• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • storitve vrtanja jaškov

Rezultati za

Storitve vrtanja jaškov - Uvoz izvoz

 1. ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Bochum, Nemčija.

 2. RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C.

  Italija

  Verified by europages badge

  RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Javna dela. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja jaškov, Sondiranje - instalacija za, Storitve vrtanja jaškov, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Santarcangelo Di Romagna, Italija.

 3. BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Bonn, Nemčija.

 4. DIETER HÄSELBARTH E.K.

  Nemčija

  DIETER HÄSELBARTH E.K., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Kretzschau, Nemčija.

 5. MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE

  Nemčija

  MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Mörfelden-Walldorf, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C.

  Italija

  BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C., ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, asbestos removal, rat extermination, Vodnjaki - gradnja, electric submersible pumps. Sedež podjetja je v kraju Follonica, Italija.

 2. HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH

  Nemčija

  HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Ötigheim, Nemčija.

 3. BRUNNENBAU SCHAB

  Nemčija

  BRUNNENBAU SCHAB, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Wilhelmsdorf, Nemčija.

 4. CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE

  Poljska

  CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, Vodnjaki - gradnja. Sedež podjetja je v kraju Przodkowo, Poljska.

 5. YOUCOND

  Italija

  YOUCOND, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dezinfekcija in sterilizacija - storitve. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja jaškov, Facilities management services, cleaning services for condominiums, Storitve vrtanja jaškov, installation of condominium antennas. Sedež podjetja je v kraju Tivoli, Italija.

 1. AMCAL

  Belgija

  AMCAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pnevmatike - naprave in orodja. Deluje tudi v panogah Vrtalni stroji, pnevmatski, Storitve vrtanja jaškov, Vrtalni stroji, pnevmatski, pumps, Storitve vrtanja jaškov, installation of pumps. Sedež podjetja je v kraju Lichtervelde, Belgija.

 2. BRUNNENBOHR TEAM NORD

  Nemčija

  BRUNNENBOHR TEAM NORD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Meine, Nemčija.

 1. FRATELLI MOLÈ S.R.L.

  Italija

  FRATELLI MOLÈ S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Chiaramonte Gulfi, Italija.

 2. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Romunija

  FORAJE PUTURI FORAMAT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Vrtanja in izkopavanja - dela, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve upravljanja vrtin, Vrtanja in izkopavanja - dela, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve upravljanja vrtin. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 3. AQUA DEWULF

  Belgija

  AQUA DEWULF, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Škropilne naprave, Storitve vrtanja jaškov, Črpalke, Škropilne naprave, Storitve vrtanja jaškov, Črpalke, water purification and treatment. Sedež podjetja je v kraju Loppem, Belgija.

 4. APER-VERMEULEN

  Belgija

  APER-VERMEULEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, Storitve vrtanja jaškov, Črpalke, Vodnjaki - gradnja, Storitve vrtanja jaškov, Črpalke. Sedež podjetja je v kraju Lichtervelde, Belgija.

 5. SC N&A TRADE SRL

  Romunija

  SC N&A TRADE SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja jaškov, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve nadzora vrtanja jaškov, Storitve vrtanja jaškov, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve nadzora vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Sibiu, Romunija.

 6. TIPFOR SRL

  Romunija

  TIPFOR SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja, Vodne fontane za pitno vodo, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Storitve vrtanja jaškov, Storitve vrtanja, Vodne fontane za pitno vodo, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Timisoara, Romunija.

 7. AVSDRILL

  Portugalska

  AVSDRILL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja jaškov, Vrtanja in izkopavanja - dela, Storitve vrtanja jaškov, Vrtanja in izkopavanja - dela. Sedež podjetja je v kraju Lisboa, Portugalska.

 8. WERNER STUCKMANN GMBH

  Nemčija

  WERNER STUCKMANN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Werl, Nemčija.

 1. EDIL PALI SOC. COOP.

  Italija

  EDIL PALI SOC. COOP., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah drilling and excavating wells, artesian well maintenance, private water wells, industrial water wells. Sedež podjetja je v kraju Ceccano, Italija.

 2. KOSUN

  Kitajska

  KOSUN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Xi'an, Kitajska.

 3. SANA FONDATIONS

  Belgija

  SANA FONDATIONS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja, Storitve vrtanja, Geothermics. Sedež podjetja je v kraju Naninne, Belgija.

 4. BAOJI YUANHENG OILFIELD EQUIPMENT CO. LTD

  Kitajska

  BAOJI YUANHENG OILFIELD EQUIPMENT CO. LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Baoji, Kitajska.

 5. QINGDAO WONTIDE CO.,LTD.

  Kitajska

  QINGDAO WONTIDE CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Oil well pumping. Sedež podjetja je v kraju Qingdao, Kitajska.

 6. EUROSONDA 2 S.R.L.

  Italija

  EUROSONDA 2 S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vodnjaki - gradnja. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Spresiano, Italija.

 7. INSTEKO

  Poljska

  INSTEKO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah well drilling for the building trade, heat pumps. Sedež podjetja je v kraju Janowo, Poljska.

 8. IMPRESA ING. GIUSEPPE FALCIOLA DI ALESSANDRO FALCIOLA S.A.S.

  Italija

  IMPRESA ING. GIUSEPPE FALCIOLA DI ALESSANDRO FALCIOLA S.A.S., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vodnjaki - gradnja. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 9. SCARDIGLI POZZI

  Italija

  SCARDIGLI POZZI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, drilling and excavating wells, Vodnjaki - gradnja. Sedež podjetja je v kraju San Miniato, Italija.

 10. SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C.

  Italija

  SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Farigliano, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno