• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sekljači

Rezultati za

Sekljači - Uvoz izvoz

 1. BARCHINKAR

  Iran

  BARCHINKAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Deluje tudi v panogah Sekljači, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Alborz Karaj, Iran.

 2. AGRO AVRASYA MAQUINARIA AGRICOLA

  Turčija

  AGRO AVRASYA MAQUINARIA AGRICOLA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kmetijski stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Sekljači, manure spreaders, Sekljači, Balers. Sedež podjetja je v kraju Mugla, Turčija.

 3. TECNO GARDEN S.R.L.

  Italija

  TECNO GARDEN S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Limena, Italija.

 4. STEA

  Italija

  STEA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Trescore Balneario, Italija.

 5. CANGINI BENNE S.R.L.

  Italija

  CANGINI BENNE S.R.L., ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Sarsina, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FALKET DI GIANOLA PAOLO

  Italija

  FALKET DI GIANOLA PAOLO, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Premana, Italija.

 2. PRATOVERDE S.R.L.

  Italija

  PRATOVERDE S.R.L., ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Due Carrare, Italija.

 3. ITALY BITREE S.R.L.

  Italija

  ITALY BITREE S.R.L., ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju San Giovanni Lupatoto, Italija.

 4. CHERUBIN S.R.L.

  Italija

  CHERUBIN S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju San Martino Al Tagliamento, Italija.

 5. SABRE ITALIA S.R.L.

  Italija

  SABRE ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Isola Vicentina, Italija.

 1. GGP ITALY S.P.A.

  Italija

  GGP ITALY S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Castelfranco Veneto, Italija.

 2. SUZHOU MERCK SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kanada

  SUZHOU MERCK SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Toronto, Kanada.

 1. F.A.E.G. S.A.S. DI PIROLA MAURO & C.

  Italija

  F.A.E.G. S.A.S. DI PIROLA MAURO & C., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Calco, Italija.

 2. ASTORRI

  Italija

  ASTORRI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Greccio, Italija.

 3. FOMMA

  Francija

  FOMMA, ki deluje v panogi Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Deluje tudi v panogah Sekljači, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Malakoff, Francija.

 4. IL CERCHIO VERDE S.N.C.

  Italija

  IL CERCHIO VERDE S.N.C., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Lucca, Italija.

 5. GIORDANO

  Italija

  GIORDANO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Cairo Montenotte, Italija.

 6. POLLIO GIUSEPPE

  Italija

  POLLIO GIUSEPPE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Massa Lubrense, Italija.

 7. ANTONELLI MARCO

  Italija

  ANTONELLI MARCO, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Paruzzaro, Italija.

 8. GERMA S.R.L.

  Italija

  GERMA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Paese, Italija.

 1. LINEA VERDE DI GARIBOTTO IACOPO

  Italija

  LINEA VERDE DI GARIBOTTO IACOPO, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Casarza Ligure, Italija.

 2. GREEN POINT S.N.C. DI DORIGO MATTEO ED ENRICO

  Italija

  GREEN POINT S.N.C. DI DORIGO MATTEO ED ENRICO, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Pieve Di Soligo, Italija.

 3. OMNIA CENTER S.R.L.

  Italija

  OMNIA CENTER S.R.L., ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Vicenza, Italija.

 4. MODERN ARBORICULTURE INSTITUTE - M.A.I. S.R.L.

  Italija

  MODERN ARBORICULTURE INSTITUTE - M.A.I. S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Varese, Italija.

 5. MAQUINARIA SOLITEC S.L.

  Španija

  MAQUINARIA SOLITEC S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sekljači, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Sentmenat, Španija.

 6. MOTOR.PEDO KFT

  Madžarska

  MOTOR.PEDO KFT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sekljači, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Budaors, Madžarska.

 7. PC STÅL APS

  Danska

  PC STÅL APS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sekljači, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Thorsø, Danska.

 8. SØVDE EIENDOM AS

  Norveška

  SØVDE EIENDOM AS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sekljači, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Rygge, Norveška.

 9. AIFA S.R.L.

  Italija

  AIFA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Fiume Veneto, Italija.

 10. AGROTRACK 2000 KFT

  Madžarska

  AGROTRACK 2000 KFT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sekljači, Sekljači. Sedež podjetja je v kraju Kerkabarabas, Madžarska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno