• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sistemi za izkoriščanje geotermalne energije

Rezultati za

Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije - Uvoz izvoz

 1. PERFOITALIA S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  PERFOITALIA S.R.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Centrifugalne črpalke. Deluje tudi v panogah Kotli, industrijski, Nadzorne plošče - elektrika, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, underwater pumps, wall-fitted boilers, electropumps, Kotli, industrijski, electric compressors for air. Sedež podjetja je v kraju Bari, Italija.

 2. BURKHARDT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BURKHARDT GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Neuweiler, Nemčija.

 3. TERAMEX AUSTRIA GMBH

  Avstrija

  TERAMEX AUSTRIA GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Radenthein, Avstrija.

 4. RAINER GMBH & CO KG

  Avstrija

  RAINER GMBH & CO KG, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Villach, Avstrija.

 5. POWERSAFE SRL

  Italija

  POWERSAFE SRL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Sončna energija - instalacije. Deluje tudi v panogah Radioaktivni odpadki - predelava in skladiščenje, Sončna energija, Javna dela - izvajalci, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Radioaktivni odpadki - predelava in skladiščenje, Sončna energija, Javna dela - izvajalci, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Limbadi, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CHIARINI E FERRARI ENERGIA

  Italija

  CHIARINI E FERRARI ENERGIA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi ELEKTRIČNE NAPELJAVE. Deluje tudi v panogah Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, photovoltaic systems, solar panel maintenance, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, solar power. Sedež podjetja je v kraju Anzola Dell'emilia, Italija.

 2. TERRAVOLT

  Belgija

  TERRAVOLT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Deluje tudi v panogah heat pumps, household air conditioners, air conditioning system installation. Sedež podjetja je v kraju Zele, Belgija.

 3. WE PLUS GROUP

  Turčija

  WE PLUS GROUP, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Pellet heating, pellet heaters, electric generators. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 4. AQUALE

  Belgija

  AQUALE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Okolje - svetovanje in nadzor. Deluje tudi v panogah Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, hydrogeology, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Noville-Les-Bois, Belgija.

 5. EPD

  Francija

  EPD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Deluje tudi v panogah Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, special foundations, well drilling, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Boring auger. Sedež podjetja je v kraju Brest, Francija.

 1. VERHELST LUC

  Belgija

  VERHELST LUC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Namakalne in škropilne naprave, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Namakalne in škropilne naprave, horizontal drilling operations, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Warneton, Belgija.

 2. GEOPARTNER

  Luksemburg

  GEOPARTNER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Deluje tudi v panogah Saniranje tal, Analize tal in vode, Saniranje tal, Analize tal in vode, geotechnical surveys, Geotechnical solutions for ground surfaces. Sedež podjetja je v kraju Niederanven, Luksemburg.

 1. GEOTERMIA Y BIOMASA

  Španija

  GEOTERMIA Y BIOMASA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Deluje tudi v panogah biomass, air heater, advice for solar energy, prefabricated heated floors. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 2. SCHELDIMMO

  Belgija

  SCHELDIMMO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, villa design, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Schelderode, Belgija.

 3. POMPES A CHALEUR - VELUM

  Francija

  POMPES A CHALEUR - VELUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Deluje tudi v panogah Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Bischoffsheim, Francija.

 4. NAVEN INGENIEROS

  Španija

  NAVEN INGENIEROS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Inženiring - industrijsko svetovanje. Deluje tudi v panogah Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, air-conditioning system design, industrial system design, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Mutilva, Španija.

 5. TIPFOR SRL

  Romunija

  TIPFOR SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja, Vodne fontane za pitno vodo, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Storitve vrtanja jaškov, Storitve vrtanja, Vodne fontane za pitno vodo, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Timisoara, Romunija.

 6. SANTORO DM

  Italija

  SANTORO DM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Geology - studies and research, artesian well maintenance, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, water lifting systems. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 7. GUILLE ONTIVERO

  Španija

  GUILLE ONTIVERO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gretje, klimatizacija - dela. Deluje tudi v panogah Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, air conditioned, Air conditioning and heating, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Albacete, Španija.

 8. HIFI WIND SPA

  Italija

  HIFI WIND SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Eolska energija - proizvodnja. Deluje tudi v panogah Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, wind power generator, environmental protection, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, alternative energy sources. Sedež podjetja je v kraju Salerno, Italija.

 1. AM CONSTRUCTIONS

  Grčija

  AM CONSTRUCTIONS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Thessaloniki, Grčija.

 2. LOGOTECH

  Francija

  LOGOTECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Deluje tudi v panogah Geothermics. Sedež podjetja je v kraju Faulquemont, Francija.

 3. MCCOMMONS GEOTHERMAL

  Združene Države

  MCCOMMONS GEOTHERMAL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Deluje tudi v panogah Geothermal heating, geothermal energy consultants. Sedež podjetja je v kraju Mechanicsburg, Združene Države.

 4. HOLVEN LTD

  Ukraijna

  HOLVEN LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 5. GALAICONTROL S.L.

  Španija

  GALAICONTROL S.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Deluje tudi v panogah Geothermics. Sedež podjetja je v kraju Vigo, Španija.

 6. KRAFT GEOTHERMIE

  Francija

  KRAFT GEOTHERMIE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Deluje tudi v panogah Geothermics, heat pump heating. Sedež podjetja je v kraju gigean, Francija.

 7. GEOTHERM SRL - EARTH ENERGY SYSTEMS

  Italija

  GEOTHERM SRL - EARTH ENERGY SYSTEMS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Soave, Italija.

 8. SARL DASSONVILLE

  Francija

  SARL DASSONVILLE, ki deluje v panogi Energijski viri - obnovljivi. Deluje tudi v panogah Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Gretje, klimatizacija - dela, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Gretje, klimatizacija - dela. Sedež podjetja je v kraju Fleurbaix, Francija.

 9. GEO-ÉNERGIES

  Francija

  GEO-ÉNERGIES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Viri energije, alternativni - oprema in naprave. Deluje tudi v panogah Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Clermont Ferrand, Francija.

 10. JONSTAR ENERGY BROKERS

  Združena Kraljevina

  JONSTAR ENERGY BROKERS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Leicester, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno