• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • storitve za pridobivanje nafte in plina

Rezultati za

Storitve za pridobivanje nafte in plina - Uvoz izvoz

 1. PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS

  Združena Kraljevina

  PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah expert assistance, lng. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 2. IKPALAND ENTERPRISES

  Združena Kraljevina

  IKPALAND ENTERPRISES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 3. IBERGASÓLEOS S.L

  Španija

  IBERGASÓLEOS S.L, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Badajoz, Španija.

 4. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Združena Kraljevina

  JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trda pšenica. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, Mednarodna trgovina - svetovanje, Blagovna izmenjava, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Mednarodna trgovina - svetovanje, Blagovna izmenjava, Diesel fuel. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 5. ADVENT SERVICES

  Nemčija

  ADVENT SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Dissen A.tw, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LINE X LEVANTE

  Španija

  LINE X LEVANTE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah fire protection measures, Erosion protection systems. Sedež podjetja je v kraju Alcora, Španija.

 2. SAND MONITORING SERVICES LTD

  Združena Kraljevina

  SAND MONITORING SERVICES LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Aberdeen, Združena Kraljevina.

 3. PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Madžarska

  PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah Gasilni aparati, Gasilni aparati. Sedež podjetja je v kraju Csongrád, Madžarska.

 4. FLUID CONTROL OOD

  Bolgarija

  FLUID CONTROL OOD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah Merjenje in naravnavanje izpuha in iztoka - aparati in instrumenti, Merjenje in naravnavanje izpuha in iztoka - aparati in instrumenti. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 5. ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD

  Združena Kraljevina

  ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Aberdeen, Združena Kraljevina.

 1. T.A.H TRADING LIMITED

  Združena Kraljevina

  T.A.H TRADING LIMITED, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Zaščita pri delu -oprema in naprave. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Reading, Združena Kraljevina.

 2. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  PETRO GLOBE OIL SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Oil - distribution of petroleum fuels, Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Birkirkara, Malta.

 1. FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL

  Nemčija

  FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olja - zbiranje in recikliranje. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, floating oil absorbers, agglomerators, Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Porta Westfalica, Nemčija.

 2. LUXPIPETECH

  Luksemburg

  LUXPIPETECH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cevovodi, industrijski. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, Pipelines, oil and gas - installations, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Metal work. Sedež podjetja je v kraju Esch Sur Alzette, Luksemburg.

 3. VERMILION REP SAS

  Francija

  VERMILION REP SAS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naftna goriva in dodatki. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, Oil - distribution of petroleum fuels, petrochemical products, Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Parentis En Born, Francija.

 4. TERMAGAS

  Španija

  TERMAGAS, ki deluje v panogi Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Plin in nafta - pridobivanje, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Butan, Propan, Plin in nafta - pridobivanje, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Butan, Propan. Sedež podjetja je v kraju ZARAGOZA, Španija.

 5. SWEDPARTS HAMBURG

  Nemčija

  SWEDPARTS HAMBURG, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Plin in nafta - pridobivanje, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Petrokemija - naprave in oprema, Plin in nafta - pridobivanje, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Petrokemija - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 6. AIR ENERGI

  Združena Kraljevina

  AIR ENERGI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah recruitment. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Združena Kraljevina.

 7. PBG SP. Z O.O.

  Poljska

  PBG SP. Z O.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah geophones, Geology - studies and research. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 8. INGEGNERE

  Italija

  INGEGNERE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah soundproofed booths, prefabricated dormers, water bed lowering for reclamation. Sedež podjetja je v kraju Foggia, Italija.

 1. MGD WORLDWIDE EXPERT SRL

  Romunija

  MGD WORLDWIDE EXPERT SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah Turbo-kompresorji, mechanical and electromechanical indicators for control instruments, gas turbines, Turbo-kompresorji, steam turbines. Sedež podjetja je v kraju Brasov, Romunija.

 2. G. H. INTERNATIONAL TRADING SERVICES LIMITED

  Združena Kraljevina

  G. H. INTERNATIONAL TRADING SERVICES LIMITED, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 3. OMV-INDOIL D.O.O.

  Hrvaška

  OMV-INDOIL D.O.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Eenergija in surovine - industrijske storitve. Deluje tudi v panogah Naftna goriva in dodatki, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Naftna goriva in dodatki, Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Donji Stupnik, Lucko,Zagreb, Hrvaška.

 4. MEDOLIV S.R.L.

  Italija

  MEDOLIV S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naftna goriva in dodatki. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, industrial vegetable oils, Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Imperia, Italija.

 5. TANAFT SP ZOO

  Švica

  TANAFT SP ZOO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, fuel, Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Warsaw, Švica.

 6. AIKEN GROUP LTD

  Združena Kraljevina

  AIKEN GROUP LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Eenergija in surovine - industrijske storitve. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Aberdeen, Združena Kraljevina.

 7. PRODUCTION GEOSCIENCE LTD

  Združena Kraljevina

  PRODUCTION GEOSCIENCE LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Eenergija in surovine - industrijske storitve. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Banchory, Združena Kraljevina.

 8. ALDERLEY SYSTEMS LTD

  Združena Kraljevina

  ALDERLEY SYSTEMS LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Eenergija in surovine - industrijske storitve. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Wotton-Under-Edge, Združena Kraljevina.

 9. TERRA ENVIRONMENTAL

  Romunija

  TERRA ENVIRONMENTAL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Medias, Romunija.

 10. JADRANSKI NAFTOVOD D.D..

  Hrvaška

  JADRANSKI NAFTOVOD D.D.., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni prevoz. Deluje tudi v panogah Naftna goriva in dodatki, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Naftna goriva in dodatki, Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Zagreb, Hrvaška.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno