• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sežiganje smeti in odpadkov - oprema

Rezultati za

Sežiganje smeti in odpadkov - oprema - Uvoz izvoz

 1. INCINER8 LIMITED

  Združena Kraljevina

  INCINER8 LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Deluje tudi v panogah Upravljanje z industrijskimi odpadki, Upravljanje z industrijskimi odpadki, waste incinerator design. Sedež podjetja je v kraju Southport, Združena Kraljevina.

 2. EUROPEM

  Belgija

  EUROPEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Deluje tudi v panogah incinerators and combustion plants with energy recovery, incinerators. Sedež podjetja je v kraju Lier, Belgija.

 3. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Romunija

  FLEXTIM INDUSTRY SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zootehnika - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Zootehnika - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Timisoara, Romunija.

 4. INCIPROM LLC

  Rusija

  INCIPROM LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Predelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Recikliranje odpadkov negovalnih dejavnosti, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Upravljanje z industrijskimi odpadki, Recikliranje odpadkov negovalnih dejavnosti, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Upravljanje z industrijskimi odpadki. Sedež podjetja je v kraju Krasnodar, Rusija.

 5. ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS

  Združena Kraljevina

  ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Deluje tudi v panogah incinerators. Sedež podjetja je v kraju Cannock, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ECOLOGIA INFORMATICA SRL

  Italija

  ECOLOGIA INFORMATICA SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Deluje tudi v panogah waste incineration for energy, ecological ovens, purification, ecology and waste disposal plants and equipment, waste management. Sedež podjetja je v kraju Treviglio, Italija.

 2. ENVIRON ENGINEERING GMBH

  Avstrija

  ENVIRON ENGINEERING GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Deluje tudi v panogah gas oil burner maintenance. Sedež podjetja je v kraju Engelmannsbrunn, Avstrija.

 3. CREANERGY

  Belgija

  CREANERGY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Kraftvärmeenhet driven med biogas, cogeneration plant, biogas energy consultants, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Winksele, Belgija.

 4. SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI

  Francija

  SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Toulouse, Francija.

 5. KAPA ENGINEERING

  Italija

  KAPA ENGINEERING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Mercallo, Italija.

 1. SANTES INCINERATOR

  Turčija

  SANTES INCINERATOR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Deluje tudi v panogah waste incineration for energy, waste incineration plants and equipment. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. ECOTHERM SRL

  Italija

  ECOTHERM SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Deluje tudi v panogah fume scrubbers. Sedež podjetja je v kraju Scandicci, Italija.

 1. OPSIS MRZ KOMPOST SISTEMLERI

  Turčija

  OPSIS MRZ KOMPOST SISTEMLERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Deluje tudi v panogah sludge composting plants, vertical packing machines. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 2. FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L.

  Italija

  FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Francolise, Italija.

 3. VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS

  Belgija

  VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Mouscron-dottignies, Belgija.

 4. EXTINTORES GIRALDA

  Španija

  EXTINTORES GIRALDA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Deluje tudi v panogah office fire extinguishers. Sedež podjetja je v kraju Sevilla, Španija.

 5. DUMAG GES.M.B.H.

  Avstrija

  DUMAG GES.M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Gumpoldskirchen, Avstrija.

 6. KOTLOENERGO M.Y.V.

  Ukraijna

  KOTLOENERGO M.Y.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Deluje tudi v panogah waste incineration plants and equipment, steam boilers. Sedež podjetja je v kraju Tatiev, Ukraijna.

 7. STAVIMEX SLOVAKIA, A.S.

  Slovaška

  STAVIMEX SLOVAKIA, A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Merjenje in naravnavanje izpuha in iztoka - aparati in instrumenti, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Merjenje in naravnavanje izpuha in iztoka - aparati in instrumenti. Sedež podjetja je v kraju Bratislava-Ruzinov, Slovaška.

 8. THE WASTEPACK GROUP LIMITED

  Združena Kraljevina

  THE WASTEPACK GROUP LIMITED, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Harlow, Združena Kraljevina.

 1. BUITEX RECYCLAGE

  Francija

  BUITEX RECYCLAGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Cours La Ville, Francija.

 2. ARN B.V.

  Nizozemska

  ARN B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Weurt, Nizozemska.

 3. FOR.TEC. SRL

  Italija

  FOR.TEC. SRL, ki deluje v panogi Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Deluje tudi v panogah Sežigalniki, Sežigalniki. Sedež podjetja je v kraju Francolise (Ce), Italija.

 4. SLUDGEBUSTERS LTD

  Združena Kraljevina

  SLUDGEBUSTERS LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Southampton, Združena Kraljevina.

 5. WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH

  Nemčija

  WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Overath, Nemčija.

 6. NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS

  Norveška

  NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema. Sedež podjetja je v kraju Vagseidet, Norveška.

 7. VEOLIA ES CLEANAWAY HOLDINGS LIMITED

  Združena Kraljevina

 8. MHB HAMM BETRIEBSFÜHRUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Nemčija

 9. MHB MÜLLHEIZKRAFTWERK BETRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Nemčija