• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • storitve nadzora vrtanja jaškov

Rezultati za

Storitve nadzora vrtanja jaškov - Uvoz izvoz

 1. SC N&A TRADE SRL

  Romunija

  SC N&A TRADE SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja jaškov, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve nadzora vrtanja jaškov, Storitve vrtanja jaškov, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve nadzora vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Sibiu, Romunija.

 2. PIETRO SUCCIO S.R.L.

  Italija

  PIETRO SUCCIO S.R.L., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Škropilne naprave, Namakalne naprave, Škropilne naprave, Namakalne naprave. Sedež podjetja je v kraju Asti, Italija.

 3. ITAL SONDA S.R.L.

  Italija

  ITAL SONDA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Sant'agata Li Battiati, Italija.

 4. OBERTO S.R.L.

  Italija

  OBERTO S.R.L., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Savigliano, Italija.

 5. I.GE.M. S.R.L.

  Italija

  I.GE.M. S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju San Prisco, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SANNA MARIO E VENTURI S.N.C.

  Italija

  SANNA MARIO E VENTURI S.N.C., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Alghero, Italija.

 2. G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L.

  Italija

  G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Osimo, Italija.

 3. SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C.

  Italija

  SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Farigliano, Italija.

 4. M.C.S. S.R.L.

  Italija

  M.C.S. S.R.L., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 5. FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italija

  FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Matera, Italija.

 1. TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI

  Italija

  TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 2. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Italija

  TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Storitve nadzora vrtanja jaškov, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Storitve nadzora vrtanja jaškov, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Montebello Della Battaglia, Italija.

 1. F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S.

  Italija

  F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 2. VENTURA VINCENZO

  Italija

  VENTURA VINCENZO, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Gela, Italija.

 3. BARLETTA GIUSEPPE

  Italija

  BARLETTA GIUSEPPE, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Storitve nadzora vrtanja jaškov, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Storitve nadzora vrtanja jaškov, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Ispani, Italija.

 4. ZHEJIANG RONGDA EXPLOSION- PROOF ELECTRIC CO.,LTD

  Kitajska

  ZHEJIANG RONGDA EXPLOSION- PROOF ELECTRIC CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Wenzhou, Kitajska.

 5. DELL'ORSO APPALTI S.R.L.

  Italija

  DELL'ORSO APPALTI S.R.L., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Camerano, Italija.

 6. TRANZA GINO

  Italija

  TRANZA GINO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Marrubiu, Italija.

 7. IDROMILAN S.R.L.

  Italija

  IDROMILAN S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Črpanje vode - naprave in oprema, Črpanje plina - naprave in oprema, Črpanje vode - naprave in oprema, Črpanje plina - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Corsico, Italija.

 8. GEOLAVORI S.R.L.

  Italija

  GEOLAVORI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Este, Italija.

 1. PATERNOSTER GIUSEPPE & FIGLI S.N.C.

  Italija

  PATERNOSTER GIUSEPPE & FIGLI S.N.C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Gravina In Puglia, Italija.

 2. PERAZZOLI DRILLING S.R.L.

  Italija

  PERAZZOLI DRILLING S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Cortemaggiore, Italija.

 3. GSM PROTEC

  Nemčija

  GSM PROTEC, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Obermarchtal, Nemčija.

 4. GEOSONDAGGI

  Italija

  GEOSONDAGGI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Giardini Naxos, Italija.

 5. IDROSUD DEI FRATELLI DE RIGGI & C. S.N.C.

  Italija

  IDROSUD DEI FRATELLI DE RIGGI & C. S.N.C., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Atena Lucana, Italija.

 6. GEOTECNICA LAVORI S.R.L.

  Italija

  GEOTECNICA LAVORI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Perugia, Italija.

 7. TEKNOSONDA S.R.L.

  Italija

  TEKNOSONDA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Lamezia Terme, Italija.

 8. PAG S.R.L.

  Italija

  PAG S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju San Miniato, Italija.

 9. TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA

  Italija

  TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Lacco Ameno, Italija.

 10. GEONEBRODI S.R.L.

  Italija

  GEONEBRODI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Capo D'orlando, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno