• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • spojke- mehanske

Rezultati za

Spojke- mehanske - Uvoz izvoz

 1. ERA - CONTACT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  era-contact GmbH, a member of the aichele GROUP, is an international owner-managed company in the second generation which has over 90 years experience of success in the railway, automotive, commercial vehicle and construction machinery sectors, as well as in the fields of measuring and medical technology, mechanical engineering and plant construction. As the world market leader for electrical railway couplings and as an innovative system supplier for high-tech products and solutions in the field of cable assembly, UIC connector systems and contact systems, we develop and plan projects for leading vehicle manufacturers and market-leading companies. Our customers benefit from our experience and market knowledge, our customer-oriented process organisation and our continual quality improvement. We support them in the areas of brainstorming, concept preparation, design, 3D modelling and drawing preparation, FEM calculations and with the construction of prototypes and series models.

 2. AVK REWAG

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  AVK REWAG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Deluje tudi v panogah pipe couplings, pipe coupling, pipe repair clamps, repair clamp, repair couplings, repair coupling, band repair clamp, stainless steel repair clamps, grip couplings. Sedež podjetja je v kraju Vaassen, Nizozemska.

 3. H. C. SCHMIDT GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  H. C. SCHMIDT GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 4. DYNA SHOCK SYSTEM - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DYNA SHOCK SYSTEM - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt Am Main, Nemčija.

 5. PMAX - HYDRAULIKTEILE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PMAX - HYDRAULIKTEILE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Sedež podjetja je v kraju Riegelsberg, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MAYR KUPPLUNGEN AG

  Švica

  Verified by europages badge

  MAYR KUPPLUNGEN AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Sedež podjetja je v kraju Neuhausen Am Rheinfall, Švica.

 2. LAESSER AG

  Švica

  Verified by europages badge

  LAESSER AG, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Sedež podjetja je v kraju Aarburg, Švica.

 3. HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Deluje tudi v panogah Spojke, mehanske, Spojke, mehanske, collectors. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. 3 TRANSMISSIONS

  Francija

  3 TRANSMISSIONS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Deluje tudi v panogah worm gears for transmissions, cardan shafts, transmission gearing, cylinder gears. Sedež podjetja je v kraju Noisy Le Sec, Francija.

 5. SIBRE FRANCE

  Francija

  SIBRE FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žerjavi in mostovna dvigala. Deluje tudi v panogah Spojke, mehanske, industrial brakes, Spojke, mehanske, shock absorbers for industrial use. Sedež podjetja je v kraju Saint Etienne, Francija.

 1. NMH EUCODER GMBH

  Nemčija

  NMH EUCODER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 2. TECHNISCHER FACHHANDEL 24 TEFA24 INH. STEFAN HAGGE

  Nemčija

  TECHNISCHER FACHHANDEL 24 TEFA24 INH. STEFAN HAGGE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Sedež podjetja je v kraju Husum, Nemčija.

 1. HERBER HYDRAULIK GMBH

  Nemčija

  HERBER HYDRAULIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Sedež podjetja je v kraju Reiskirchen, Nemčija.

 2. RINGSPANN GMBH

  Nemčija

  RINGSPANN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Sedež podjetja je v kraju Bad Homburg, Nemčija.

 3. MUPESA TRANSMISIONES MECÁNICAS

  Španija

  MUPESA TRANSMISIONES MECÁNICAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehanski transportni sistemi in deli. Deluje tudi v panogah Mehanski vezni deli, Spojke, mehanske, Mehanski vezni deli, Spojke, mehanske, Articulated transmissions and components, mechanical. Sedež podjetja je v kraju Rubí-Barcelona, Španija.

 4. LLC SMARTSERVICE

  Rusija

  LLC SMARTSERVICE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Steklena vlakna in volna, Spojke, mehanske, Steklena vlakna in volna, Spojke, mehanske, aramidic fabrics, Composite parts for renovation work. Sedež podjetja je v kraju Kazan, Rusija.

 5. PT COUPLINGS CO., LTD.

  Južna Koreja

  PT COUPLINGS CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Deluje tudi v panogah couplings, rubber coupling, couplings for transmissions, flexible couplings. Sedež podjetja je v kraju SEOUL, Južna Koreja.

 6. SOCIEDAD INDUSTRIAL DE TRANSMISIONES SA

  Španija

  SOCIEDAD INDUSTRIAL DE TRANSMISIONES SA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mehanski transportni sistemi in deli. Deluje tudi v panogah Spojke, mehanske, Spojke, mehanske. Sedež podjetja je v kraju San Sebastian, Španija.

 7. LMC-COUPLINGS

  Belgija

  LMC-COUPLINGS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ležaji, iglični. Deluje tudi v panogah Ležaji, kroglični, igelni in valjčni, Sklopke, Spojke, mehanske, Mehanske sklopke, Ležaji, kroglični, igelni in valjčni, Sklopke, Spojke, mehanske, Mehanske sklopke. Sedež podjetja je v kraju Mollem-Asse, Belgija.

 8. EXTRUMAT

  Belgija

  EXTRUMAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Deluje tudi v panogah moulds production, construction design of moulds, dies, mould manufacturing plants. Sedež podjetja je v kraju Pittem, Belgija.

 1. KEE CONNECTIONS LTD

  Združena Kraljevina

  KEE CONNECTIONS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Deluje tudi v panogah Couplings, connectors and valves for industrial use, valves and couplings. Sedež podjetja je v kraju Prescot, Združena Kraljevina.

 2. PETER RENZ SP. Z O.O.

  Poljska

  PETER RENZ SP. Z O.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Deluje tudi v panogah Osi za vozila, Volani in krmilni drogovi, coaxial reducers, Osi za vozila, Volani in krmilni drogovi, electrical and electronic components for motor vehicles. Sedež podjetja je v kraju Grójec, Poljska.

 3. JBJ TECHNIQUES LTD

  Združena Kraljevina

  JBJ TECHNIQUES LTD, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Mehanski transportni sistemi in deli, Spojke, mehanske, Mehanski transportni sistemi in deli, Spojke, mehanske, Gearboxes, hydraulic cooler. Sedež podjetja je v kraju Redhill, Združena Kraljevina.

 4. AVD BELGIUM

  Belgija

  AVD BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Deluje tudi v panogah Zračne zavore, Zračne zavore, industrial drives, scales and industrial weighing systems, gantry crane accessories. Sedež podjetja je v kraju Nivelles, Belgija.

 5. NORTHON TRASMISSIONI S.R.L.

  Italija

  NORTHON TRASMISSIONI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Deluje tudi v panogah couplings for transmissions. Sedež podjetja je v kraju Villa Carcina, Italija.

 6. RECAMBIOS INDUSTRIALES

  Španija

  RECAMBIOS INDUSTRIALES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Povezave, hidravlične. Deluje tudi v panogah Mehanski transportni sistemi in deli, Spojke, mehanske, power drives, Mehanski transportni sistemi in deli, Spojke, mehanske, industrial mechanics. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 7. SHANGHAI REIJAY HYDRAULIC & TRANSMISSION TECH., LTD

  Kitajska

  SHANGHAI REIJAY HYDRAULIC & TRANSMISSION TECH., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 8. VSK KENTAVAR ZMM EOOD

  Bolgarija

  VSK KENTAVAR ZMM EOOD, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Prebijalni orodni stoji - luknjači, Spojke, mehanske, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Spojke, mehanske. Sedež podjetja je v kraju Velingrad, Bolgarija.

 9. JOAQUIM S. NOGUEIRA DA SILVA

  Portugalska

  JOAQUIM S. NOGUEIRA DA SILVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Sedež podjetja je v kraju Maia, Portugalska.

 10. MUPESA CONSTRUCCIONES MECANICAS, S.L.

  Španija

  MUPESA CONSTRUCCIONES MECANICAS, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Spojke, mehanske. Sedež podjetja je v kraju Rubi, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno