• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • storitve vrtanja jaškov

Rezultati za

Storitve vrtanja jaškov - Uvoz izvoz

 1. ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Bochum, Nemčija.

 2. RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C.

  Italija

  Verified by europages badge

  RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Javna dela. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja jaškov, Sondiranje - instalacija za, Storitve vrtanja jaškov, Sondiranje - instalacija za. Sedež podjetja je v kraju Santarcangelo Di Romagna, Italija.

 3. BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Bonn, Nemčija.

 4. DIETER HÄSELBARTH E.K.

  Nemčija

  DIETER HÄSELBARTH E.K., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Kretzschau, Nemčija.

 5. MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE

  Nemčija

  MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Mörfelden-Walldorf, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BRUNNENBAU SCHAB

  Nemčija

  BRUNNENBAU SCHAB, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Wilhelmsdorf, Nemčija.

 2. HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH

  Nemčija

  HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Ötigheim, Nemčija.

 3. FRATELLI MOLÈ S.R.L.

  Italija

  FRATELLI MOLÈ S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Chiaramonte Gulfi, Italija.

 4. YOUCOND

  Italija

  YOUCOND, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dezinfekcija in sterilizacija - storitve. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja jaškov, Facilities management services, cleaning services for condominiums, Storitve vrtanja jaškov, installation of condominium antennas. Sedež podjetja je v kraju Tivoli, Italija.

 5. CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE

  Poljska

  CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, Vodnjaki - gradnja. Sedež podjetja je v kraju Przodkowo, Poljska.

 1. AMCAL

  Belgija

  AMCAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pnevmatike - naprave in orodja. Deluje tudi v panogah Vrtalni stroji, pnevmatski, Storitve vrtanja jaškov, Vrtalni stroji, pnevmatski, pumps, Storitve vrtanja jaškov, installation of pumps. Sedež podjetja je v kraju Lichtervelde, Belgija.

 2. BRUNNENBOHR TEAM NORD

  Nemčija

  BRUNNENBOHR TEAM NORD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Meine, Nemčija.

 1. AQUA DEWULF

  Belgija

  AQUA DEWULF, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Škropilne naprave, Storitve vrtanja jaškov, Črpalke, Škropilne naprave, Storitve vrtanja jaškov, Črpalke, water purification and treatment. Sedež podjetja je v kraju Loppem, Belgija.

 2. APER-VERMEULEN

  Belgija

  APER-VERMEULEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, Storitve vrtanja jaškov, Črpalke, Vodnjaki - gradnja, Storitve vrtanja jaškov, Črpalke. Sedež podjetja je v kraju Lichtervelde, Belgija.

 3. SC N&A TRADE SRL

  Romunija

  SC N&A TRADE SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja jaškov, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve nadzora vrtanja jaškov, Storitve vrtanja jaškov, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve nadzora vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Sibiu, Romunija.

 4. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Romunija

  FORAJE PUTURI FORAMAT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Vrtanja in izkopavanja - dela, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve upravljanja vrtin, Vrtanja in izkopavanja - dela, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve upravljanja vrtin. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 5. TIPFOR SRL

  Romunija

  TIPFOR SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja, Vodne fontane za pitno vodo, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Storitve vrtanja jaškov, Storitve vrtanja, Vodne fontane za pitno vodo, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Timisoara, Romunija.

 6. AVSDRILL

  Portugalska

  AVSDRILL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja jaškov, Vrtanja in izkopavanja - dela, Storitve vrtanja jaškov, Vrtanja in izkopavanja - dela. Sedež podjetja je v kraju Lisboa, Portugalska.

 7. SANA FONDATIONS

  Belgija

  SANA FONDATIONS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja, Storitve vrtanja, Geothermics. Sedež podjetja je v kraju Naninne, Belgija.

 8. WERNER STUCKMANN GMBH

  Nemčija

  WERNER STUCKMANN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Werl, Nemčija.

 1. EDIL PALI SOC. COOP.

  Italija

  EDIL PALI SOC. COOP., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah drilling and excavating wells, artesian well maintenance, private water wells, industrial water wells. Sedež podjetja je v kraju Ceccano, Italija.

 2. ITAL SONDA S.R.L.

  Italija

  ITAL SONDA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Sant'agata Li Battiati, Italija.

 3. ECOPOZOS

  Španija

  ECOPOZOS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah wells, industrial water wells. Sedež podjetja je v kraju Huelva, Španija.

 4. I.GE.M. S.R.L.

  Italija

  I.GE.M. S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju San Prisco, Italija.

 5. MERIDIONAL CARPENTERIA SRL

  Italija

  MERIDIONAL CARPENTERIA SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah metal constructions. Sedež podjetja je v kraju Orta Nova, Italija.

 6. LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C.

  Italija

  LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vodnjaki - gradnja. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Rio Saliceto, Italija.

 7. M.C.S. S.R.L.

  Italija

  M.C.S. S.R.L., ki deluje v panogi Storitve nadzora vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 8. MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L.

  Italija

  MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Analiza tal. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Altopascio, Italija.

 9. SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S.

  Italija

  SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S., ki deluje v panogi Vodnjaki - gradnja. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Campagnola Emilia, Italija.

 10. EURO GEO DRILLING S.R.L.

  Italija

  EURO GEO DRILLING S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah well drilling, artesian well drilling. Sedež podjetja je v kraju Bibbona, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno