• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sode

Rezultati za

Sode - Uvoz izvoz

 1. BRANDSPARKLE

  Poljska

  Verified by europages badge

  Brandsparkle specializes in crafting and delivering premium beverages tailored to brands' distinct identities. Dedicated to creating unique soft drinks that embody the essence of each brand, we excel in crafting bespoke beverages that resonate with consumers. Our comprehensive services encompass the entire production process, from conceptualization and product development to packaging and distribution. Through collaborations with leading producers across Europe, we offer personalized flavors, packaging designs, and marketing strategies, ensuring that each beverage leaves a lasting impression. We are developing different products for HORECA & FMCG like pasta, rice, eggs, etc. Driven by our commitment to quality and innovation, we infuse every aspect of our work with passion and creativity. Our goal is to not only deliver refreshingly delicious drinks but also to weave narratives that forge strong connections between consumers and brands. With Brandsparkle, every sip becomes an opportunity to create a memorable experience for our clients' customers.

 2. DOMUS CAPITAL SA

  Portugalska

  Verified by europages badge

  DOMUS CAPITAL SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sode. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni, Vina, Pijače - uvoz-izvoz, beers, alcoholic beverages, foodstuffs - import/export, sparkling water, Wines - Portugal, Sokovi, sadni. Sedež podjetja je v kraju Alfena, Portugalska.

 3. TRADAZUR

  Francija

  Verified by europages badge

  TRADAZUR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Nealkoholne pijače. Deluje tudi v panogah Sode, Pijače, alcoholic beverages, Sode, Pijače, International beverage trading, Drinks importer, Drinks wholesaler and distributor, Branded beverages. Sedež podjetja je v kraju Cagnes-Sur-Mer, Francija.

 4. OP LAND

  Francija

  Verified by europages badge

  OP LAND, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Sadje, Sode, Pijače, Sadje, Sode, Pijače. Sedež podjetja je v kraju Rosny-Sous-Bois, Francija.

 5. PHU ROSNET

  Poljska

  PHU ROSNET, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sode. Deluje tudi v panogah dietetic foods, beauty products. Sedež podjetja je v kraju Rawa Mazowiecka, Poljska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB

  Litva

  BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sode. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Nealkoholne pijače, Pijače - uvoz-izvoz, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Nealkoholne pijače, Pijače - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju TELSIAI, Litva.

 2. IMAGRAM

  Francija

  IMAGRAM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nealkoholne pijače. Deluje tudi v panogah Sode, Brezakoholne, peneče pijače, Pijače - uvoz-izvoz, Sode, Brezakoholne, peneče pijače, Pijače - uvoz-izvoz, soda. Sedež podjetja je v kraju Champagnole, Francija.

 3. NÜRBURG QUELLE HERMANN KREUTER GMBH

  Nemčija

  NÜRBURG QUELLE HERMANN KREUTER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sode, Alkoholne in žgane pijače, Pivo, Polnjenje vreč - stroji in oprema, Sode, Alkoholne in žgane pijače, Pivo, Polnjenje vreč - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Dreis-Brück, Nemčija.

 4. CRISTAL MONOPOLE

  Belgija

  CRISTAL MONOPOLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Voda - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Sode, Sode, drinking water supply, drinking water transport, soda. Sedež podjetja je v kraju Aarschot, Belgija.

 5. FAIR TRADE EXPORT AND IMPORT

  Turčija

  FAIR TRADE EXPORT AND IMPORT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sode. Sedež podjetja je v kraju Esenyurt, Istanbul, Turčija.

 1. ATHOS-INC

  Francija

  ATHOS-INC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sode. Deluje tudi v panogah Pijače - uvoz-izvoz, wooden pellets, Pijače - uvoz-izvoz, Råmaterial. Sedež podjetja je v kraju Sarrians, Francija.

 2. OWL BLACK

  Francija

  OWL BLACK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Pijače - koncentrati in v prahu, Sode, Pijače - koncentrati in v prahu, Sode. Sedež podjetja je v kraju Vitrolles, Francija.

 1. NOBLE DRINK

  Belgija

  NOBLE DRINK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sode. Deluje tudi v panogah energy drinks, gin. Sedež podjetja je v kraju Wetteren, Belgija.

 2. MINERALVANDSFABRIKKEN FREM A/S

  Danska

  MINERALVANDSFABRIKKEN FREM A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Peneče pijače, Sode, Sokovi, sadni in zelenjavni, Peneče pijače, Sode, Sokovi, sadni in zelenjavni. Sedež podjetja je v kraju Ribe, Danska.

 3. KIZZ-ME

  Belgija

  KIZZ-ME, ki deluje v panogi Nealkoholne pijače. Deluje tudi v panogah Sode, Sode, Sparkling fruit-flavoured drink. Sedež podjetja je v kraju Deerlijk, Belgija.

 4. KA-3 D.O.O.

  Hrvaška

  KA-3 D.O.O., ki deluje v panogi Sode. Deluje tudi v panogah Peneče pijače, Alkoholne in žgane pijače, Brezakoholne, peneče pijače, Aperitivi brez alkohola, Peneče pijače, Alkoholne in žgane pijače, Brezakoholne, peneče pijače, Aperitivi brez alkohola. Sedež podjetja je v kraju Karlovac, Hrvaška.

 5. SCHWEPPES BELGIUM

  Belgija

  SCHWEPPES BELGIUM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sode, Sode, Sparkling fruit-flavoured drink. Sedež podjetja je v kraju Genval, Belgija.

 6. SCHNAITL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  SCHNAITL GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Pivo, Sode, Pivo, Sode. Sedež podjetja je v kraju Eggelsberg, Avstrija.

 7. S.A. DAMM

  Španija

  S.A. DAMM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sode. Deluje tudi v panogah Pivo, Peneče pijače, Pivo, Peneče pijače. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 8. KLOSTERBRAUEREI REUTBERG E.G.

  Nemčija

  KLOSTERBRAUEREI REUTBERG E.G., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sode. Deluje tudi v panogah Pivo, Peneče pijače, Pivo, Peneče pijače. Sedež podjetja je v kraju Sachsenkam, Nemčija.

 1. LA GOSSE SARL

  Francija

  LA GOSSE SARL, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sode, Vino - Francija, Sode, Vino - Francija. Sedež podjetja je v kraju Lievin, Francija.

 2. VERA MAÑOGIL HERMANOS SL

  Španija

  VERA MAÑOGIL HERMANOS SL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Peneče pijače. Deluje tudi v panogah Aperitivi brez alkohola, Sode, Aperitivi brez alkohola, Sode. Sedež podjetja je v kraju San Miguel De Salinas, Španija.

 3. WOODCHESTER ENTERPRISES LIMITED

  Združena Kraljevina

  WOODCHESTER ENTERPRISES LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aperitivi brez alkohola. Deluje tudi v panogah Peneče pijače, Sode, Peneče pijače, Sode. Sedež podjetja je v kraju Stroud, Združena Kraljevina.

 4. A.G. BARR P.L.C.

  Združena Kraljevina

  A.G. BARR P.L.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aperitivi brez alkohola. Deluje tudi v panogah Brezakoholne, peneče pijače, Sode, Brezakoholne, peneče pijače, Sode. Sedež podjetja je v kraju Cumbernauld, Združena Kraljevina.

 5. PACHA DRINK

  Belgija

  PACHA DRINK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sode. Deluje tudi v panogah refreshing exotic fruit drink. Sedež podjetja je v kraju Grimbergen, Belgija.

 6. KEEPTAIN DISTRIB

  Francija

  KEEPTAIN DISTRIB, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Sode. Sedež podjetja je v kraju Vitry-Sur-Seine, Francija.

 7. BALLO, S.A.

  Španija

  BALLO, S.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sode. Deluje tudi v panogah Supermarketi, Supermarketi. Sedež podjetja je v kraju Figueres, Španija.

 8. DISTRIBUCIONES GUILLEN, S.L.

  Španija

  DISTRIBUCIONES GUILLEN, S.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sode, Aperitivi brez alkohola, Sode, Aperitivi brez alkohola. Sedež podjetja je v kraju Alicante/Alacant, Španija.

 9. LAGANIA

  Turčija

  LAGANIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sode. Deluje tudi v panogah Export of olive oil. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 10. BODEGAS JUCAR SA

  Španija

  BODEGAS JUCAR SA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Peneče pijače, Sode, Peneče pijače, Sode. Sedež podjetja je v kraju Torrejon De Ardoz, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno