• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • storitve turbinskega vrtanja

Rezultati za

Storitve turbinskega vrtanja - Uvoz izvoz

 1. ZW HYDRAULIK AG

  Švica

  Verified by europages badge

  ZW HYDRAULIK AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Rümlingen, Švica.

 2. WERNER MITSCHELE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WERNER MITSCHELE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Pleidelsheim, Nemčija.

 3. RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Merkers, Nemčija.

 4. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

  Nemčija

  PFLEGHAR GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rezkanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Rezkanje - orodni stroji, Vretenjaki, premični, Storitve turbinskega vrtanja, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Rezkanje - orodni stroji, Vretenjaki, premični. Sedež podjetja je v kraju Baienfurt, Nemčija.

 5. SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK

  Nemčija

  SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Murr, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK

  Avstrija

  PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Struženje jekla in kovin (s stružnico). Deluje tudi v panogah Rezkanje jekla in kovin, Vrtanje jekla in kovin, Motorni polirni stroji, prenosni, Storitve turbinskega vrtanja, Rezkanje jekla in kovin, Vrtanje jekla in kovin, Motorni polirni stroji, prenosni, Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 2. SANNA MARIO E VENTURI S.N.C.

  Italija

  SANNA MARIO E VENTURI S.N.C., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Alghero, Italija.

 3. F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S.

  Italija

  F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 4. MIRA SERVICE S.R.L.

  Italija

  MIRA SERVICE S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Temelji - dela. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Mogliano, Italija.

 5. FERRARI SOIL S.R.L.

  Italija

  FERRARI SOIL S.R.L., ki deluje v panogi Rušitve - izvajalci. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Menconico, Italija.

 1. SIGECO S.R.L.

  Italija

  SIGECO S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijsko svetovanje. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Nuoro, Italija.

 2. SOIL TEST S.R.L.

  Italija

  SOIL TEST S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja na morju. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Arezzo, Italija.

 1. GE.LA.MO.

  Italija

  GE.LA.MO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Temelji - dela. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Villar San Costanzo, Italija.

 2. EUROSONDA 2 S.R.L.

  Italija

  EUROSONDA 2 S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vodnjaki - gradnja. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Spresiano, Italija.

 3. VENTURA VINCENZO

  Italija

  VENTURA VINCENZO, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Gela, Italija.

 4. B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C.

  Italija

  B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Znanstveno-raziskovalni centri in laboratoriji. Deluje tudi v panogah Analiza tal, Storitve turbinskega vrtanja, Analiza tal, Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Canicatti', Italija.

 5. OBERTO S.R.L.

  Italija

  OBERTO S.R.L., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Savigliano, Italija.

 6. G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L.

  Italija

  G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Osimo, Italija.

 7. SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S.

  Italija

  SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S., ki deluje v panogi Vodnjaki - gradnja. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Campagnola Emilia, Italija.

 8. IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C.

  Italija

  IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C., ki deluje v panogi Storitve vrtanja na morju. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Lamezia Terme, Italija.

 1. PIGLI

  Italija

  PIGLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpalke. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, Storitve turbinskega vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Calenzano, Italija.

 2. LUMA PERFORAZIONI S.R.L.

  Italija

  LUMA PERFORAZIONI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Temelji - dela. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Montorio Al Vomano, Italija.

 3. GEOCIPO S.R.L.

  Italija

  GEOCIPO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Temelji - dela. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Solbiate Con Cagno, Italija.

 4. PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L.

  Italija

  PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L., ki deluje v panogi Vodnjaki - gradnja. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Barletta, Italija.

 5. DELL'ORSO APPALTI S.R.L.

  Italija

  DELL'ORSO APPALTI S.R.L., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Camerano, Italija.

 6. TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI

  Italija

  TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 7. SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C.

  Italija

  SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Farigliano, Italija.

 8. ALBANESE PERFORAZIONI S.R.L.

  Italija

  ALBANESE PERFORAZIONI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, Storitve turbinskega vrtanja, Plavajoči bagerji, Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Ripalimosani, Italija.

 9. IMPRESA ING. GIUSEPPE FALCIOLA DI ALESSANDRO FALCIOLA S.A.S.

  Italija

  IMPRESA ING. GIUSEPPE FALCIOLA DI ALESSANDRO FALCIOLA S.A.S., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vodnjaki - gradnja. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 10. PILU PIETRINO

  Italija

  PILU PIETRINO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Črpalke. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, Storitve turbinskega vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Padru, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno