• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sadne konzerve in džemi

Rezultati za

Sadne konzerve in džemi - Uvoz izvoz

 1. CLEMENT FAUGIER

  Francija

  Verified by europages badge

  Clément Faugier at Privas in the Ardèche: we've been producing and selling all chestnut based products since 1882: : chestnut ice cream, Ardèche chestnut cream. We produce and sell Marpom's, a mix of chestnut cream and mashed potato. Range of organic products. Clément Faugier now provides frozen fruit and vegetable puree, plain portionable frozen chestnut purée, in the form of 8 or 15 pallets.

 2. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Deluje tudi v panogah Jajca, Krompir, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Sir, Sadne konzerve in džemi, Poljedelska proizvodnja, agricultural products, rice, wholesale foodstuffs. Sedež podjetja je v kraju Dronten, Nizozemska.

 3. COMME UN ZEST DE GOURMANDISE

  Francija

  Verified by europages badge

  COMME UN ZEST DE GOURMANDISE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah Gostinske storitve, Poslovna darila, Gastronomske specialitete, Hrana - uvoz-izvoz, Gostinske storitve, Poslovna darila, Gastronomske specialitete, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Lyon, Francija.

 4. MAISON NIALÉ

  Francija

  Verified by europages badge

  MAISON NIALÉ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah Začimbe, Pravična trgovina, Gastronomske specialitete, Kava in čaj, Začimbe, Pravična trgovina, Gastronomske specialitete, Kava in čaj. Sedež podjetja je v kraju Gennevilliers, Francija.

 5. MADAX D.O.O.

  Slovenija

  Smo mlado podjetje, ki se ukvarja s predelavo sadežev kot so aronija in datelj. Razvili smo popolnoma drugačna žganja, likerje in marmelade, ki so posebnost same po sebi. Med prvimi na svetu smo s pomočjo destilacije na star tradicionalen način, brez umetnih barvil, emulgatorjev in kemičnih preservativov pridobili žganje in liker iz aronije, ter žganje in liker iz datlja. Žganje iz aronije je edinstven, unikaten, kakovosten izdelek iz samih jagod aronije in dodatkom vode. Poleg že omenjenega žganja ponujamo tudi žganje iz datlja, ki je prav tako med prvimi na svetu in popolnoma drugačen od ostalih ponujenih artiklov na trgu. Vsa žganja so 100% naravna brez dodatkov in emulgatorjev. Likerji so kot žganja prvovrstni dosežki v svojem smislu, saj je liker iz datlja prvi na svetu. Liker iz aronije in datlja je naraven narejen iz samega sadeža in ni namočen v druga žganja. Poleg alkoholnih smo proizvajalci tudi prvovrstnih in edinstvenih marmelad. Naredili smo marmelado iz aronije, ki ima odličen okus in je kljub trpkosti aronije odličnega okusa. Poleg tega smo razvili še marmelado iz aronije in datlja, ki ne vsebuje nobenega dodanega sladkorja. Prav posebna pa je prav tako marmelada iz datlja, ki je med prvimi na svetu v taki obliki, saj smo uporabili popolnoma drugačne recepture za pridobitev odličnega okusa. Kontakt. 00386 51 236 140

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HANDS ON EARTH LDA.

  Portugalska

  HANDS ON EARTH LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Organics - prehrana. Deluje tudi v panogah Hrana - uvoz-izvoz, Dišave, ekstrakti in začimbe, Sadne konzerve in džemi, Hrana - uvoz-izvoz, infusions and herbal teas, Dišave, ekstrakti in začimbe, Sadne konzerve in džemi. Sedež podjetja je v kraju São Pedro De Oliveira, Portugalska.

 2. ANTALYA RECELLERI

  Turčija

  ANTALYA RECELLERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 3. BIOSOLNATURA SRL

  Italija

  BIOSOLNATURA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Sedež podjetja je v kraju Carlentini, Italija.

 4. SAFRUNAT SL

  Španija

  SAFRUNAT SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Sedež podjetja je v kraju Campllong, Španija.

 5. ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX

  Španija

  ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve in džemi, Coffee pods, Sadne konzerve in džemi, single dose fillers, Tomato paste. Sedež podjetja je v kraju Jerez De Los Caballeros-Badajoz, Španija.

 1. CONSERVAS RAJOPE

  Španija

  CONSERVAS RAJOPE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Sedež podjetja je v kraju Quel-La Rioja, Španija.

 2. SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L.

  Španija

  SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah marmalades, extra virgin olive oil. Sedež podjetja je v kraju Catarroja, Španija.

 1. BIOLOKLOCK

  Francija

  BIOLOKLOCK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve in džemi, biological marmalade, Ecological jams, Sadne konzerve in džemi, spreadable fruit creams. Sedež podjetja je v kraju Montpezat D'agenais, Francija.

 2. AZ. AGR. SI.GI. S.A.S.

  Italija

  AZ. AGR. SI.GI. S.A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah organic farming preserves, small-scale manufacture, preserves, sweet wine. Sedež podjetja je v kraju Macerata, Italija.

 3. VIDECA

  Španija

  VIDECA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve, Sadne konzerve. Sedež podjetja je v kraju Villanueva De Castellón-Valencia, Španija.

 4. MINGABIO GMBH & CO. KG

  Nemčija

  MINGABIO GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Sadje, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Sadne konzerve in džemi, Hrana - uvoz-izvoz, Sadje, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Sadne konzerve in džemi, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 5. DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES

  Francija

  DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hrana za sladokusce. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve in džemi, Kava in čaj, Sadne konzerve in džemi, Delicatessen products, Kava in čaj, chocolate gift boxes. Sedež podjetja je v kraju Saint Georges Sur Loire, Francija.

 6. SUN & FRUITS

  Španija

  SUN & FRUITS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah hand-crafted production, organic fruit. Sedež podjetja je v kraju Sant Hipòlit De Voltregà, Španija.

 7. UNISTAR TREJD

  Severna Makedonija

  UNISTAR TREJD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah fruit preserves, spreadable vegetable creams, preserved foodstuffs. Sedež podjetja je v kraju Veles, Severna Makedonija.

 8. GILAN GABALA KONSERV ZAVODU LLC

  Azerbajdžan

  GILAN GABALA KONSERV ZAVODU LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sokovi, sadni. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve in džemi, Production of high-quality fresh fruit juices, fresh drink with pomegranate extract base, Sadne konzerve in džemi. Sedež podjetja je v kraju Baku, Azerbajdžan.

 1. MND KAHVALTILIK GIDA SAN VE TIC AS

  Turčija

  MND KAHVALTILIK GIDA SAN VE TIC AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah preserves. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. TIENDAS CASA ALONSO

  Španija

  TIENDAS CASA ALONSO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah extra virgin olive oil. Sedež podjetja je v kraju Guijo De Santa Bárbara, Španija.

 3. C.O.P.Y.R.

  Francija

  C.O.P.Y.R., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah Seasonings, fruit coulis, candied fruit. Sedež podjetja je v kraju Lorp Sentaraille, Francija.

 4. FRESHCUT S.L.

  Španija

  FRESHCUT S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Sedež podjetja je v kraju Vigo, Španija.

 5. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Romunija

  SC CAMARA LUI TOMITA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah Sadje, Zelenjava, sveža, Konzervirana hrana, Sokovi, sadni in zelenjavni, Sadje, Zelenjava, sveža, Konzervirana hrana, Sokovi, sadni in zelenjavni. Sedež podjetja je v kraju Rasnov, Romunija.

 6. DEZEUTTER

  Belgija

  DEZEUTTER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah local specialty produce, hand-crafted production, fruit liqueurs, candied fruits. Sedež podjetja je v kraju Ellezelles, Belgija.

 7. KELANI VALLEY CANNERIES LIMITED

  Šrilanka

  KELANI VALLEY CANNERIES LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah tropical fruit juices. Sedež podjetja je v kraju Colombo, Šrilanka.

 8. ROUCADIL

  Francija

  ROUCADIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah Sadje, posušeno, Sadje, posušeno. Sedež podjetja je v kraju Montayral, Francija.

 9. DOGTAT GIDA URETIM SAN. TIC. A.S

  Turčija

  DOGTAT GIDA URETIM SAN. TIC. A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Sedež podjetja je v kraju Kartepe, Turčija.

 10. REINES DE TOURAINE

  Francija

  REINES DE TOURAINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Sedež podjetja je v kraju Rivarennes, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno