• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • storitve za vrtnarjenje- zelene nasade in krajinarstvo

Rezultati za

Storitve za vrtnarjenje- zelene nasade in krajinarstvo - Uvoz izvoz

 1. SHEEP-CLEANER

  Francija

  Verified by europages badge

  SHEEP-CLEANER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Montgobert, Francija.

 2. OMEGA 69

  Francija

  Verified by europages badge

  OMEGA 69, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Urejanje okolja - izvajalci, Klestenje in podiranje dreves, Nasadi, Čiščenje, industrijsko, Urejanje okolja - izvajalci, Klestenje in podiranje dreves, Nasadi, Čiščenje, industrijsko. Sedež podjetja je v kraju Saint-Fons, Francija.

 3. MOLDOVAN NETTOYAGE

  Francija

  Verified by europages badge

  MOLDOVAN NETTOYAGE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Podjetja za čiščenje. Deluje tudi v panogah Pleskarstvo - izvajalci, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Čiščenje, industrijsko, Zidarska dela, Pleskarstvo - izvajalci, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Čiščenje, industrijsko, Zidarska dela. Sedež podjetja je v kraju Istres, Francija.

 4. TITIS ESPACE VERT

  Francija

  Verified by europages badge

  TITIS ESPACE VERT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Urejanje okolja - izvajalci. Deluje tudi v panogah Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Ograje, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Ograje. Sedež podjetja je v kraju Aulnay Sous Bois, Francija.

 5. LA VISION VERTE

  Francija

  Verified by europages badge

  LA VISION VERTE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Urejanje okolja - izvajalci, Nasadi, Urejanje okolja - izvajalci, Nasadi. Sedež podjetja je v kraju L'etang-La-Ville, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS

  Španija

  IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah arbors. Sedež podjetja je v kraju Sant Cugat Del Vallès, Barcelona, Španija.

 2. MARRIOTT CONSTRUCTION LTD

  Združena Kraljevina

  MARRIOTT CONSTRUCTION LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijske gradnje - izvajalci. Deluje tudi v panogah Restavriranje in obnova zgradb, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, building construction, Restavriranje in obnova zgradb, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 3. GIARDINAGGIO E AMBIENTE

  Italija

  GIARDINAGGIO E AMBIENTE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah sale of garden plants, parks and garden planning, nurseries for garden centres. Sedež podjetja je v kraju Castiglione Della Pescaia, Italija.

 4. AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH

  Švica

  AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Bollingen, Švica.

 5. EUROCESPED®

  Španija

  EUROCESPED®, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah synthetic grass, grass for sports facilities, lawn roll laying, lawns in 24 hours. Sedež podjetja je v kraju Almería, Španija.

 1. TOP-GREEN

  Italija

  TOP-GREEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Pianiga, Italija.

 2. OFFICINA DEL VERDE SRLS

  Italija

  OFFICINA DEL VERDE SRLS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju San Massimo All'adige, Italija.

 1. GREENAREA

  Španija

  GREENAREA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Akustične plošče, decorative covering, garden laying-out, Akustične plošče. Sedež podjetja je v kraju Sagunto, Španija.

 2. KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S

  Turčija

  KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 3. GREAT GARDEN

  Združena Kraljevina

  GREAT GARDEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah erection of residential building fencing, parks and garden planning. Sedež podjetja je v kraju Wallingford, Združena Kraljevina.

 4. ART & JARDINS

  Francija

  ART & JARDINS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Urejanje okolja - izvajalci. Deluje tudi v panogah Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, landscape gardening consultancy, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Maubec, Francija.

 5. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Turčija

  SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Sadike za rastlinjake, nurseries, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Sadike za rastlinjake. Sedež podjetja je v kraju Sakarya, Turčija.

 6. PASSION JARDIN

  Belgija

  PASSION JARDIN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Krajinska arhitektura - projektanstvo, parks and garden planning, garden laying-out, regular garden maintenance, Krajinska arhitektura - projektanstvo. Sedež podjetja je v kraju Mellier, Belgija.

 7. SAS BECANNE SAS ENVIRONNEMENT ET SERVICES

  Francija

  SAS BECANNE SAS ENVIRONNEMENT ET SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Open space amenities, Street furniture. Sedež podjetja je v kraju Issus, Francija.

 8. PROPERTIS

  Francija

  PROPERTIS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Podjetja za čiščenje. Deluje tudi v panogah Čiščenje - storitve, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, cleaning companies, Čiščenje - storitve, cleaning of premises, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Bagneux, Francija.

 1. BIZNAGARDEN JARDINERIA

  Španija

  BIZNAGARDEN JARDINERIA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Čiščenje zgradb, Čiščenje zgradb. Sedež podjetja je v kraju Málaga, Španija.

 2. POISON IVY DESIGN

  Združena Kraljevina

  POISON IVY DESIGN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah landscape architecture, floral preparations. Sedež podjetja je v kraju Farnham, Združena Kraljevina.

 3. PAUCHARD SAS

  Francija

  PAUCHARD SAS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Poljedelstvo - storitve. Deluje tudi v panogah Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Urejanje okolja - izvajalci, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Urejanje okolja - izvajalci, landscape planning, open plan office. Sedež podjetja je v kraju Roville Devant Bayon, Francija.

 4. ROLLRASEN GOLDBACH GMBH

  Nemčija

  ROLLRASEN GOLDBACH GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah garden equipment hire, fruit tree growing. Sedež podjetja je v kraju Maintal-Dörnigheim, Nemčija.

 5. BRDR. SINDBY APS

  Danska

  BRDR. SINDBY APS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Vallensbæk, Danska.

 6. HGS HOME AND GARDEN

  Združena Kraljevina

  HGS HOME AND GARDEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Sandhurst, Združena Kraljevina.

 7. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Poljska

  KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Parki in vrtovi - svetovalni uradi, Naprave za zalivanje, vrtne, Širokolistna drevesa in grmičevje, Parki in vrtovi - svetovalni uradi, Naprave za zalivanje, vrtne, lawns, Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Bełchatów, Poljska.

 8. DAVID ANDERSEN

  Združena Kraljevina

  DAVID ANDERSEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Sedež podjetja je v kraju Altrincham, Združena Kraljevina.

 9. 1ST CLASS GARDEN SERVICES

  Združena Kraljevina

  1ST CLASS GARDEN SERVICES, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah grass cutting, planting. Sedež podjetja je v kraju Coatbridge, Združena Kraljevina.

 10. GO GARDENERS

  Združena Kraljevina

  GO GARDENERS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah gardeners, regular garden maintenance, garden cleaning services. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno