• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sokovi- sadni in zelenjavni

Rezultati za

Sokovi- sadni in zelenjavni - Uvoz izvoz

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Poljska

  Verified by europages badge

  Our Compagny is a significant producer and distributor of fruit juice concentrates in Central Europe. We have been working with passion for over 25 years. Thanks to many years of experience, knowledge and attention to the production process, we are dynamically developing, creating products of the highest quality. We specialize in dark fruit juice concentrates, in particular: •raspberry •cranberry •strawberry •elderberry •black and red currant juice. Our recipients successfully use our concentrates in the production of: •syrups •juices •gummies •ice cream •confectionery. Our concentrates are clear, packed in aseptic bags in 250 kg drums or canisters. We are distinguished on the market by competitive prices and their guarantee for the entire contracted period (also longer than one season), the ability to adapt products to the needs and specifications of the client, as well as the wide availability of the raw material and the speed of operation. We have production plants in Bulgaria, Ukraine and warehouses in Poland, thanks to which we are able to quickly deliver goods to any place in Europe and the world. We serve clients both from the European Union and from more distant parts of the world. We operate, among others in North America, South America, India and China. The quality of our concentrates is confirmed by numerous certificates and membership in organizations: ISO, AIJN, FDA, National Union of Juice Producers and the Association of Polish Exporters.

 2. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  We are leading supplier of fruit juice, Food Products, Drinks, Dairy Products, Confectionery, Baby products, Groceries and based in Netherlands and Turkey. We started our company in decades and have had great success as a supplier of food products to distributors Internationally. For us, it isn’t just about selling. Building and supporting sound associations with our clients is a pivotal piece of our reality. We are focused on improving the structure of natural products development from source to purchaser. We do this through improved answers for promoting, supply and hazard the executives. We don’t settle on quality, yet by embracing remarkably unique methodologies, we keep everybody cheerful. We have a large number of products such as : - Fruit juices - Food products - Drinks - Dairy products - Confectionary - Baby products - Groceries. Please contact us for more information !

 3. HUNGARIAN FLAVOURS LTD.

  Madžarska

  Verified by europages badge

  HUNGARIAN FLAVOURS LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sokovi, sadni in zelenjavni. Deluje tudi v panogah walnut, coconut oil, almonds, mixed juices, fruit juices, Walnut kernel, Fruit and vegetable juices and fruit drinks, light quarters walnut, light mix walnut. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 4. GAFFEO S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  GAFFEO S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sokovi, sadni in zelenjavni. Sedež podjetja je v kraju Castellazzo Bormida, Italija.

 5. KROMER FRUCHTSÄFTE BRÄNDE LIKÖRE E.K.

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KROMER FRUCHTSÄFTE BRÄNDE LIKÖRE E.K., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sokovi, sadni in zelenjavni. Sedež podjetja je v kraju Dogern, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PRESAD D.O.O.

  Slovenija

  Podjetje Presad že več kot pol stoletja proizvaja visokokakovostne izdelke iz sadja in zelenjave. Umeščeni v zeleno okolje narave se zavedamo njenega pomena, zato je naše delovanje odgovorno in skrbno, da bi ohranili njeno neokrnjenost za nas in bodoče rodove.Znanje naših strokovnjakov, pridnost naših rok, dosleden nadzor surovin in končnih izdelkov ter prilagodljivost željam naših poslovnih partnerjev so jamstvo za dober izdelek in zadovoljnega kupca.Družba ima dva proizvodna programa, in sicer: • Program za industrijo, kamor uvrščamo proizvode za živilsko industrijo in industrijo brezalkoholnih pijač, ki so namenjeni neposredni uporabi ali nadaljnji predelavi.• Program za široko potrošnjo pod blagovno znamko PRESAD, kamor uvrščamo sadne in zelenjavne sokove in nektarje, sadne sirupe in namaze ter termostabilna polnila za peko.Poudarjamo naše konkurenčneprednosti, ki dvigujejo vrednost naših proizvodov in hkrati predstavljajo pomembne koristi za naše naročnike: • dolgoletne izkušnje in z njimi pridobljeno znanje, • bogata ponudba izdelkov tako za končne potrošnike kot za industrijo, • kakovostni in varni proizvodi, • močna lastna razvojna služba, ki razvije tudi izdelke po želji naročnika, • vzpostavljeno poslovanje po sistemu kakovosti ISO, IFS, HACCP in BIO, potrjeno s strani neodvisnih zunanjih certifikacijskih organov, • centralizirana služba za stroko in kakovost, ki skrbi za interni nadzor in usposabljanje zaposlenih, • hiter odzivni čas, • dobre komunikacijske povezave,

 2. ALOE VERA HELLAS

  Grčija

  ALOE VERA HELLAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sokovi, sadni in zelenjavni. Deluje tudi v panogah Brezakoholne, peneče pijače, Dodatki k prehrani, organic farming, Brezakoholne, peneče pijače, unsweetened fruit juices, Dodatki k prehrani. Sedež podjetja je v kraju Heraklion, Grčija.

 3. THOMAS LE PRINCE

  Francija

  THOMAS LE PRINCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sokovi, sadni in zelenjavni. Deluje tudi v panogah Apple juice, apples, syringes. Sedež podjetja je v kraju Vallieres, Francija.

 4. FRUIT GROUP AG

  Švica

  FRUIT GROUP AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sokovi, sadni in zelenjavni. Sedež podjetja je v kraju Baden, Švica.

 5. FARMING ENTERPRISE «GADZ»

  Ukraijna

  FARMING ENTERPRISE «GADZ», je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sokovi, sadni in zelenjavni. Deluje tudi v panogah Fruit purée, dried fruit, honey, apples. Sedež podjetja je v kraju Trybuchivtsi Village, Chortki District Ternopil Region., Ukraijna.

 1. UNIQUE FAZENDAS

  Brazilija

  UNIQUE FAZENDAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sokovi, sadni in zelenjavni. Sedež podjetja je v kraju Fortaleza, Brazilija.

 2. NATURALIA INGREDIENTS SRL

  Italija

  NATURALIA INGREDIENTS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sokovi, sadni in zelenjavni. Deluje tudi v panogah Jabolčni in hruškov mošt, Sokovi, zelenjavni, Jabolčni in hruškov mošt, Sokovi, zelenjavni. Sedež podjetja je v kraju Mazara Del Vallo, Italija.

 1. PAJOTTENLANDER

  Belgija

  PAJOTTENLANDER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Sokovi, sadni in zelenjavni, fresh fruit. Sedež podjetja je v kraju Pepingen, Belgija.

 2. FINENESS GROUP

  Egipt

  FINENESS GROUP, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sokovi, sadni in zelenjavni. Sedež podjetja je v kraju Giza, Egipt.

 3. SUPERFOODGURU

  Nizozemska

  SUPERFOODGURU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sokovi, sadni in zelenjavni. Sedež podjetja je v kraju Den Haag, Nizozemska.

 4. ETS L. ROSSI

  Luksemburg

  ETS L. ROSSI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Vina, Sokovi, sadni in zelenjavni, Vina, champagne, olive oil. Sedež podjetja je v kraju Dudelange, Luksemburg.

 5. INTERFRUITS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Nemčija

  INTERFRUITS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sokovi, sadni in zelenjavni. Deluje tudi v panogah bananas. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 6. FRUDICOM

  Belgija

  FRUDICOM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena, fresh vegetables, Sokovi, sadni in zelenjavni, Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena, potatoes. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 7. BIOPROTECT SRL

  Moldavija

  BIOPROTECT SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sokovi, sadni in zelenjavni. Deluje tudi v panogah Trda pšenica, Trda pšenica. Sedež podjetja je v kraju Chisinau, Moldavija.

 8. MEDIBEL

  Belgija

  MEDIBEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sokovi, sadni in zelenjavni. Deluje tudi v panogah fruit juices, vegetable juices. Sedež podjetja je v kraju Zaventem, Belgija.

 1. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Romunija

  SC CAMARA LUI TOMITA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah Sadje, Zelenjava, sveža, Konzervirana hrana, Sokovi, sadni in zelenjavni, Sadje, Zelenjava, sveža, Konzervirana hrana, Sokovi, sadni in zelenjavni. Sedež podjetja je v kraju Rasnov, Romunija.

 2. YOURBRANDEDPRODUCT E.K. INHABER: CARSTEN KREILAUS

  Nemčija

  YOURBRANDEDPRODUCT E.K. INHABER: CARSTEN KREILAUS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Brezakoholne, peneče pijače, Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Ribe, Brezakoholne, peneče pijače, Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 3. OTTO BLESIUS-JOSTOCK

  Nemčija

  OTTO BLESIUS-JOSTOCK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje. Deluje tudi v panogah Brezakoholne, peneče pijače, Sokovi, sadni in zelenjavni, Alkoholne in žgane pijače, Vina, Brezakoholne, peneče pijače, Sokovi, sadni in zelenjavni, Alkoholne in žgane pijače, Vina. Sedež podjetja je v kraju Thörnich, Nemčija.

 4. GETRÄNKE DOEDEN WILLI DOEDEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Nemčija

  GETRÄNKE DOEDEN WILLI DOEDEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mineralna voda. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Vina, Pivo, Brezakoholne, peneče pijače, Sokovi, sadni in zelenjavni, Vina, Pivo, Brezakoholne, peneče pijače. Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 5. RADEBERGER GRUPPE KG

  Nemčija

  RADEBERGER GRUPPE KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Alkoholne in žgane pijače, Vina, Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Alkoholne in žgane pijače, Vina. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 6. RAMSEIER SUISSE AG

  Švica

  RAMSEIER SUISSE AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Alkoholne in žgane pijače, Pivo, Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Alkoholne in žgane pijače, Pivo. Sedež podjetja je v kraju Sursee, Švica.

 7. DER-BRINGER.COM E. K.

  Nemčija

  DER-BRINGER.COM E. K., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Alkoholne in žgane pijače, Vina, Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Alkoholne in žgane pijače, Vina. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 8. HONACKER GETRÄNKE HEDDESHEIM

  Nemčija

  HONACKER GETRÄNKE HEDDESHEIM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Alkoholne in žgane pijače, Vina, Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Alkoholne in žgane pijače, Vina. Sedež podjetja je v kraju Heddesheim, Nemčija.

 9. JÖRG HARTMANN

  Nemčija

  JÖRG HARTMANN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dietna in organska hrana. Deluje tudi v panogah Sladoled in sorbet, Slaščice brez čokolade, Sokovi, sadni in zelenjavni, Pijače - koncentrati in v prahu, Sladoled in sorbet, Slaščice brez čokolade, Sokovi, sadni in zelenjavni, Pijače - koncentrati in v prahu. Sedež podjetja je v kraju Bestwig, Nemčija.

 10. FRANZ REISINGER OBSTHOF

  Avstrija

  FRANZ REISINGER OBSTHOF, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Jedila, gotova in za sladokusce, Alkoholne in žgane pijače, Žganje, Sokovi, sadni in zelenjavni, Jedila, gotova in za sladokusce, Alkoholne in žgane pijače, Žganje. Sedež podjetja je v kraju Spitz, Avstrija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Sokovi- sadni in zelenjavni - Uvoz izvoz

Število rezultatov

1.785 Podjetja