• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • storitve turbinskega vrtanja

Rezultati za

Storitve turbinskega vrtanja - Uvoz izvoz

 1. WERNER MITSCHELE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WERNER MITSCHELE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Pleidelsheim, Nemčija.

 2. RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Merkers, Nemčija.

 3. ZW HYDRAULIK AG

  Švica

  ZW HYDRAULIK AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Rümlingen, Švica.

 4. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

  Nemčija

  PFLEGHAR GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rezkanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Rezkanje - orodni stroji, Vretenjaki, premični, Storitve turbinskega vrtanja, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Rezkanje - orodni stroji, Vretenjaki, premični. Sedež podjetja je v kraju Baienfurt, Nemčija.

 5. SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK

  Nemčija

  SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Murr, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK

  Avstrija

  PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Struženje jekla in kovin (s stružnico). Deluje tudi v panogah Rezkanje jekla in kovin, Vrtanje jekla in kovin, Motorni polirni stroji, prenosni, Storitve turbinskega vrtanja, Rezkanje jekla in kovin, Vrtanje jekla in kovin, Motorni polirni stroji, prenosni, Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 2. PIGLI

  Italija

  PIGLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpalke. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, Storitve turbinskega vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Calenzano, Italija.

 3. MIRA SERVICE S.R.L.

  Italija

  MIRA SERVICE S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Temelji - dela. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Mogliano, Italija.

 4. MARCHESELLI DANIELE

  Italija

  MARCHESELLI DANIELE, ki deluje v panogi Domotik. Deluje tudi v panogah Hidroelektrarne, Storitve turbinskega vrtanja, Hidroelektrarne, Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Crevalcore, Italija.

 5. OBERTO S.R.L.

  Italija

  OBERTO S.R.L., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Savigliano, Italija.

 1. PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L.

  Italija

  PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L., ki deluje v panogi Vodnjaki - gradnja. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Barletta, Italija.

 2. LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C.

  Italija

  LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vodnjaki - gradnja. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Rio Saliceto, Italija.

 1. BOTTI ELIO

  Italija

  BOTTI ELIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vodnjaki - gradnja. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Adria, Italija.

 2. M.C.S. S.R.L.

  Italija

  M.C.S. S.R.L., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 3. PILU PIETRINO

  Italija

  PILU PIETRINO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Črpalke. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, Storitve turbinskega vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Padru, Italija.

 4. MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L.

  Italija

  MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Analiza tal. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Altopascio, Italija.

 5. I.GE.M. S.R.L.

  Italija

  I.GE.M. S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju San Prisco, Italija.

 6. SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S.

  Italija

  SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S., ki deluje v panogi Vodnjaki - gradnja. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Campagnola Emilia, Italija.

 7. ITAL SONDA S.R.L.

  Italija

  ITAL SONDA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Sant'agata Li Battiati, Italija.

 8. B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C.

  Italija

  B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Znanstveno-raziskovalni centri in laboratoriji. Deluje tudi v panogah Analiza tal, Storitve turbinskega vrtanja, Analiza tal, Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Canicatti', Italija.

 1. TECNOPAL S.R.L.

  Italija

  TECNOPAL S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Temelji - dela. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Cherasco, Italija.

 2. TEKNOSONDA S.R.L.

  Italija

  TEKNOSONDA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Lamezia Terme, Italija.

 3. F.LLI VINCIGUERRA PERFORAZIONI S.R.L.

  Italija

  F.LLI VINCIGUERRA PERFORAZIONI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju San Felice A Cancello, Italija.

 4. PERAZZOLI DRILLING S.R.L.

  Italija

  PERAZZOLI DRILLING S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Cortemaggiore, Italija.

 5. BAIO FABIO

  Italija

  BAIO FABIO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Analiza tal. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Villa D'adda, Italija.

 6. G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L.

  Italija

  G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Osimo, Italija.

 7. TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA

  Italija

  TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Lacco Ameno, Italija.

 8. GEONEBRODI S.R.L.

  Italija

  GEONEBRODI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Capo D'orlando, Italija.

 9. GHEOS S.A.S. DI SACCHI TOMMASO & C.

  Italija

  GHEOS S.A.S. DI SACCHI TOMMASO & C., ki deluje v panogi Analiza tal. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju San Zenone Al Po, Italija.

 10. IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C.

  Italija

  IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C., ki deluje v panogi Storitve vrtanja na morju. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Lamezia Terme, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno