• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • storitve nadzora vrtanja jaškov

Rezultati za

Storitve nadzora vrtanja jaškov - Uvoz izvoz

 1. SC N&A TRADE SRL

  Romunija

  SC N&A TRADE SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja jaškov, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve nadzora vrtanja jaškov, Storitve vrtanja jaškov, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve nadzora vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Sibiu, Romunija.

 2. ITAL SONDA S.R.L.

  Italija

  ITAL SONDA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Sant'agata Li Battiati, Italija.

 3. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Italija

  TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Storitve nadzora vrtanja jaškov, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Storitve nadzora vrtanja jaškov, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Montebello Della Battaglia, Italija.

 4. I.GE.M. S.R.L.

  Italija

  I.GE.M. S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju San Prisco, Italija.

 5. OBERTO S.R.L.

  Italija

  OBERTO S.R.L., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Savigliano, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. M.C.S. S.R.L.

  Italija

  M.C.S. S.R.L., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 2. GSM PROTEC

  Nemčija

  GSM PROTEC, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Obermarchtal, Nemčija.

 3. TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA

  Italija

  TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Lacco Ameno, Italija.

 4. IDROMILAN S.R.L.

  Italija

  IDROMILAN S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Črpanje vode - naprave in oprema, Črpanje plina - naprave in oprema, Črpanje vode - naprave in oprema, Črpanje plina - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Corsico, Italija.

 5. PAG S.R.L.

  Italija

  PAG S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju San Miniato, Italija.

 1. GEOTECNICA LAVORI S.R.L.

  Italija

  GEOTECNICA LAVORI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Perugia, Italija.

 2. TEKNOSONDA S.R.L.

  Italija

  TEKNOSONDA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Lamezia Terme, Italija.

 1. GEOSONDAGGI

  Italija

  GEOSONDAGGI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Giardini Naxos, Italija.

 2. IMPRESA SONDEDILE S.R.L.

  Italija

  IMPRESA SONDEDILE S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Rieti, Italija.

 3. FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italija

  FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Matera, Italija.

 4. SIME S.R.L.

  Italija

  SIME S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Storitve nadzora vrtanja jaškov, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Storitve nadzora vrtanja jaškov, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Monopoli, Italija.

 5. PIETRO SUCCIO S.R.L.

  Italija

  PIETRO SUCCIO S.R.L., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Škropilne naprave, Namakalne naprave, Škropilne naprave, Namakalne naprave. Sedež podjetja je v kraju Asti, Italija.

 6. VENTURA VINCENZO

  Italija

  VENTURA VINCENZO, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Gela, Italija.

 7. G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L.

  Italija

  G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Osimo, Italija.

 8. SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C.

  Italija

  SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Farigliano, Italija.

 1. BARLETTA GIUSEPPE

  Italija

  BARLETTA GIUSEPPE, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Storitve nadzora vrtanja jaškov, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Storitve nadzora vrtanja jaškov, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Ispani, Italija.

 2. PATERNOSTER GIUSEPPE & FIGLI S.N.C.

  Italija

  PATERNOSTER GIUSEPPE & FIGLI S.N.C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Gravina In Puglia, Italija.

 3. PERAZZOLI DRILLING S.R.L.

  Italija

  PERAZZOLI DRILLING S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Cortemaggiore, Italija.

 4. F.LLI VINCIGUERRA PERFORAZIONI S.R.L.

  Italija

  F.LLI VINCIGUERRA PERFORAZIONI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju San Felice A Cancello, Italija.

 5. DELL'ORSO APPALTI S.R.L.

  Italija

  DELL'ORSO APPALTI S.R.L., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Camerano, Italija.

 6. SANNA MARIO E VENTURI S.N.C.

  Italija

  SANNA MARIO E VENTURI S.N.C., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Alghero, Italija.

 7. GEOLAVORI S.R.L.

  Italija

  GEOLAVORI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Este, Italija.

 8. EREDI S.R.L.

  Italija

  EREDI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Caccamo, Italija.

 9. SCALZO ANTONIO

  Italija

  SCALZO ANTONIO, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju San Cataldo, Italija.

 10. IDROSUD DEI FRATELLI DE RIGGI & C. S.N.C.

  Italija

  IDROSUD DEI FRATELLI DE RIGGI & C. S.N.C., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Atena Lucana, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno