• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sadne konzerve

Rezultati za

Sadne konzerve - Uvoz izvoz

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunizija

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is a leading export and production company specialising in sunflower, vegetable, maize and palm oils, and in the manufacture of fruit and vegetable preserves, powdered milk, sauces, and pasta. We are proud to offer you a wide variety of superior quality fresh and frozen products carefully and sustainably cultivated with respect for the environment. Our superior quality oils, including olive oil, sunflower oil and maize oil, are carefully selected for their quality and exceptional flavour. We work with local farmers and international suppliers. Our dedicated team of export and distribution professionals have thorough expertise in this area and can cater for the individual needs of each customer (importers, exporters, wholesalers, purchasing departments, agrifooods industry, etc.). At Eden Farmer, we are committed to providing our customers with the best products, bringing healthy and delicious food to all of our customers in France and our export customers, whilst supporting our local and international suppliers.

 2. TAISI

  Španija

  Verified by europages badge

  TAISI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Deluje tudi v panogah candied fruit, fruit in syrup, preserves, tinned vegetables, marmalades, Stuffed fruits, Angel Hair. Sedež podjetja je v kraju Calatayud (zaragoza) España, Španija.

 3. ALACAM AGRI

  Turčija

  ALACAM AGRI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve, fresh fruit, Sadne konzerve, apple trading, figs. Sedež podjetja je v kraju Cay, Turčija.

 4. CONSERVAS MEDRANO

  Španija

  CONSERVAS MEDRANO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Deluje tudi v panogah Zelenjava, konzervirana, Zelenjava, konzervirana, rice dishes or ready meals, regional dishes and specialities. Sedež podjetja je v kraju Tudela, Španija.

 5. MELETIADIS S.A

  Grčija

  MELETIADIS S.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Deluje tudi v panogah sugar, chocolate with hazelnuts. Sedež podjetja je v kraju Thessaloniki, Grčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. VIDECA

  Španija

  VIDECA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve, Sadne konzerve. Sedež podjetja je v kraju Villanueva De Castellón-Valencia, Španija.

 2. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Nemčija

  OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zelenjava, konzervirana. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Sadne konzerve, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe v konzervah, Sadne konzerve, Espresso coffees, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Sedež podjetja je v kraju Augsburg, Nemčija.

 3. SABORES DEL GUIJO

  Španija

  SABORES DEL GUIJO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Deluje tudi v panogah marmalades. Sedež podjetja je v kraju Guijo De Santa Bárbara, Španija.

 4. WECKONLINE INTERNATIONAL

  Nizozemska

  WECKONLINE INTERNATIONAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Sedež podjetja je v kraju Daarlerveen, Nizozemska.

 5. CONSERVES GUINTRAND SA

  Francija

  CONSERVES GUINTRAND SA, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Deluje tudi v panogah Zelenjava, konzervirana, Zelenjava, konzervirana, pears. Sedež podjetja je v kraju Carpentras, Francija.

 1. MERMELADAS BUBUB S.L.U.

  Španija

  MERMELADAS BUBUB S.L.U., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Sedež podjetja je v kraju Bulbuente (zaragoza), Španija.

 2. ALFA-NISTRU SA

  Moldavija

  ALFA-NISTRU SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravki na sadni osnovi. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve, Sadne konzerve. Sedež podjetja je v kraju Soroca, Moldavija.

 1. FRUCOPASA

  Španija

  FRUCOPASA, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve, Sadne konzerve, preserves, preserves, fruit chutneys. Sedež podjetja je v kraju BINACED - HUESCA, Španija.

 2. CULINARI MUNDI

  Francija

  CULINARI MUNDI, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Deluje tudi v panogah Olja, rastlinska, Sadne konzerve, Olja, rastlinska, Sadne konzerve. Sedež podjetja je v kraju Vannes, Francija.

 3. HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES

  Belgija

  HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konzervirana živila. Deluje tudi v panogah Zelenjava v konzervah, Sadne konzerve, preserved foodstuffs, Zelenjava v konzervah, canned stewed fruit, Sadne konzerve. Sedež podjetja je v kraju Hove, Belgija.

 4. PLEXIMS SRL

  Moldavija

  PLEXIMS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve, fresh fruit, Sadne konzerve. Sedež podjetja je v kraju Chisinau, Moldavija.

 5. PACIFIC OCEAN KFT

  Madžarska

  PACIFIC OCEAN KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Deluje tudi v panogah diabetic food, marmalades, sauces for cakes. Sedež podjetja je v kraju Vac, Madžarska.

 6. FABRICA DE CONSERVE DIN CALARASI SA

  Moldavija

  FABRICA DE CONSERVE DIN CALARASI SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Deluje tudi v panogah fruit coulis. Sedež podjetja je v kraju Calarasi, Moldavija.

 7. DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O.

  Slovaška

  DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Dišave, ekstrakti in začimbe, Zelenjava, konzervirana, Sadne konzerve, Meso v konzervah, Dišave, ekstrakti in začimbe, Zelenjava, konzervirana, Sadne konzerve, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Kvetoslavov , Slovaška.

 8. CASA DO VALE - FLAVOURS

  Portugalska

  CASA DO VALE - FLAVOURS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Sedež podjetja je v kraju Porto, Portugalska.

 1. EYA ORGANIK

  Turčija

  EYA ORGANIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sokovi, sadni. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve, stewed fruit, Sadne konzerve. Sedež podjetja je v kraju Afyonkarahisar, Turčija.

 2. SA NISTRU-OLANESTI

  Moldavija

  SA NISTRU-OLANESTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Sedež podjetja je v kraju Raionul Stefan Voda, Moldavija.

 3. HAPPYMAMA

  Italija

  HAPPYMAMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve in džemi, ORGANIC fruit compotes, Sadne konzerve in džemi, Preserves, jams and marmalades. Sedež podjetja je v kraju Cavriago, Italija.

 4. VEGAVIVA

  Španija

  VEGAVIVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Sedež podjetja je v kraju Cullar Vega , Granada, Španija.

 5. FRANCISCO MORENO

  Španija

  FRANCISCO MORENO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Deluje tudi v panogah fruit chutneys, candied fruit. Sedež podjetja je v kraju Calahorra, Španija.

 6. JOLLY JOCKER LLC

  Belorusija

  JOLLY JOCKER LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 7. BENNINGER & STREIT E.K.

  Nemčija

  BENNINGER & STREIT E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve, Sadje, posušeno in zdrobljeno, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Sadne konzerve, Sadje, posušeno in zdrobljeno, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 8. DONELLO FOOD

  Turčija

  DONELLO FOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Deluje tudi v panogah Ecological jams. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 9. RUCHEY S.L.

  Španija

  RUCHEY S.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sadne konzerve. Deluje tudi v panogah medlars, packed medlars. Sedež podjetja je v kraju Callosa De Ensarrià, Španija.

 10. WILKIN & SONS LIMITED

  Združena Kraljevina

  WILKIN & SONS LIMITED, ki deluje v panogi Med. Deluje tudi v panogah Sadne konzerve in džemi, Sadne konzerve, Sadne konzerve in džemi, Sadne konzerve. Sedež podjetja je v kraju Tiptree, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno