• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • storitve vrtanja

Rezultati za

Storitve vrtanja - Uvoz izvoz

 1. TORCAMES

  Portugalska

  Verified by europages badge

  TORCAMES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja, Jeklo, Orodni stroji za obdelavo kovin - deli in pribor, Medenina, Rezkanje in struženje gume in umetnih mas, Struženje jekla in kovin (s stružnico), CNC-fräsarbeten med fyra axlar, CNC aluminumbearbetning, CNC-fräsarbeten. Sedež podjetja je v kraju Espinhel Águeda, Portugalska.

 2. WELVREUGD

  Nizozemska

  WELVREUGD, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Maasland, Nizozemska.

 3. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Turčija

  ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Deluje tudi v panogah Površinski kop - stroji in oprema, Storitve za izkoriščanje rudnikov, Površinski kop - stroji in oprema, Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 4. PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD

  Kitajska

  PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju 371, Kitajska.

 5. METTY WEYRICH & FILS

  Luksemburg

  METTY WEYRICH & FILS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zaključna dela. Deluje tudi v panogah Krovska dela, Storitve vrtanja, Krovska dela, metalwork, insulation, Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Vianden, Luksemburg.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Romunija

  FORAJE PUTURI FORAMAT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Vrtanja in izkopavanja - dela, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve upravljanja vrtin, Vrtanja in izkopavanja - dela, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve upravljanja vrtin. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 2. FORALUX

  Luksemburg

  FORALUX, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Beton - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Storitve vrtanja, Vrtanje in žaganje armiranega betona, controlled demolitions, Concrete and floor screed milling, Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Kehlen, Luksemburg.

 3. SC N&A TRADE SRL

  Romunija

  SC N&A TRADE SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja jaškov, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve nadzora vrtanja jaškov, Storitve vrtanja jaškov, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve nadzora vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Sibiu, Romunija.

 4. AANNEMINGEN A.B.W.

  Belgija

  AANNEMINGEN A.B.W., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Vrtanje in žaganje armiranega betona, Storitve vrtanja, Vrtanje in žaganje armiranega betona, Storitve vrtanja, road works, Sanitation. Sedež podjetja je v kraju Waregem, Belgija.

 5. K-BORINGEN

  Belgija

  K-BORINGEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Deluje tudi v panogah Predori - dela, Predori - dela, pipes, pipes for drilling, tunnel construction. Sedež podjetja je v kraju Hasselt, Belgija.

 1. PGB-EUROPE

  Belgija

  PGB-EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosna orodja - na motorni pogon. Deluje tudi v panogah Pritrdilna oprema, Storitve vrtanja, anchorage systems, Pritrdilna oprema, Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Melle, Belgija.

 2. HONE ALL PRECISION LTD.

  Združena Kraljevina

  HONE ALL PRECISION LTD., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja, Izdelava strojev - po naročilu, Cevi (brezšivne) - železne kovine, Storitve vrtanja, machining jobs to drawing, Izdelava strojev - po naročilu, Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Leighton Buzzard, Združena Kraljevina.

 1. DANBAR DRILLING

  Združena Kraljevina

  DANBAR DRILLING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Pemberton, Wigan, Združena Kraljevina.

 2. GEBO

  Belgija

  GEBO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, plots drilled, drills for digging wells, Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Dessel, Belgija.

 3. AGORA ROCK DRILL A.S.

  Turčija

  AGORA ROCK DRILL A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Deluje tudi v panogah drilling, drilling in rock, rock breakers, mining products. Sedež podjetja je v kraju Yenimahalle, Turčija.

 4. AMERY

  Belgija

  AMERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vodovodna dela. Deluje tudi v panogah Električarska dela, Storitve vrtanja, Električarska dela, Storitve vrtanja, earthmoving work, earthmoving. Sedež podjetja je v kraju Diksmuide, Belgija.

 5. SMET GROUP

  Belgija

  SMET GROUP, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Deluje tudi v panogah installation of sewers and sewage systems, plots drilled. Sedež podjetja je v kraju Dessel, Belgija.

 6. S.M.P.

  Francija

  S.M.P., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Château Renard, Francija.

 7. ALPDRILL GMBH

  Nemčija

  ALPDRILL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Achern, Nemčija.

 8. KROCKTOOLS

  Španija

  KROCKTOOLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Sant Salvador De Guardiola, Španija.

 1. ENVIROTOP

  Belgija

  ENVIROTOP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Odstranjevanje posledic onesnaževanja okolja - storitve. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja, Prevoz odpadkov, Storitve vrtanja, core-sampling, water purification, Prevoz odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Trois-Ponts, Belgija.

 2. BLONDIAU MICHEL

  Belgija

  BLONDIAU MICHEL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Javna dela - izvajalci. Deluje tudi v panogah Gibke cevi in cevke - iz umetne mase, Storitve vrtanja, excavation work for drainage systems, restoring plumbing, Gibke cevi in cevke - iz umetne mase, Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Naast, Belgija.

 3. GÉOPROS LAPOINTE

  Kanada

  GÉOPROS LAPOINTE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Deluje tudi v panogah Geothermics, Boreholes, wells. Sedež podjetja je v kraju Sherbrooke, Kanada.

 4. TIPFOR SRL

  Romunija

  TIPFOR SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja, Vodne fontane za pitno vodo, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Storitve vrtanja jaškov, Storitve vrtanja, Vodne fontane za pitno vodo, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Timisoara, Romunija.

 5. SANA FONDATIONS

  Belgija

  SANA FONDATIONS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja, Storitve vrtanja, Geothermics. Sedež podjetja je v kraju Naninne, Belgija.

 6. DSK PIPING

  Belgija

  DSK PIPING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Lokeren, Belgija.

 7. HAKO BORINGEN

  Belgija

  HAKO BORINGEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Hasselt, Belgija.

 8. DATC EUROPE

  Francija

  DATC EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju BESANCON, Francija.

 9. KONTEC PRECISION INDUSTRIAL CO., LTD.

  Tajvan

  KONTEC PRECISION INDUSTRIAL CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Taichung City, Tajvan.

 10. ADRIEN VAN TILBURG

  Belgija

  ADRIEN VAN TILBURG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Deluje tudi v panogah earthmoving work. Sedež podjetja je v kraju Bierges, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Storitve vrtanja - Uvoz izvoz

Število rezultatov

733 Podjetja