• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-

Rezultati za

Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov- - Uvoz izvoz

 1. VCBS SP. Z O.O.

  Poljska

  Verified by europages badge

  VCBS Sp.z o.o. is a manufacturer of high-quality perfume bottles, caps and sprayers. It was established in 2020 by separating from the Venus company founded in 2002. Our clients are companies producing perfumes and medicines. We have warehouse stocks that allow for instant execution of ordered deliveries. We invite to contact perfume manufacturers in order to establish cooperation Thanks to our presence on the perfume market for almost two decades, we have the experience and production capacity to meet the expectations of customers at the highest standard. We also have a perfume production plant, where our experts create the own perfume brands for the most demanding customers, clothing manufacturers, perfumeries, car dealers etc. We offer a large production capacity, a fast delivery rate, and a low investment risk thanks to a flexible minimum order quantity. Since beginning of 2023 we have our own line for the production of scented candles. Do not hesitate to contact us!

  Vsi izdelki za "stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-"

 2. VIEWEG GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  VIEWEG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Sedež podjetja je v kraju Kranzberg, Nemčija.

 3. TECHNO TECH S.R.L.

  Italija

  TECHNO TECH S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Deluje tudi v panogah dosing of powders and granules, dispensing valve, automatic measuring systems, special weighing systems. Sedež podjetja je v kraju Gallarate, Italija.

 4. IDF GMBH & CO. KG

  Nemčija

  IDF GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Sedež podjetja je v kraju Ennepetal, Nemčija.

 5. TOURNAIRE SA

  Francija

  TOURNAIRE SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in oprema za kozmetično industrijo. Deluje tudi v panogah Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-, Steklenice in bokali iz umetne mase, aluminium packaging for aromatic raw materials and perfumery, Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-, Steklenice in bokali iz umetne mase, molecular distillation units. Sedež podjetja je v kraju Grasse Cedex, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GEMKE TECHNIK GMBH

  Nemčija

  GEMKE TECHNIK GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Sedež podjetja je v kraju Ennepetal, Nemčija.

 2. DOSAGE TECHNOLOGIES SARL

  Švica

  DOSAGE TECHNOLOGIES SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Deluje tudi v panogah Doziranje - Stroji in oprema, Doziranje - Stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Satigny, Švica.

 3. ISABELLA MILKOVA LE PARFUM LTD

  Bolgarija

  ISABELLA MILKOVA LE PARFUM LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Parfumi. Deluje tudi v panogah Parfumi in sredstva za nego, Parfumska voda, Parfumske esence in dišave, Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-, Parfumi in sredstva za nego, Parfumska voda, Parfumske esence in dišave, Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Sedež podjetja je v kraju Haskovo, Bolgarija.

 4. TEK-IZ MACHINE MANUFACTURER

  Turčija

  TEK-IZ MACHINE MANUFACTURER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. QUANDOS GMBH

  Nemčija

  QUANDOS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Sedež podjetja je v kraju Moosburg, Nemčija.

 1. BIO-LINN KATHRIN LINNEMANN-HÜLSSNER

  Nemčija

  BIO-LINN KATHRIN LINNEMANN-HÜLSSNER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Drobilci in mešalci za barve. Deluje tudi v panogah Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-, Maziva, grafitna, Razkužila, nemedicinska, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo, Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-, Maziva, grafitna, Razkužila, nemedicinska, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Wiefelstede, Nemčija.

 2. ADLERMECH ESSENTIAL OIL DISTILLATION EXTRACTION EQUIPMENT

  Turčija

  ADLERMECH ESSENTIAL OIL DISTILLATION EXTRACTION EQUIPMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Deluje tudi v panogah distilling equipment, essential oils. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 1. LEELDERALTD

  Združena Kraljevina

  LEELDERALTD, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Deluje tudi v panogah Parfumi, humidifiers, Fragrances, Parfumi, perfumed oils. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 2. ELEVALUX,S.L.

  Španija

  ELEVALUX,S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 3. AROMATA INTERNATIONAL GMBH

  Nemčija

  AROMATA INTERNATIONAL GMBH, ki deluje v panogi Električna energija - naprave za distribucijo. Deluje tudi v panogah Razsvetljava (hišna) in dodatki, Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-, Razsvetljava (hišna) in dodatki, Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Sedež podjetja je v kraju Sulzberg, Nemčija.

 4. SOCOGE INTERNATIONAL

  Francija

  SOCOGE INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Deluje tudi v panogah Vdelava - stroji, Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju CARRIERES SUR SEINE, Francija.

 5. VANWYK SYSTEMS F&F

  Nizozemska

  VANWYK SYSTEMS F&F, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Sedež podjetja je v kraju Velserbroek, Nizozemska.

 6. ELU- ELEKTROTECHNISCHE LUFT- UND KLIMAGERÄTE- VERTRIEBS-GMBH.

  Nemčija

  ELU- ELEKTROTECHNISCHE LUFT- UND KLIMAGERÄTE- VERTRIEBS-GMBH., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemična in farmacevtska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-, Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Sedež podjetja je v kraju Leinfelden-Echterdingen, Nemčija.

 7. AREL INSTALLATION CONSTRUCTION INDUSTRY & TRADE LTD CO

  Turčija

  AREL INSTALLATION CONSTRUCTION INDUSTRY & TRADE LTD CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 8. PANA DORA AB

  Švedska

  PANA DORA AB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Sedež podjetja je v kraju Emmaboda, Švedska.

 1. CONTEXA SA

  Švica

  CONTEXA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemična in farmacevtska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-, Stroji in oprema za industrijsko izdelavo parfumov-. Sedež podjetja je v kraju Geneve, Švica.