• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • stroji za navijanje in namotavanje

Rezultati za

Stroji za navijanje in namotavanje - Uvoz izvoz

 1. BÄUMER GMBH CONVERTING MASCHINES

  Nemčija

  BÄUMER GMBH CONVERTING MASCHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje in namotavanje. Deluje tudi v panogah Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Reprografija - stroji in oprema, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Reprografija - stroji in oprema, roll cutters. Sedež podjetja je v kraju Hopsten, Nemčija.

 2. H. N. ZAPF GMBH & CO. KG

  Nemčija

  H. N. ZAPF GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje in namotavanje. Deluje tudi v panogah Bobbins. Sedež podjetja je v kraju Hof, Nemčija.

 3. O.M.A. S.R.L.

  Italija

  O.M.A. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje in namotavanje. Deluje tudi v panogah braiding machines, spiral winder for electric cables, stranding machines. Sedež podjetja je v kraju Vimercate, Italija.

 4. ETK S.R.L.

  Italija

  ETK S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje in namotavanje. Deluje tudi v panogah spindles for braiding machines, braiding machines. Sedež podjetja je v kraju Travedona Monate, Italija.

 5. PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC

  Ukraijna

  PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah Stroji za navijanje in namotavanje, Higienski papir, Stroji za navijanje in namotavanje, Higienski papir. Sedež podjetja je v kraju Pavlograd, Ukraijna.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ROTODECOR GMBH MASCHINEN- UND ANLAGENBAU

  Nemčija

  ROTODECOR GMBH MASCHINEN- UND ANLAGENBAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosna orodja - na motorni pogon. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Stroji za navijanje in namotavanje, Označevalni in etiketirni stroji, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Stroji za navijanje in namotavanje, Označevalni in etiketirni stroji, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Sedež podjetja je v kraju Lage, Nemčija.

 2. GERKE WICKELTECHNIK GMBH

  Nemčija

  GERKE WICKELTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Umetne mase - stroji za industrijo, Stroji za navijanje in namotavanje, Izdelava strojev - po naročilu, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Umetne mase - stroji za industrijo, Stroji za navijanje in namotavanje, Izdelava strojev - po naročilu. Sedež podjetja je v kraju Hann. Münden, Nemčija.

 3. MARSILLI S.P.A.

  Italija

  MARSILLI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje in namotavanje. Deluje tudi v panogah Automation. Sedež podjetja je v kraju Castelleone, Italija.

 4. EUREEL

  Nizozemska

  EUREEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje in namotavanje. Deluje tudi v panogah Bobni in tuljave za kable, Bobni in tuljave za kable. Sedež podjetja je v kraju Valkenburg, Nizozemska.

 5. KAMPF SCHNEID- UND WICKELTECHNIK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KAMPF SCHNEID- UND WICKELTECHNIK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Označevalni in etiketirni stroji. Deluje tudi v panogah Stroji za navijanje in namotavanje, Fasoniranje in knjigovezništvo - stroji in oprema, Reprografija - stroji in oprema, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Stroji za navijanje in namotavanje, Fasoniranje in knjigovezništvo - stroji in oprema, Reprografija - stroji in oprema, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wiehl, Nemčija.

 1. BESTER HOSE REEL CO., LTD.

  Kitajska

  BESTER HOSE REEL CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

 2. H BRENNENSTUHL SARL

  Francija

  H BRENNENSTUHL SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za navijanje in namotavanje, Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji, Stroji za navijanje in namotavanje, Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Souffelweyersheim, Francija.

 1. WISTEC GMBH WICKEL- UND SCHNEIDTECHNIK

  Nemčija

  WISTEC GMBH WICKEL- UND SCHNEIDTECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Umetne mase - stroji za industrijo, Stroji za navijanje in namotavanje, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Umetne mase - stroji za industrijo, Stroji za navijanje in namotavanje, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Sedež podjetja je v kraju Wesenberg, Nemčija.

 2. FLEXOTECNICA S.P.A.

  Italija

  FLEXOTECNICA S.P.A., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Tavazzano Con Villavesco, Italija.

 3. ATEC

  Italija

  ATEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Codogno, Italija.

 4. MONDIAL PACK S.R.L.

  Italija

  MONDIAL PACK S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Ternate, Italija.

 5. TECNOPAILS

  Italija

  TECNOPAILS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Piacenza, Italija.

 6. MARIANI S.R.L.

  Italija

  MARIANI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Carre', Italija.

 7. CAMA 1 S.P.A.

  Italija

  CAMA 1 S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Garbagnate Monastero, Italija.

 8. ARCOPAC S.R.L.

  Italija

  ARCOPAC S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Buccinasco, Italija.

 1. GIEMME THERMO PACKAGING MACHINERY S.R.L.

  Italija

  GIEMME THERMO PACKAGING MACHINERY S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Segrate, Italija.

 2. PRASMATIC S.R.L.

  Italija

  PRASMATIC S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Valsamoggia, Italija.

 3. SMI INDUSTRIES S.R.L. CON UNICO SOCIO

  Italija

  SMI INDUSTRIES S.R.L. CON UNICO SOCIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju San Giovanni Bianco, Italija.

 4. SOTEMAPACK S.R.L.

  Italija

  SOTEMAPACK S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Anzola Dell'emilia, Italija.

 5. POLYCOMM S.R.L.

  Italija

  POLYCOMM S.R.L., ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Senna Comasco, Italija.

 6. NORDMECCANICA S.P.A.

  Italija

  NORDMECCANICA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Piacenza, Italija.

 7. EMA F.LLI GUALTIERI S.R.L.

  Italija

  EMA F.LLI GUALTIERI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje in namotavanje. Deluje tudi v panogah electric reels. Sedež podjetja je v kraju Trezzano Sul Naviglio, Italija.

 8. ULMA PACKAGING S.R.L.

  Italija

  ULMA PACKAGING S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Gragnano Trebbiense, Italija.

 9. CYKLOP S.R.L.

  Italija

  CYKLOP S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Locate Di Triulzi, Italija.

 10. PACKAGING MACHINERY SOLUTIONS S.A.S. DI MALFERRARI IVANO E C.

  Italija

  PACKAGING MACHINERY SOLUTIONS S.A.S. DI MALFERRARI IVANO E C., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Bologna, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno