• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • snežni plugi

Rezultati za

Snežni plugi - Uvoz izvoz

 1. FIEDLER MASCHINENBAU UND TECHNIKVERTRIEB GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FIEDLER Maschinenbau und Technikvertrieb GmbH offers you a complete range of attachments and bodies for public transport vehicles and tractors in the municipal, environmental and winter road maintenance sectors. Made in GERMANY – from development, testing and production through to attachment, set-up and shipping, our employees ensure fully satisfied customers.

 2. GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE

  Italija

  Verified by europages badge

  GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Snežni plugi. Deluje tudi v panogah snowploughs and snow removal equipment, Design and manufacture of snow clearing equipment, snowplough shovels, Self-loading spreader, Mounted spreader, V-blades. Sedež podjetja je v kraju Borgo San Dalmazzo, Italija.

 3. INDUSTRIEBEDARF PAULUS INH. CHRISTOPH PAULUS

  Nemčija

  Verified by europages badge

  INDUSTRIEBEDARF PAULUS INH. CHRISTOPH PAULUS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Hermeskeil, Nemčija.

 4. RIKO RIBNICA D.O.O.

  Slovenija

  Že več kot trideset let z lastno proizvodnjo skrbimo za vrhunske izdelke in kakovostne storitve. V tem času smo ustvarili ekipo in znanje, s katerim ustvarjamo vrhunske izdelke cestne mehanizacije. Z več kot 30 zaposlenimi ustvarjamo visokotehnološke produkte za zimsko in letno urejanje cest, ekološko mehanizacijo ter kakovostne storitve inženiringa ter projektiranja. Z domačim znanjem ustvarjamo izdelke zimskega programa kot so snežni plugi, odmetalniki snega, posipalniki ter skrbimo za montažo najrazličnejših izdelkov s hidravličnimi sistemi. V našem letnem proizvodnem programu skrbimo za razvoj pometalnih naprav, cestnih kosilnic trave in vejevja, naprav za čiščenje odbojnih ograj, sisteme za vgradnjo obcestnih stebričkov in prometnih znakov in sekalce vejevja. Želimo postati prva in najbolj kakovostna izbira visoko tehnoloških proizvodov za skrbno in varno urejene ceste in cestno infrastrukturo. Vrhunsko znanje, poštenost in trdo delo so od nekdaj tiste značilnosti, ki jih v podjetju Riko Ribnica živimo iz dneva v dan, iz generacijo v generacijo.

 5. ZAUGG AG EGGIWIL

  Švica

  ZAUGG AG EGGIWIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Snežni plugi. Deluje tudi v panogah welding. Sedež podjetja je v kraju Eggiwil, Švica.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. WESTA STAHLBEARBEITUNG GMBH

  Nemčija

  WESTA STAHLBEARBEITUNG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Weitnau, Nemčija.

 2. GORYNYCH LLC

  Nemčija

  GORYNYCH LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Teltow, Nemčija.

 3. EUROPE SERVICE

  Francija

  EUROPE SERVICE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Snežni plugi. Deluje tudi v panogah chassis-mounted street sweepers, floor cleaner, lawn mowers. Sedež podjetja je v kraju Aurillac, Francija.

 4. DORELECTROMAH LTD

  Belorusija

  DORELECTROMAH LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, Snežni plugi, utility vehicles, Plavajoči bagerji, excavators, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Smolevichi, Belorusija.

 5. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Nemčija

  KÄRCHER MUNICIPAL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Tovornjaki, dostavna vozila in gospodarska vozila, Snežni plugi, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Tovornjaki, dostavna vozila in gospodarska vozila, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Reutlingen, Nemčija.

 1. ZAKŁAD METALOWY STALEX S.C.

  Poljska

  ZAKŁAD METALOWY STALEX S.C., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kovinske konstrukcije (lahke). Deluje tudi v panogah Snežni plugi, metal articles and products, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Wadowice Górne, Poljska.

 2. KLG GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KLG GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Namakalne naprave. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Traktorji, vinogradniški, Stroji za čiščenje cest, Snežni plugi, Traktorji in prikolice, poljedelski, Traktorji, vinogradniški, Stroji za čiščenje cest, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Stein, Nemčija.

 1. KARCHER CENTER KERPOL

  Poljska

  KARCHER CENTER KERPOL, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Snežni plugi, household floor cleaner, Snežni plugi, hydrocyclones, cold hydro cleaners. Sedež podjetja je v kraju Szczecin, Poljska.

 2. STRABO GMBH & CO. KG

  Nemčija

  STRABO GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Bonn, Nemčija.

 3. SICOMÉTAL

  Francija

  SICOMÉTAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Snežni plugi. Deluje tudi v panogah Industrijski čistilni stroji in oprema, Vozila za trosenje soli, Industrijski čistilni stroji in oprema, Vozila za trosenje soli. Sedež podjetja je v kraju Saint Claude, Francija.

 4. MTD MOTORGERÄTE GMBH

  Nemčija

  MTD MOTORGERÄTE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Snežni plugi, Najem industrijskih oprem, Snežni plugi, Najem industrijskih oprem. Sedež podjetja je v kraju Eislingen, Nemčija.

 5. PRINOTH S.P.A.

  Italija

  PRINOTH S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Snežni puhalniki, Snežni plugi, Snežni puhalniki, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju VIPITENO, Italija.

 6. MV TECHNIKS.R.O.

  Češka Republika

  MV TECHNIKS.R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rokovanje z blagom - motorna vozila, Snežni plugi, Rokovanje z blagom - motorna vozila, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Chotebor, Češka Republika.

 7. F.M. MASKINER APS

  Danska

  F.M. MASKINER APS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - strojna orodja, Snežni plugi, Uvoz - izvoz - strojna orodja, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Gesten, Danska.

 8. AGROMETALL, S. R.O.

  Češka Republika

  AGROMETALL, S. R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Rokovanje z blagom - motorna vozila, Snežni plugi, Rokovanje z blagom - motorna vozila, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Hermanuv Mestec, Češka Republika.

 1. TELLEFSDAL AS

  Norveška

  TELLEFSDAL AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Snežne verige za vozila, Snežni plugi, Kolesa, posebna, Snežne verige za vozila, Snežni plugi, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Sundebru, Norveška.

 2. SCHMIDT HOLLAND B.V.

  Nizozemska

  SCHMIDT HOLLAND B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Snežni plugi, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Holten, Nizozemska.

 3. SNEUNIVERSET

  Danska

  SNEUNIVERSET, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Rødovre, Danska.

 4. WINTERDIENST BEST

  Nemčija

  WINTERDIENST BEST, ki deluje v panogi Snežni plugi. Deluje tudi v panogah snowploughs and snow removal equipment. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 5. FRANKFURTER HEINZELMÄNNCHEN GEBÄUDE- UND BÜROSERVICE GMBH

  Nemčija

  FRANKFURTER HEINZELMÄNNCHEN GEBÄUDE- UND BÜROSERVICE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Snežni plugi, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt, Nemčija.

 6. PELTI- JA METALLITYOT OM. VELJ. PASTUHOV

  Finska

  PELTI- JA METALLITYOT OM. VELJ. PASTUHOV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krtače in čopiči. Deluje tudi v panogah Jeklo, konstrukcijsko, Snežni plugi, Jeklo, konstrukcijsko, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Vaasa, Finska.

 7. REDEN HERMANN S.R.L.

  Italija

  REDEN HERMANN S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Snežni puhalniki, Snežni plugi, Snežni puhalniki, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Campo Tures, Italija.

 8. HYDRAC PUHRINGER GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Avstrija

  HYDRAC PUHRINGER GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Snežni plugi, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Neuzeug, Avstrija.

 9. BSE BEROLINA SCHNEE- UND EISBESEITIGUNG RALF BLUHM

  Nemčija

  BSE BEROLINA SCHNEE- UND EISBESEITIGUNG RALF BLUHM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Snežni plugi, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 10. EISBÄR SCHNEEBESEITIGUNGS-GMBH

  Nemčija

  EISBÄR SCHNEEBESEITIGUNGS-GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Snežni plugi, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno