• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • smetana- kisla

Rezultati za

Smetana- kisla - Uvoz izvoz

 1. UELZENA INGREDIENTS BY UELZENA EG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  As a milk specialist, Uelzena eG produces and markets a wide range of milk-based ingredients such as butter, butterfat, skim milk powder and sweetened condensed milk in its "Uelzena Ingredients" business unit. The Ingredients business unit, which spans several locations, includes three production sites and two distribution sites, as well as a joint venture with the Uelzena Group, a dairy cooperative based in northern Germany. Customers include well-known branded companies and industrial manufacturers of baked goods, confectionery, ice cream, delicatessen, desserts and other food products throughout Europe but also beyond. Assortment: - German brand butter - Butter with vanillin or carotene - Recombined butter - Touring butter - Pure butterfat - Butterfat with vanillin or carotene - customized milk fat mixes - Milk fat fractions - skimmed milk powder - buttermilk powder - sweetened condensed milk (also in BIO quality) - caramelized sweetened condensed milk - delicatessen cream - customized dairy products/compounds Our second core competence is spray drying. On behalf of our customers, we dry products from a wide variety of product groups, such as natural colors, yeast extracts, tea extracts, protein hydrolysates, flavors, vitamins or minerals. Our customers come from the food and ingredients industry. We are certified according to: ISO 9001, FSSC 22000, IFS , ISO 50001, Kosher, Halal, Organic.

 2. FATTORIA DELL'ALENTO SOC. AGRICOLA A RL

  Italija

  FATTORIA DELL'ALENTO SOC. AGRICOLA A RL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Smetana, kisla. Deluje tudi v panogah buffalo-milk mozzarellas, dairy products, buffalo ricotta, smoked ricotta cheese. Sedež podjetja je v kraju Perito, Italija.

 3. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italija

  LATTERIA SOCIALE NUOVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Smetana, kisla. Deluje tudi v panogah Mleko, sveže mleko, Mlečni izdelki, Sir, Mleko, sveže mleko, Mlečni izdelki, Sir. Sedež podjetja je v kraju Bibbiano, Italija.

 4. JLC SA

  Moldavija

  JLC SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Smetana, kisla, ice cream, cheeses. Sedež podjetja je v kraju Chisinau, Moldavija.

 5. GESUND ABNEHMEN

  Nemčija

  GESUND ABNEHMEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Smetana, kisla. Deluje tudi v panogah Fast-food outlet equipment, fast food, Health Functional Food. Sedež podjetja je v kraju Reckendorf, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Smetana, kisla. Deluje tudi v panogah Mlečni nadomestki (za dojenčke), Mlečni izdelki, Sir, Mlečni nadomestki (za dojenčke), Mlečni izdelki, Sir. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 2. KASTNER ABHOLMARKT UND GASTRODIENST GES.M.B.H.

  Avstrija

  KASTNER ABHOLMARKT UND GASTRODIENST GES.M.B.H., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Mlečni izdelki, Ribe, Smetana, kisla, Mlečni izdelki, Ribe. Sedež podjetja je v kraju Eisenstadt, Avstrija.

 3. BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL

  Italija

  BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Smetana, kisla. Deluje tudi v panogah butter, concentrated butter for industry. Sedež podjetja je v kraju Santeramo In Colle, Italija.

 4. APIS AGRO J.D.O.O

  Hrvaška

  APIS AGRO J.D.O.O, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Med. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, propolis, Smetana, kisla. Sedež podjetja je v kraju Virovitica, Hrvaška.

 5. LA CONCORDE

  Belgija

  LA CONCORDE, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Smetana, kisla, fresh cream. Sedež podjetja je v kraju Merchtem, Belgija.

 1. BATTISTELLA LUIGI & C. S.N.C.

  Italija

  BATTISTELLA LUIGI & C. S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Ponte Di Piave, Italija.

 2. CASEIFICIO FRATELLI CASTELLAN

  Italija

  CASEIFICIO FRATELLI CASTELLAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Ponte Di Piave, Italija.

 1. F.LLI REVELLI S.R.L.

  Italija

  F.LLI REVELLI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Cologno Monzese, Italija.

 2. CASEIFICIO ARESU & C.L. S.R.L.

  Italija

  CASEIFICIO ARESU & C.L. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Donori, Italija.

 3. BRAMFOOD S.R.L.

  Italija

  BRAMFOOD S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Sesto San Giovanni, Italija.

 4. INDUSTRIA CASEARIA SILVIO BELLADELLI & FIGLI S.R.L.

  Italija

  INDUSTRIA CASEARIA SILVIO BELLADELLI & FIGLI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Villafranca Di Verona, Italija.

 5. CONSORZIO PER LA TUTELA DEL FORMAGGIO MONTASIO

  Italija

  CONSORZIO PER LA TUTELA DEL FORMAGGIO MONTASIO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Codroipo, Italija.

 6. FROMAGERIE HAUT VAL D'AYAS COOP.

  Italija

  FROMAGERIE HAUT VAL D'AYAS COOP., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Brusson, Italija.

 7. CASEIFICIO LA MADONNINA S.N.C. DI IEMMI MARCO E C.

  Italija

  CASEIFICIO LA MADONNINA S.N.C. DI IEMMI MARCO E C., ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Salsomaggiore Terme, Italija.

 8. CASEIFICIO BARONE S.R.L.

  Italija

  CASEIFICIO BARONE S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Gallipoli, Italija.

 1. CASEIFICIO GERMANI S.R.L.

  Italija

  CASEIFICIO GERMANI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Faloppio, Italija.

 2. CASEIFICIO DISMANO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

  Italija

  CASEIFICIO DISMANO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Montese, Italija.

 3. CASEIFICIO SOCIALE PRESANELLA A.M.A.V.

  Italija

  CASEIFICIO SOCIALE PRESANELLA A.M.A.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Mezzana, Italija.

 4. MASI VITO

  Italija

  MASI VITO, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Conversano, Italija.

 5. CASEIFICIO BALZI MARCO S.R.L.

  Italija

  CASEIFICIO BALZI MARCO S.R.L., ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Cocconato, Italija.

 6. E.T.FORMAGGI S.R.L.

  Italija

  E.T.FORMAGGI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Thiesi, Italija.

 7. LATTERIA SOCIALE MANTOVA

  Italija

  LATTERIA SOCIALE MANTOVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Porto Mantovano, Italija.

 8. COOP. CASEARIA VALTIEPIDO

  Italija

  COOP. CASEARIA VALTIEPIDO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Sir, Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla. Sedež podjetja je v kraju Maranello, Italija.

 9. SALCIS

  Italija

  SALCIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Monteriggioni, Italija.

 10. CASEIFICIO LUCCHESI S.R.L.

  Italija

  CASEIFICIO LUCCHESI S.R.L., ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Sir, Smetana, kisla, Sir. Sedež podjetja je v kraju Valsamoggia, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno