• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • storitve za vrtnarjenje- zelene nasade in krajinarstvo

Rezultati za

Storitve za vrtnarjenje- zelene nasade in krajinarstvo - Uvoz izvoz

 1. OMEGA 69

  Francija

  Verified by europages badge

  OMEGA 69, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Urejanje okolja - izvajalci, Klestenje in podiranje dreves, Nasadi, Čiščenje, industrijsko, Urejanje okolja - izvajalci, Klestenje in podiranje dreves, Nasadi, Čiščenje, industrijsko. Sedež podjetja je v kraju Saint-Fons, Francija.

 2. MOLDOVAN NETTOYAGE

  Francija

  Verified by europages badge

  MOLDOVAN NETTOYAGE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Podjetja za čiščenje. Deluje tudi v panogah Pleskarstvo - izvajalci, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Čiščenje, industrijsko, Zidarska dela, Pleskarstvo - izvajalci, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Čiščenje, industrijsko, Zidarska dela. Sedež podjetja je v kraju Istres, Francija.

 3. SHEEP-CLEANER

  Francija

  Verified by europages badge

  SHEEP-CLEANER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Montgobert, Francija.

 4. TITIS ESPACE VERT

  Francija

  Verified by europages badge

  TITIS ESPACE VERT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Urejanje okolja - izvajalci. Deluje tudi v panogah Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Ograje, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Ograje. Sedež podjetja je v kraju Aulnay Sous Bois, Francija.

 5. IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS

  Španija

  IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah arbors. Sedež podjetja je v kraju Sant Cugat Del Vallès, Barcelona, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MARRIOTT CONSTRUCTION LTD

  Združena Kraljevina

  MARRIOTT CONSTRUCTION LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijske gradnje - izvajalci. Deluje tudi v panogah Restavriranje in obnova zgradb, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, building construction, Restavriranje in obnova zgradb, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 2. GIARDINAGGIO E AMBIENTE

  Italija

  GIARDINAGGIO E AMBIENTE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah sale of garden plants, parks and garden planning, nurseries for garden centres. Sedež podjetja je v kraju Castiglione Della Pescaia, Italija.

 3. COFAR S.R.L.

  Italija

  COFAR S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah tree felling, naturalist engineering, room debugging, public park and garden maintenance. Sedež podjetja je v kraju Castelnovo Ne' Monti, Italija.

 4. AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH

  Švica

  AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Bollingen, Švica.

 5. EUROCESPED®

  Španija

  EUROCESPED®, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah synthetic grass, grass for sports facilities, lawn roll laying, lawns in 24 hours. Sedež podjetja je v kraju Almería, Španija.

 1. OFFICINA DEL VERDE SRLS

  Italija

  OFFICINA DEL VERDE SRLS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju San Massimo All'adige, Italija.

 2. TOP-GREEN

  Italija

  TOP-GREEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Pianiga, Italija.

 1. KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S

  Turčija

  KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. GREENAREA

  Španija

  GREENAREA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Akustične plošče, decorative covering, garden laying-out, Akustične plošče. Sedež podjetja je v kraju Sagunto, Španija.

 3. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Turčija

  SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Sadike za rastlinjake, nurseries, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Sadike za rastlinjake. Sedež podjetja je v kraju Sakarya, Turčija.

 4. GREAT GARDEN

  Združena Kraljevina

  GREAT GARDEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah erection of residential building fencing, parks and garden planning. Sedež podjetja je v kraju Wallingford, Združena Kraljevina.

 5. ART & JARDINS

  Francija

  ART & JARDINS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Urejanje okolja - izvajalci. Deluje tudi v panogah Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, landscape gardening consultancy, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Maubec, Francija.

 6. GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU SCHMIDT

  Nemčija

  GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU SCHMIDT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Rostock, Nemčija.

 7. VALÉRIE DARDENNE

  Belgija

  VALÉRIE DARDENNE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Urejanje okolja - izvajalci. Deluje tudi v panogah Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, street furniture, landscape architecture. Sedež podjetja je v kraju Ohain, Belgija.

 8. PROPERTIS

  Francija

  PROPERTIS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Podjetja za čiščenje. Deluje tudi v panogah Čiščenje - storitve, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, cleaning companies, Čiščenje - storitve, cleaning of premises, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Bagneux, Francija.

 1. URBANATURE

  Španija

  URBANATURE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah garden laying-out, lawn roll laying, regular garden maintenance. Sedež podjetja je v kraju Málaga, Španija.

 2. GARDENERS MAIDA VALE

  Združena Kraljevina

  GARDENERS MAIDA VALE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Maida Vale, Združena Kraljevina.

 3. POWER PAVING AND LANDSCAPING

  Irska

  POWER PAVING AND LANDSCAPING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Swords, Irska.

 4. JO THOMPSON LANDSCAPE AND GARDEN DESIGN

  Združena Kraljevina

  JO THOMPSON LANDSCAPE AND GARDEN DESIGN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Ticehurst, East Sussex, Združena Kraljevina.

 5. 1ST CLASS GARDEN SERVICES

  Združena Kraljevina

  1ST CLASS GARDEN SERVICES, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah grass cutting, planting. Sedež podjetja je v kraju Coatbridge, Združena Kraljevina.

 6. G.E.A. S.N.C.

  Italija

  G.E.A. S.N.C., ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Vrtno orodje, nurseries, gardeners, Vrtno orodje, gardening articles. Sedež podjetja je v kraju Sona, Italija.

 7. GRAND OAK LAWN AND LANDSCAPE

  Kanada

  GRAND OAK LAWN AND LANDSCAPE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Brampton, Kanada.

 8. MARMARA NURSERIES INC. CO. (SMS MARMARA GROUP)

  Turčija

  MARMARA NURSERIES INC. CO. (SMS MARMARA GROUP), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krajinska arhitektura - projektanstvo. Deluje tudi v panogah Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, landscape architecture, landscape modelling, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, landscape gardening consultancy. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 9. BATIVA

  Belgija

  BATIVA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Restavriranje in obnova zgradb. Deluje tudi v panogah Vodovodna dela, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Nasadi, Vodovodna dela, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, regular garden maintenance, Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Grivegnée, Belgija.

 10. TIDY-UPS

  Združena Kraljevina

  TIDY-UPS, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Čiščenje - storitve. Deluje tudi v panogah Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Stockton-On-Tees, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Storitve za vrtnarjenje- zelene nasade in krajinarstvo - Uvoz izvoz

Število rezultatov

5.822 Podjetja