• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • storitve na morju

Rezultati za

Storitve na morju - Uvoz izvoz

 1. MAINTENANCE PARTNERS

  Belgija

  Verified by europages badge

  MAINTENANCE PARTNERS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Vzdrževanje industrijskih naprav, Rewinding of electric motors, Steam turbine repairs, Reciprocating compressor overhaul, Rotor repairs, Wind turbine maintenance, Vacuum blower repairs, Cintrifugal compressor repairs, reverse engineering of spare parts. Sedež podjetja je v kraju Zwijndrecht, Belgija.

 2. CAMEROON DIVING SERVICES LTD

  Kamerun

  CAMEROON DIVING SERVICES LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah submarines, underwater arc welding, Underwater works. Sedež podjetja je v kraju Douala, Kamerun.

 3. A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S

  Danska

  A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gumijevi izdelki. Deluje tudi v panogah Guma - stroji in oprema za industrijo, Guma - izdelki za gradbeništvo, Storitve na morju, Guma - stroji in oprema za industrijo, Guma - izdelki za gradbeništvo, Storitve na morju, rubber articles for the mining industry. Sedež podjetja je v kraju Nørresundby, Danska.

 4. OEG OFFSHORE LTD

  Združena Kraljevina

  OEG OFFSHORE LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah engineering projects for offshore platforms and systems, logistics services. Sedež podjetja je v kraju Aberdeen, Združena Kraljevina.

 5. OUTSOURCING UKRAINE

  Ukraijna

  OUTSOURCING UKRAINE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zasnova in razvoj programske opreme. Deluje tudi v panogah Webbutveckling, Zbiranje podatkov, Storitve na morju, Analiza podatkov, Webbutveckling, Zbiranje podatkov, Storitve na morju, Analiza podatkov. Sedež podjetja je v kraju Zaporizhzhia, Ukraijna.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES

  Nizozemska

  TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah wind power. Sedež podjetja je v kraju Rotterdam, Nizozemska.

 2. OFFSHORE INDIA DATA ENTRY

  Združene Države

  OFFSHORE INDIA DATA ENTRY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Sedež podjetja je v kraju Schaumburg Il, Združene Države.

 3. GWS OFFSHORE

  Lihtenštajn, Kneževina

  GWS OFFSHORE, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Storitve na morju. Sedež podjetja je v kraju Balzers, Lihtenštajn, Kneževina.

 4. VIDURTA

  Francija

  VIDURTA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Računalniško osebje - iskanje in izbira, Računalniške storitve, Webbutveckling, indian, Računalniško osebje - iskanje in izbira, Računalniške storitve, Webbutveckling. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 5. SIMEX AS

  Norveška

  SIMEX AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Priprava zraka - oprema in sistemi, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, boilers, Pipelines, oil and gas - installations, Priprava zraka - oprema in sistemi, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Sedež podjetja je v kraju Stavanger, Norveška.

 1. UAB IPS BALTICS WIND SERVICE

  Litva

  UAB IPS BALTICS WIND SERVICE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah payroll processing, Human resources management, maritime services. Sedež podjetja je v kraju Klaipeda, Litva.

 2. EASTVANTAGE

  Filipini

  EASTVANTAGE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Sedež podjetja je v kraju Metro Manila, Filipini.

 1. EASTVANTAGE

  Belgija

  EASTVANTAGE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Sedež podjetja je v kraju Brussels, Belgija.

 2. NORSEA GROUP DENMARK

  Danska

  NORSEA GROUP DENMARK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Sedež podjetja je v kraju Esbjerg, Danska.

 3. APS S.P.A.

  Italija

  APS S.P.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Inženiring - industrijski izvajalci, Inženiring - industrijski izvajalci, systems and equipment for oil refineries. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 4. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  Belgija

  SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Gradnja na morju, offshore works. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 5. 1VU

  Tunizija

  1VU, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Računalništvo - programska oprema. Deluje tudi v panogah Storitve na morju, offshore platforms and installations, Storitve na morju. Sedež podjetja je v kraju Tunis, Tunizija.

 6. PROSPECTACY LIMITED

  Ciper

  PROSPECTACY LIMITED, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah international tax planning. Sedež podjetja je v kraju Nicosia, Ciper.

 7. PROSPEZIONI S.R.L.

  Italija

  PROSPEZIONI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Montalto Uffugo, Italija.

 8. AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C.

  Italija

  AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Sant'andrea Frius, Italija.

 1. PERGEMINE S.P.A.

  Italija

  PERGEMINE S.P.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Storitve na morju, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Storitve na morju, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Parma, Italija.

 2. GOLD IT INTERACTIVE

  Združene Države

  GOLD IT INTERACTIVE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Sedež podjetja je v kraju Princeton, Združene Države.

 3. SQUARTZ TECHNOLOGIES

  Brazilija

  SQUARTZ TECHNOLOGIES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah software, information systems. Sedež podjetja je v kraju CURITIBA, Brazilija.

 4. AVENTA GROUP

  Francija

  AVENTA GROUP, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 5. MEA GLOBAL SERVICES

  Tunizija

  MEA GLOBAL SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Sedež podjetja je v kraju Tunis, Tunizija.

 6. CAMJO.TV OFFSHOREMEDIA.NL

  Nizozemska

  CAMJO.TV OFFSHOREMEDIA.NL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Sedež podjetja je v kraju Utrecht, Nizozemska.

 7. SAM SOLUTIONS GMBH

  Nemčija

  SAM SOLUTIONS GMBH, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Computer security consulting service. Sedež podjetja je v kraju Gilching, Nemčija.

 8. CARDUCCI FRATELLI

  Italija

 9. CARUSO MARIO

  Italija

 10. TRIVELLAZIONI CUPO DI CUPO GERARDO

  Italija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Storitve na morju - Uvoz izvoz

Število rezultatov

1.235 Podjetja