• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • storitve za pridobivanje nafte in plina

Rezultati za

Storitve za pridobivanje nafte in plina - Uvoz izvoz

 1. PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS

  Združena Kraljevina

  PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah expert assistance, lng. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 2. IKPALAND ENTERPRISES

  Združena Kraljevina

  IKPALAND ENTERPRISES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 3. PROTOIL TANK FARM

  Antigua in Barbuda

  PROTOIL TANK FARM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju St. John's, Antigua in Barbuda.

 4. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Združena Kraljevina

  JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trda pšenica. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, Mednarodna trgovina - svetovanje, Blagovna izmenjava, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Mednarodna trgovina - svetovanje, Blagovna izmenjava, Diesel fuel. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 5. IBERGASÓLEOS S.L

  Španija

  IBERGASÓLEOS S.L, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Badajoz, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL

  Nemčija

  FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olja - zbiranje in recikliranje. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, floating oil absorbers, agglomerators, Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Porta Westfalica, Nemčija.

 2. SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD

  Indija

  SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Faridabad, Indija.

 3. ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD

  Združena Kraljevina

  ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Aberdeen, Združena Kraljevina.

 4. ADVENT SERVICES

  Nemčija

  ADVENT SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Dissen A.tw, Nemčija.

 5. SAND MONITORING SERVICES LTD

  Združena Kraljevina

  SAND MONITORING SERVICES LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Aberdeen, Združena Kraljevina.

 1. FLUID CONTROL OOD

  Bolgarija

  FLUID CONTROL OOD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah Merjenje in naravnavanje izpuha in iztoka - aparati in instrumenti, Merjenje in naravnavanje izpuha in iztoka - aparati in instrumenti. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 2. ES "HIL NYSHANY"

  Turkistan

  ES "HIL NYSHANY", je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah chamber of commerce and administrative services for trading businesses, manpower, renewable energy sources. Sedež podjetja je v kraju Ashgabat, Turkistan.

 1. T.A.H TRADING LIMITED

  Združena Kraljevina

  T.A.H TRADING LIMITED, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Zaščita pri delu -oprema in naprave. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Reading, Združena Kraljevina.

 2. PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Madžarska

  PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah Gasilni aparati, Gasilni aparati. Sedež podjetja je v kraju Csongrád, Madžarska.

 3. GOLD MARK EST

  Jemen

  GOLD MARK EST, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah water treatment plants with magnetic fields. Sedež podjetja je v kraju Sanaa, Jemen.

 4. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  PETRO GLOBE OIL SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Oil - distribution of petroleum fuels, Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Birkirkara, Malta.

 5. JEBENS PETROLEUM ENGINEERING

  Združene Države

  JEBENS PETROLEUM ENGINEERING, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Minot, Združene Države.

 6. LINE X LEVANTE

  Španija

  LINE X LEVANTE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah fire protection measures, Erosion protection systems. Sedež podjetja je v kraju Alcora, Španija.

 7. LLC VIP DIESEL

  Kanada

  LLC VIP DIESEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah agricultural diesel fuel. Sedež podjetja je v kraju Novgorod, Kanada.

 8. SWEDPARTS HAMBURG

  Nemčija

  SWEDPARTS HAMBURG, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Plin in nafta - pridobivanje, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Petrokemija - naprave in oprema, Plin in nafta - pridobivanje, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Petrokemija - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 1. CRIMSON OIL TOOLS PVT. LTD.

  Indija

  CRIMSON OIL TOOLS PVT. LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah Oil well casing. Sedež podjetja je v kraju Faridabad, Indija.

 2. THE ARTUNIS GROUP

  Kanada

  THE ARTUNIS GROUP, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Svetovanje za podjetja. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, International market entry, Professional advisory services, Storitve za pridobivanje nafte in plina, company organisation consulting. Sedež podjetja je v kraju Ottawa, Kanada.

 3. VERMILION REP SAS

  Francija

  VERMILION REP SAS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naftna goriva in dodatki. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, Oil - distribution of petroleum fuels, petrochemical products, Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Parentis En Born, Francija.

 4. LUXPIPETECH

  Luksemburg

  LUXPIPETECH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cevovodi, industrijski. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, Pipelines, oil and gas - installations, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Metal work. Sedež podjetja je v kraju Esch Sur Alzette, Luksemburg.

 5. PSI

  Tunizija

  PSI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Sfax, Tunizija.

 6. PBG SP. Z O.O.

  Poljska

  PBG SP. Z O.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah geophones, Geology - studies and research. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 7. INGEGNERE

  Italija

  INGEGNERE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah soundproofed booths, prefabricated dormers, water bed lowering for reclamation. Sedež podjetja je v kraju Foggia, Italija.

 8. TERMAGAS

  Španija

  TERMAGAS, ki deluje v panogi Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Plin in nafta - pridobivanje, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Butan, Propan, Plin in nafta - pridobivanje, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Butan, Propan. Sedež podjetja je v kraju ZARAGOZA, Španija.

 9. SHENGLI OIL FIELD RUITE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD.

  Kitajska

  SHENGLI OIL FIELD RUITE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Dongying, Kitajska.

 10. IME CONTROL DE FLUIDOS, SA DE CV

  Mehika

  IME CONTROL DE FLUIDOS, SA DE CV, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Villahermosa, Tabasco, Mehika.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno