• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • smetana- kisla

Rezultati za

Smetana- kisla - Uvoz izvoz

 1. UELZENA INGREDIENTS BY UELZENA EG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  As a milk specialist, Uelzena eG produces and markets a wide range of milk-based ingredients such as butter, butterfat, skim milk powder and sweetened condensed milk in its "Uelzena Ingredients" business unit. The Ingredients business unit, which spans several locations, includes three production sites and two distribution sites, as well as a joint venture with the Uelzena Group, a dairy cooperative based in northern Germany. Customers include well-known branded companies and industrial manufacturers of baked goods, confectionery, ice cream, delicatessen, desserts and other food products throughout Europe but also beyond. Assortment: - German brand butter - Butter with vanillin or carotene - Recombined butter - Touring butter - Pure butterfat - Butterfat with vanillin or carotene - customized milk fat mixes - Milk fat fractions - skimmed milk powder - buttermilk powder - sweetened condensed milk (also in BIO quality) - caramelized sweetened condensed milk - delicatessen cream - customized dairy products/compounds Our second core competence is spray drying. On behalf of our customers, we dry products from a wide variety of product groups, such as natural colors, yeast extracts, tea extracts, protein hydrolysates, flavors, vitamins or minerals. Our customers come from the food and ingredients industry. We are certified according to: ISO 9001, FSSC 22000, IFS , ISO 50001, Kosher, Halal, Organic.

 2. FATTORIA DELL'ALENTO SOC. AGRICOLA A RL

  Italija

  FATTORIA DELL'ALENTO SOC. AGRICOLA A RL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Smetana, kisla. Deluje tudi v panogah buffalo-milk mozzarellas, dairy products, buffalo ricotta, smoked ricotta cheese. Sedež podjetja je v kraju Perito, Italija.

 3. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italija

  LATTERIA SOCIALE NUOVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Smetana, kisla. Deluje tudi v panogah Mleko, sveže mleko, Mlečni izdelki, Sir, Mleko, sveže mleko, Mlečni izdelki, Sir. Sedež podjetja je v kraju Bibbiano, Italija.

 4. JLC SA

  Moldavija

  JLC SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Smetana, kisla, ice cream, cheeses. Sedež podjetja je v kraju Chisinau, Moldavija.

 5. GESUND ABNEHMEN

  Nemčija

  GESUND ABNEHMEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Smetana, kisla. Deluje tudi v panogah Fast-food outlet equipment, fast food, Health Functional Food. Sedež podjetja je v kraju Reckendorf, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. APIS AGRO J.D.O.O

  Hrvaška

  APIS AGRO J.D.O.O, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Med. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, propolis, Smetana, kisla. Sedež podjetja je v kraju Virovitica, Hrvaška.

 2. BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL

  Italija

  BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Smetana, kisla. Deluje tudi v panogah butter, concentrated butter for industry. Sedež podjetja je v kraju Santeramo In Colle, Italija.

 3. LA CONCORDE

  Belgija

  LA CONCORDE, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Smetana, kisla, fresh cream. Sedež podjetja je v kraju Merchtem, Belgija.

 4. GIOVANNI UBERTI 1896 S.R.L.

  Italija

  GIOVANNI UBERTI 1896 S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Pandino, Italija.

 5. CASEIFICIO DISMANO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

  Italija

  CASEIFICIO DISMANO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Montese, Italija.

 1. F.LLI BOZIO DI BOZIO BRALINO LUCA & C. S.A.S.

  Italija

  F.LLI BOZIO DI BOZIO BRALINO LUCA & C. S.A.S., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Sostegno, Italija.

 2. CASEIFICIO ARTIGIANALE MOROZZESE S.R.L.

  Italija

  CASEIFICIO ARTIGIANALE MOROZZESE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Morozzo, Italija.

 1. MAF TRADE S.R.L.

  Italija

  MAF TRADE S.R.L., ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju San Polo Matese, Italija.

 2. PIZZARELLI MATTEO

  Italija

  PIZZARELLI MATTEO, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Bari, Italija.

 3. REGINELLA D'ABRUZZO S.R.L.

  Italija

  REGINELLA D'ABRUZZO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Sulmona, Italija.

 4. CASEIFICIO LA MADONNINA S.N.C. DI IEMMI MARCO E C.

  Italija

  CASEIFICIO LA MADONNINA S.N.C. DI IEMMI MARCO E C., ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Salsomaggiore Terme, Italija.

 5. LATTEGRA - INDUSTRIA CASEARIA ( S.P.A. )

  Italija

  LATTEGRA - INDUSTRIA CASEARIA ( S.P.A. ), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Gragnano Trebbiense, Italija.

 6. CASEIFICIO LA CONTADINA S.R.L.

  Italija

  CASEIFICIO LA CONTADINA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Altavilla Silentina, Italija.

 7. ASSELITI DOMENICO & DE FATO GRAZIELLA CAS. S.N.C.

  Italija

  ASSELITI DOMENICO & DE FATO GRAZIELLA CAS. S.N.C., ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Andria, Italija.

 8. VENCHIAREDO S.P.A.

  Italija

  VENCHIAREDO S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Sesto Al Reghena, Italija.

 1. CASEIFICIO PUGLIESE S.R.L.

  Italija

  CASEIFICIO PUGLIESE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Brescia, Italija.

 2. CICCHINELLI DISTRIBUZIONE S.R.L.

  Italija

  CICCHINELLI DISTRIBUZIONE S.R.L., ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Frascati, Italija.

 3. CASEIFICIO ALTA VALSESIA (SOC. COOP. R.L.)

  Italija

  CASEIFICIO ALTA VALSESIA (SOC. COOP. R.L.), ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Piode, Italija.

 4. FORGRANA CORRADINI S.P.A.

  Italija

  FORGRANA CORRADINI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Guastalla, Italija.

 5. CASEIFICIO SOCIALE CASTELLAZZO

  Italija

  CASEIFICIO SOCIALE CASTELLAZZO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Campagnola Emilia, Italija.

 6. CASEIFICIO DEL CIGNO S.P.A.

  Italija

  CASEIFICIO DEL CIGNO S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Agnadello, Italija.

 7. CASEIFICIO PINI S.R.L.

  Italija

  CASEIFICIO PINI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Sir, Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla. Sedež podjetja je v kraju Sanguinetto, Italija.

 8. GRUPPO FORMAGGI DEL TRENTINO

  Italija

  GRUPPO FORMAGGI DEL TRENTINO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Trento, Italija.

 9. METERAH S.N.C. DI MAGGIORE IVAN E C. S.N.C.

  Italija

  METERAH S.N.C. DI MAGGIORE IVAN E C. S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Matera, Italija.

 10. CASEIFICIO GENNARI SERGIO & FIGLI S.R.L.

  Italija

  CASEIFICIO GENNARI SERGIO & FIGLI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Collecchio, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno