• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sponke

Rezultati za

Sponke - Uvoz izvoz

 1. AMBS + MORSCH GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  AMBS + MORSCH GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sponke. Sedež podjetja je v kraju Lahr, Nemčija.

 2. MPV PAPIER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MPV PAPIER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sponke. Sedež podjetja je v kraju Maintal, Nemčija.

 3. A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE)

  Francija

  A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke. Deluje tudi v panogah metal staples for packing, staples for office staplers. Sedež podjetja je v kraju Enchenberg, Francija.

 4. TIMPACO GMBH FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNG

  Nemčija

  TIMPACO GMBH FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sponke. Sedež podjetja je v kraju Ennepetal, Nemčija.

 5. KYOCERA SENCO SWITZERLAND AG

  Švica

  KYOCERA SENCO SWITZERLAND AG, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Sponke. Sedež podjetja je v kraju Horgen, Švica.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. KEMERLI METAL

  Turčija

  KEMERLI METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke. Deluje tudi v panogah furniture, compressed-air tools, furniture accessories. Sedež podjetja je v kraju Kayseri, Turčija.

 2. TORREGGIANI SRL

  Italija

  TORREGGIANI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke. Deluje tudi v panogah Žeblji in konice, Zabijač žebljev, pnevmatski, electrowelded rivets, tacks, Žeblji in konice, Zabijač žebljev, pnevmatski. Sedež podjetja je v kraju Ceresara, Italija.

 3. MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA

  Francija

  MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke. Deluje tudi v panogah Vulkanizacija - stroji in oprema, Tekoči trakovi, straps, Vulkanizacija - stroji in oprema, Tekoči trakovi. Sedež podjetja je v kraju Saint-Chamond, Francija.

 4. 3D MAKINA KALIP

  Turčija

  3D MAKINA KALIP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI

  Turčija

  TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Deluje tudi v panogah Sponke, galvanized wire, cords, Sponke, studded gabions. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. STALGRIT

  Belorusija

  STALGRIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Spenjalni in žebljalni stroji za embalažo. Deluje tudi v panogah Sponke, Žeblji in konice, Sponke, Žeblji in konice, Nailing and stapling machinery, nails. Sedež podjetja je v kraju Retchitsa, Belorusija.

 2. TRAFILERIA TRAVER SRL

  Italija

  TRAFILERIA TRAVER SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke. Deluje tudi v panogah metal wire, wire. Sedež podjetja je v kraju Zevio, Italija.

 1. HENAN WINWAY ELECTROMECHANICAL TECHNOLOGY CO,.LTD

  Kitajska

  HENAN WINWAY ELECTROMECHANICAL TECHNOLOGY CO,.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke. Deluje tudi v panogah Metri, dekametri, metri za telesno višino, merila in ravnila, Metri, dekametri, metri za telesno višino, merila in ravnila. Sedež podjetja je v kraju Shangqiu, Kitajska.

 2. TEW INDUSTRY CO., LTD.

  Tajvan

  TEW INDUSTRY CO., LTD., ki deluje v panogi Žeblji in konice. Deluje tudi v panogah Sponke, Sponke. Sedež podjetja je v kraju Kaohsiung, Tajvan.

 3. SOFRAGRAF SENCO

  Francija

  SOFRAGRAF SENCO, ki deluje v panogi Sponke. Deluje tudi v panogah Sponke - posebno pakiranje, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve, Sponke - posebno pakiranje, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve. Sedež podjetja je v kraju St Ame, Francija.

 4. SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD.

  Kitajska

  Verified by europages badge

  SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pletilni stroji in pribor (za industrijo), Sponke in zaponke, Etikete in znaki, oblačila, Filmi in plošče, iz umetne mase, Umetne mase - izdelki za oblačilno industrijo, Torbe, poslovni kovčki in ročne torbice, Pletilni stroji in pribor (za industrijo), fashion accessories, Sponke in zaponke. Sedež podjetja je v kraju Songjiang District, Shanghai, Kitajska.

 5. CRAISS METALLMANUFAKTUR GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CRAISS METALLMANUFAKTUR GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sponke in zaponke. Sedež podjetja je v kraju Wurmberg, Nemčija.

 6. ASTOR - BERNING GMBH & CO.KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ASTOR - BERNING GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke in zaponke. Sedež podjetja je v kraju Schwelm, Nemčija.

 7. SEVEN METAL

  Turčija

  SEVEN METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke in zaponke. Deluje tudi v panogah men's belts, women's belts, brass buckles. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. Metalci Dugme Aksesuar

  Turčija

  Metalci Dugme Aksesuar, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Modni dodatki. Deluje tudi v panogah Kovice, Sponke in zaponke, button manufacture, Kovice, zip fastener buckles, Sponke in zaponke. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. JINFUDA GARMENT ACCESSORIES CO.,LTD.

  Kitajska

  JINFUDA GARMENT ACCESSORIES CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke in zaponke. Deluje tudi v panogah manufacture of buckles, trimmings laces, fabrics. Sedež podjetja je v kraju Wenxi Town, Kitajska.

 2. HONG BAO YI ENTERPRISE CO., LTD

  Tajvan

  HONG BAO YI ENTERPRISE CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke in zaponke. Sedež podjetja je v kraju Changhua, Tajvan.

 3. FONTE AKSESUAR

  Turčija

  FONTE AKSESUAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke in zaponke. Deluje tudi v panogah metal buttons, labels. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI

  Turčija

  BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne za baker, bron in medenino. Deluje tudi v panogah Sponke in zaponke, precision casting, sand casting, Sponke in zaponke, zamak injection. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. DELTA PLAST AND MOULD

  Grčija

  DELTA PLAST AND MOULD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zamaški in pokrovi, iz umetne mase. Deluje tudi v panogah Sponke in zaponke, plastic corners, packaging protective corners, Sponke in zaponke. Sedež podjetja je v kraju Corinth, Grčija.

 6. PLASSAN BUTTON

  Turčija

  PLASSAN BUTTON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke in zaponke. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. SD PRODUCTS LTD

  Združena Kraljevina

  SD PRODUCTS LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sponke in zaponke. Sedež podjetja je v kraju Sutton-In-Ashfield, Združena Kraljevina.

 8. COVERED BUCKLES LTD

  Združena Kraljevina

  COVERED BUCKLES LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke in zaponke. Deluje tudi v panogah covered buttons, buckles. Sedež podjetja je v kraju Barking, Združena Kraljevina.

 9. SOCIÉTÉ TUNISIE ACCESSOIRES

  Tunizija

  SOCIÉTÉ TUNISIE ACCESSOIRES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke in zaponke. Sedež podjetja je v kraju Sfax, Tunizija.

 10. ACCUVISION TECHNOLOGY INC.

  Tajvan

  ACCUVISION TECHNOLOGY INC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sponke in zaponke. Deluje tudi v panogah bolts, tools, fasteners, pvc tubes, inspection and tests of machinery and equipment, inspection and tests on electric and electronic equipment, nut screwers. Sedež podjetja je v kraju Hsin-chu, Tajvan.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno