• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • skrilavec

Rezultati za

Skrilavec - Uvoz izvoz

 1. ALLBOARDS FRANCE SARL

  Francija

  Verified by europages badge

  ALLBOARDS FRANCE SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razredne table. Deluje tudi v panogah Skrilavec, Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 2. SNSTONES

  Grčija

  SNSTONES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skrilavec. Deluje tudi v panogah natural stone. Sedež podjetja je v kraju Kavala, Grčija.

 3. PIEDRAS SEGOVIA

  Španija

  PIEDRAS SEGOVIA, ki deluje v panogi Skrilavec. Deluje tudi v panogah Skrilavci, strešni, pebbles, covered products, Skrilavci, strešni, natural stone. Sedež podjetja je v kraju Madrid-Madrid, Španija.

 4. MÁRMOLES SAN CAYETANO MACAEL

  Španija

  MÁRMOLES SAN CAYETANO MACAEL, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Skrilavec, quartzite, marble quarries, Skrilavec, pebbles. Sedež podjetja je v kraju San Cayetano-Murcia, Španija.

 5. EDDA YAPI MIM.MÜH.INŞ.TAAH.MAD.GID.NAKL.SAN VE DIŞ TIC.A.Ş

  Turčija

  EDDA YAPI MIM.MÜH.INŞ.TAAH.MAD.GID.NAKL.SAN VE DIŞ TIC.A.Ş, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granit. Deluje tudi v panogah Marmor in naravni kamni, Stopnice, kamnite, Skrilavec, Ploščice in plošče, Marmor in naravni kamni, Stopnice, kamnite, Skrilavec, Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Gölbaşi/ankara, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PIZARRAS LOMBA SL

  Španija

  PIZARRAS LOMBA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skrilavci, strešni. Deluje tudi v panogah Skrilavec, slate boards, Skrilavec, tile extraction, slate for coverings. Sedež podjetja je v kraju Sobradelo (carballeda)-Ourense, Španija.

 2. GRANITRANS - TRANSFORMAÇAO DE GRANITOS, LDA.

  Portugalska

  GRANITRANS - TRANSFORMAÇAO DE GRANITOS, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Granit, Skrilavec, Marmor, Granit, basalt for construction work, Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Negrais, Portugalska.

 3. T.V.H.

  Belgija

  T.V.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Granit, Skrilavec, Granit, white stone, Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Peer, Belgija.

 4. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Češka Republika

  VANTO NATURAL STONES, S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Ploščice in plošče, Peščenjak, Skrilavec, Ploščice in plošče, Peščenjak, Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Kunovice, Češka Republika.

 5. MINASSLATE LTDA

  Brazilija

  MINASSLATE LTDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Papagaios, Brazilija.

 1. ALTO DA BOA VISTA MINERAÇÃO LTDA - ABV SLATE

  Brazilija

  ALTO DA BOA VISTA MINERAÇÃO LTDA - ABV SLATE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Nova Lima, Brazilija.

 2. CUPA PIZARRAS

  Belgija

  CUPA PIZARRAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skrilavci, strešni. Deluje tudi v panogah Skrilavec, Skrilavec, slate roofs, slates for construction work. Sedež podjetja je v kraju Tournai, Belgija.

 1. PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS

  Španija

  PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS, ki deluje v panogi Skrilavec. Deluje tudi v panogah Skrilavci, strešni, Skrilavci, strešni, blackboards, working of slate, slate roofs. Sedež podjetja je v kraju O BARCO DE VALDEORRAS - OURENSE, Španija.

 2. ALTIVO PEDRAS LTDA

  Brazilija

  ALTIVO PEDRAS LTDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skrilavec. Deluje tudi v panogah Natural stone tiles. Sedež podjetja je v kraju Papagaios, Brazilija.

 3. TESERA V.O.S.

  Češka Republika

  TESERA V.O.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Podi, industrijski. Deluje tudi v panogah Betonski izdelki in konglomerati, Nagrobniki, Skrilavec, Bela kamnina - ploščice in plošče, Betonski izdelki in konglomerati, Nagrobniki, Skrilavec, Bela kamnina - ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Ceske Budejovice, Češka Republika.

 4. GRANILOURO

  Španija

  GRANILOURO, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Granit, Skrilavec, Marmor, Granit, Skrilavec, industrial indoor flooring. Sedež podjetja je v kraju Cerquido - Pontevedra, Španija.

 5. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Peščenjak, Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Peščenjak. Sedež podjetja je v kraju Painten, Nemčija.

 6. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Nemčija

  MÄRKER ZEMENT GMBH, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Peščenjak, Skrilavec, Kreda, industrijska, Peščenjak, Skrilavec, Kreda, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Harburg , Nemčija.

 7. GALBANOX

  Španija

  GALBANOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skrilavec. Deluje tudi v panogah hangers. Sedež podjetja je v kraju O Barco De Valdeorras-Ourense, Španija.

 8. COMERCIALIZADORA DE PIEDRA Y ROCAS, S.L.

  Španija

  COMERCIALIZADORA DE PIEDRA Y ROCAS, S.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Skrilavec. Deluje tudi v panogah Byggmaterial, Natural stonework, Byggmaterial, ornamental stones and rocks. Sedež podjetja je v kraju Camponaraya, Španija.

 1. HIDEMOR

  Španija

  HIDEMOR, ki deluje v panogi Marmor. Deluje tudi v panogah Marmor in naravni kamni, Granit, Skrilavec, Fasadne prevleke, Marmor in naravni kamni, Granit, Skrilavec, Fasadne prevleke. Sedež podjetja je v kraju Castrelo-Cambados-Pontevedra, Španija.

 2. ARDOSIA SLATE

  Združena Kraljevina

  ARDOSIA SLATE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Gunn, Združena Kraljevina.

 3. XINGTAI LEIXIN NATURE STONE FACTORY

  Kitajska

  XINGTAI LEIXIN NATURE STONE FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Xingtai, Kitajska.

 4. ADI ARDESIA DONDERO ITALIA S.N.C.

  Italija

  ADI ARDESIA DONDERO ITALIA S.N.C., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Skrilavec. Deluje tudi v panogah Skrilavci, strešni, rough slate, Skrilavci, strešni. Sedež podjetja je v kraju Moconesi, Italija.

 5. PEREIRA GOMES & CARVALHO, LDA

  Portugalska

  PEREIRA GOMES & CARVALHO, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Skrilavec, Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Valongo, Portugalska.

 6. BINDER LOAMS LTD

  Združena Kraljevina

  BINDER LOAMS LTD, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Ongar, Združena Kraljevina.

 7. B MCCAFFREY & SONS LTD

  Združena Kraljevina

  B MCCAFFREY & SONS LTD, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Enniskillen, Združena Kraljevina.

 8. BRAUNTON AGGREGATES LTD

  Združena Kraljevina

  BRAUNTON AGGREGATES LTD, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Braunton, Združena Kraljevina.

 9. GRAZI ARDESIE S.N.C.

  Italija

  GRAZI ARDESIE S.N.C., ki deluje v panogi Skrilavec. Deluje tudi v panogah Porfir, Skrilavci, strešni, Porfir, Skrilavci, strešni. Sedež podjetja je v kraju San Colombano Certenoli, Italija.

 10. BEN BENNETT JUNIOR LTD

  Združena Kraljevina

  BEN BENNETT JUNIOR LTD, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Rotherham, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno