• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sondiranje - instalacija za

Rezultati za

Sondiranje - instalacija za - Uvoz izvoz

 1. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Founded in 1987 by businessman Reimund Freund and technician Raimund Foidl, Rover Technik Freund und Foidl GmbH is now an established company with its registered office in Lennestadt, South-Westphalia, with its core business in manufacturing, sales and consultancy relating to underground pipe laying. It focuses on both horizontal and vertical drilling and driving engineering. Reliability combined with speed and flexibility. With this philosophy, unlike the large corporations, we offer our customers all the benefits of a company with short official channels and rapid decision-making processes. Over a period of 20 years, Rover Technik has been able to implement and support numerous demanding projects in the area of underground pipe laying within Germany and abroad. Our continuously successful results are an indication of the efficient use of our equipment and the quality of our advice.

 2. RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C.

  Italija

  Verified by europages badge

  RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Javna dela. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja jaškov, Sondiranje - instalacija za, Storitve vrtanja jaškov, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Santarcangelo Di Romagna, Italija.

 3. SKC MÜHENDISLIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  SKC MÜHENDISLIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sondiranje - instalacija za. Deluje tudi v panogah electric pumps. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sondiranje - instalacija za. Deluje tudi v panogah Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, drills, boring machines, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Sedež podjetja je v kraju Meinersen, Nemčija.

 5. TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS

  Nemčija

  TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sondiranje - instalacija za. Deluje tudi v panogah Predori - dela, Protiatomska zaklonišča- gradnja, Predori - dela, reamers, Protiatomska zaklonišča- gradnja. Sedež podjetja je v kraju Hainichen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SHEFFIELD DEEP BORE

  Združena Kraljevina

  SHEFFIELD DEEP BORE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sondiranje - instalacija za. Deluje tudi v panogah Vrtanje jekla in kovin, mechanical engineering, boring, Vrtanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Sheffield, Združena Kraljevina.

 2. STOCKHOLM PRECISION TOOLS

  Švedska

  STOCKHOLM PRECISION TOOLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Sollentuna, Švedska.

 3. DIGGA EUROPE LIMITED

  Združena Kraljevina

  DIGGA EUROPE LIMITED, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sondiranje - instalacija za. Deluje tudi v panogah metal attachment anchors, augers. Sedež podjetja je v kraju Hungerford, Združena Kraljevina.

 4. SAS GUILMAN

  Francija

  SAS GUILMAN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Najem industrijskih oprem. Deluje tudi v panogah Komprimiran zrak - orodja in naprave, Sondiranje - instalacija za, Vzdrževanje industrijskih naprav, Komprimiran zrak - orodja in naprave, Sondiranje - instalacija za, pneumatic mail systems, Vzdrževanje industrijskih naprav. Sedež podjetja je v kraju Saint-Herblain, Francija.

 5. NMG SONDAJ MALZEMELERI LTD. STI.

  Turčija

  NMG SONDAJ MALZEMELERI LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Sondiranje - instalacija za, Sondiranje - instalacija za, drills, pipes for drilling. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 1. STDS-JANTZ GMBH & CO. KG

  Nemčija

  STDS-JANTZ GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Sondiranje - instalacija za, Gradbeni stroji, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Attendorn, Nemčija.

 2. EMCI

  Francija

  EMCI, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Sondiranje - instalacija za, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Le Perray En Yvelines, Francija.

 1. VAN DELFT INFRA B.V.

  Nizozemska

  VAN DELFT INFRA B.V., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Analize tal in vode. Deluje tudi v panogah Sondiranje - instalacija za, Priprava tal, stroji in oprema, Sondiranje - instalacija za, Priprava tal, stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Capelle Aan Den Ijssel, Nizozemska.

 2. VAN VULPEN B.V.

  Nizozemska

  VAN VULPEN B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Kabli in žice, električni in telefonski, Sondiranje - instalacija za, Kabli in žice, električni in telefonski, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Gorinchem, Nizozemska.

 3. VAN WIELE NICKY

  Belgija

  VAN WIELE NICKY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Sint-Gillis-Waas, Belgija.

 4. ATLAS COPCO MCT GMBH

  Nemčija

  ATLAS COPCO MCT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Sondiranje - instalacija za, Gradbeni stroji, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Essen, Nemčija.

 5. E + M BOHR-GMBH

  Nemčija

  E + M BOHR-GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vodnjaki - gradnja. Deluje tudi v panogah Sondiranje - instalacija za, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Hof, Nemčija.

 6. COMDRILL BOHRAUSRÜSTUNGEN GMBH

  Nemčija

  COMDRILL BOHRAUSRÜSTUNGEN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Sondiranje - instalacija za, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Untereisesheim, Nemčija.

 7. VAN DEN HEUVEL HANDEL EN TECHNIEK B.V.

  Nizozemska

  VAN DEN HEUVEL HANDEL EN TECHNIEK B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Sondiranje - instalacija za, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Werkendam, Nizozemska.

 8. LFA WERKZEUGVERTRIEB GMBH

  Nemčija

  LFA WERKZEUGVERTRIEB GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Sondiranje - instalacija za, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Baden-Baden, Nemčija.

 1. ARTEC MASCHINEN-VERTRIEBS GMBH

  Nemčija

  ARTEC MASCHINEN-VERTRIEBS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Sondiranje - instalacija za, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Kaufering, Nemčija.

 2. KUSTERS METAALBEWERKING OSS B.V.

  Nizozemska

  KUSTERS METAALBEWERKING OSS B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Sondiranje - instalacija za, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Oss, Nizozemska.

 3. IFTEK INNOVATIVE FERTIGUNGSTECHNIK GMBH UNNA

  Nemčija

  IFTEK INNOVATIVE FERTIGUNGSTECHNIK GMBH UNNA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Sondiranje - instalacija za, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Unna, Nemčija.

 4. TERRA AG FUR MASCHINENBAU

  Švica

  TERRA AG FUR MASCHINENBAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Sondiranje - instalacija za, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Zofingen, Švica.

 5. IDEAL DIGGER HIRE ESSEX

  Združena Kraljevina

  IDEAL DIGGER HIRE ESSEX, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Chelmsford, Združena Kraljevina.

 6. FRIEDRICH DUSS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  FRIEDRICH DUSS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Sondiranje - instalacija za, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Neubulach, Nemčija.

 7. RTG RAMMTECHNIK GMBH

  Nemčija

  RTG RAMMTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Sondiranje - instalacija za, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Schrobenhausen, Nemčija.

 8. GN SOLIDS CONTROL

  Kitajska

  GN SOLIDS CONTROL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Beijing, Kitajska.

 9. AYYILDIZ TUNEL EKIPMANLARI

  Turčija

  AYYILDIZ TUNEL EKIPMANLARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 10. HAKEEM IBRAHIM ENGINEERING WORKS

  Pakistan

  HAKEEM IBRAHIM ENGINEERING WORKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sondiranje - instalacija za. Deluje tudi v panogah used machinery bought and sold. Sedež podjetja je v kraju FAISALABAD, Pakistan.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno