• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • storitve na morju

Rezultati za

Storitve na morju - Uvoz izvoz

 1. MAINTENANCE PARTNERS

  Belgija

  Verified by europages badge

  MAINTENANCE PARTNERS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Vzdrževanje industrijskih naprav, Rewinding of electric motors, Steam turbine repairs, Reciprocating compressor overhaul, Rotor repairs, Wind turbine maintenance, Vacuum blower repairs, Cintrifugal compressor repairs, reverse engineering of spare parts. Sedež podjetja je v kraju Zwijndrecht, Belgija.

 2. JADE-DIENST GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  JADE-DIENST GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pristanišča in pristaniške storitve. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, Storitve na morju, Disposal of ship-generated waste, Harbour construction, Harbour operations, Port technology, Harbour transhipment facilities, Cargo handling services in port, Logistics for disposal. Sedež podjetja je v kraju Wilhelmshaven, Nemčija.

 3. A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S

  Danska

  A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gumijevi izdelki. Deluje tudi v panogah Guma - stroji in oprema za industrijo, Guma - izdelki za gradbeništvo, Storitve na morju, Guma - stroji in oprema za industrijo, Guma - izdelki za gradbeništvo, Storitve na morju, rubber articles for the mining industry. Sedež podjetja je v kraju Nørresundby, Danska.

 4. GWS OFFSHORE

  Lihtenštajn, Kneževina

  GWS OFFSHORE, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Storitve na morju. Sedež podjetja je v kraju Balzers, Lihtenštajn, Kneževina.

 5. OEG OFFSHORE LTD

  Združena Kraljevina

  OEG OFFSHORE LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah engineering projects for offshore platforms and systems, logistics services. Sedež podjetja je v kraju Aberdeen, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES

  Nizozemska

  TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah wind power. Sedež podjetja je v kraju Rotterdam, Nizozemska.

 2. OUTSOURCING UKRAINE

  Ukraijna

  OUTSOURCING UKRAINE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zasnova in razvoj programske opreme. Deluje tudi v panogah Webbutveckling, Zbiranje podatkov, Storitve na morju, Analiza podatkov, Webbutveckling, Zbiranje podatkov, Storitve na morju, Analiza podatkov. Sedež podjetja je v kraju Zaporizhzhia, Ukraijna.

 3. VIDURTA

  Francija

  VIDURTA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Računalniško osebje - iskanje in izbira, Računalniške storitve, Webbutveckling, indian, Računalniško osebje - iskanje in izbira, Računalniške storitve, Webbutveckling. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 4. UAB IPS BALTICS WIND SERVICE

  Litva

  UAB IPS BALTICS WIND SERVICE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah payroll processing, Human resources management, maritime services. Sedež podjetja je v kraju Klaipeda, Litva.

 5. EASTVANTAGE

  Belgija

  EASTVANTAGE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Sedež podjetja je v kraju Brussels, Belgija.

 1. SIMEX AS

  Norveška

  SIMEX AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Priprava zraka - oprema in sistemi, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, boilers, Pipelines, oil and gas - installations, Priprava zraka - oprema in sistemi, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Sedež podjetja je v kraju Stavanger, Norveška.

 2. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  Belgija

  SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Gradnja na morju, offshore works. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 1. NORSEA GROUP DENMARK

  Danska

  NORSEA GROUP DENMARK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Sedež podjetja je v kraju Esbjerg, Danska.

 2. APS S.P.A.

  Italija

  APS S.P.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Inženiring - industrijski izvajalci, Inženiring - industrijski izvajalci, systems and equipment for oil refineries. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 3. PROSPECTACY LIMITED

  Ciper

  PROSPECTACY LIMITED, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah international tax planning. Sedež podjetja je v kraju Nicosia, Ciper.

 4. AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C.

  Italija

  AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Sant'andrea Frius, Italija.

 5. AVENTA GROUP

  Francija

  AVENTA GROUP, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 6. CAMJO.TV OFFSHOREMEDIA.NL

  Nizozemska

  CAMJO.TV OFFSHOREMEDIA.NL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Sedež podjetja je v kraju Utrecht, Nizozemska.

 7. PROSPEZIONI S.R.L.

  Italija

  PROSPEZIONI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Montalto Uffugo, Italija.

 8. PERGEMINE S.P.A.

  Italija

  PERGEMINE S.P.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Storitve na morju, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Storitve na morju, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Parma, Italija.

 1. SAM SOLUTIONS GMBH

  Nemčija

  SAM SOLUTIONS GMBH, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Computer security consulting service. Sedež podjetja je v kraju Gilching, Nemčija.

 2. GEOTER S.R.L.

  Italija

 3. CARUSO MARIO

  Italija

 4. TRIVELLAZIONI CUPO DI CUPO GERARDO

  Italija

 5. CARDUCCI FRATELLI

  Italija

 6. I.LA.SPE. - IMPRESA LAVORI SPECIALISTICI - S.R.L.S. UNIPERSONALE

  Italija

 7. VINCIGUERRA SRLS

  Italija

 8. SI.AR. TRIVELLAZIONI

  Italija

 9. BASEKIM KIMYASAL URUNLER IC BE DIS TIC LT

  Turčija

  BASEKIM KIMYASAL URUNLER IC BE DIS TIC LT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zvočna izolacija - materiali. Deluje tudi v panogah Storitve na kopnem in na morju, Business Plan Writing, Storitve na kopnem in na morju, cellulose, tar and bitumen solvents. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 10. PERFOX S.L.

  Španija

  PERFOX S.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja na morju. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Storitve na morju - Uvoz izvoz

Število rezultatov

1.218 Podjetja