• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • stroji za navijanje in namotavanje

Rezultati za

Stroji za navijanje in namotavanje - Uvoz izvoz

 1. BÄUMER GMBH CONVERTING MASCHINES

  Nemčija

  BÄUMER GMBH CONVERTING MASCHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje in namotavanje. Deluje tudi v panogah Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Reprografija - stroji in oprema, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Reprografija - stroji in oprema, roll cutters. Sedež podjetja je v kraju Hopsten, Nemčija.

 2. H. N. ZAPF GMBH & CO. KG

  Nemčija

  H. N. ZAPF GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje in namotavanje. Deluje tudi v panogah Bobbins. Sedež podjetja je v kraju Hof, Nemčija.

 3. PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC

  Ukraijna

  PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah Stroji za navijanje in namotavanje, Higienski papir, Stroji za navijanje in namotavanje, Higienski papir. Sedež podjetja je v kraju Pavlograd, Ukraijna.

 4. O.M.A. S.R.L.

  Italija

  O.M.A. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje in namotavanje. Deluje tudi v panogah braiding machines, spiral winder for electric cables, stranding machines. Sedež podjetja je v kraju Vimercate, Italija.

 5. ETK S.R.L.

  Italija

  ETK S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje in namotavanje. Deluje tudi v panogah spindles for braiding machines, braiding machines. Sedež podjetja je v kraju Travedona Monate, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ROTODECOR GMBH MASCHINEN- UND ANLAGENBAU

  Nemčija

  ROTODECOR GMBH MASCHINEN- UND ANLAGENBAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosna orodja - na motorni pogon. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Stroji za navijanje in namotavanje, Označevalni in etiketirni stroji, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Stroji za navijanje in namotavanje, Označevalni in etiketirni stroji, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Sedež podjetja je v kraju Lage, Nemčija.

 2. EUREEL

  Nizozemska

  EUREEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje in namotavanje. Deluje tudi v panogah Bobni in tuljave za kable, Bobni in tuljave za kable. Sedež podjetja je v kraju Valkenburg, Nizozemska.

 3. GERKE WICKELTECHNIK GMBH

  Nemčija

  GERKE WICKELTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Umetne mase - stroji za industrijo, Stroji za navijanje in namotavanje, Izdelava strojev - po naročilu, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Umetne mase - stroji za industrijo, Stroji za navijanje in namotavanje, Izdelava strojev - po naročilu. Sedež podjetja je v kraju Hann. Münden, Nemčija.

 4. WISTEC GMBH WICKEL- UND SCHNEIDTECHNIK

  Nemčija

  WISTEC GMBH WICKEL- UND SCHNEIDTECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Umetne mase - stroji za industrijo, Stroji za navijanje in namotavanje, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Umetne mase - stroji za industrijo, Stroji za navijanje in namotavanje, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Sedež podjetja je v kraju Wesenberg, Nemčija.

 5. KAMPF SCHNEID- UND WICKELTECHNIK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KAMPF SCHNEID- UND WICKELTECHNIK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Označevalni in etiketirni stroji. Deluje tudi v panogah Stroji za navijanje in namotavanje, Fasoniranje in knjigovezništvo - stroji in oprema, Reprografija - stroji in oprema, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Stroji za navijanje in namotavanje, Fasoniranje in knjigovezništvo - stroji in oprema, Reprografija - stroji in oprema, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wiehl, Nemčija.

 1. SMI INDUSTRIES S.R.L. CON UNICO SOCIO

  Italija

  SMI INDUSTRIES S.R.L. CON UNICO SOCIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju San Giovanni Bianco, Italija.

 2. CORTI AUTOMAZIONI S.R.L.

  Italija

  CORTI AUTOMAZIONI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Galbiate, Italija.

 1. CO.MA.DI.S. S.P.A.

  Italija

  CO.MA.DI.S. S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Senago, Italija.

 2. M.T.B.

  Italija

  M.T.B., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Valsamoggia, Italija.

 3. EMA F.LLI GUALTIERI S.R.L.

  Italija

  EMA F.LLI GUALTIERI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje in namotavanje. Deluje tudi v panogah electric reels. Sedež podjetja je v kraju Trezzano Sul Naviglio, Italija.

 4. MARPAK S.R.L.

  Italija

  MARPAK S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Maranello, Italija.

 5. MONDIAL PACK S.R.L.

  Italija

  MONDIAL PACK S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Ternate, Italija.

 6. FLEXOTECNICA S.P.A.

  Italija

  FLEXOTECNICA S.P.A., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Tavazzano Con Villavesco, Italija.

 7. EURIMPEX S.R.L.

  Italija

  EURIMPEX S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Castel San Pietro Terme, Italija.

 8. AL.MA. S.R.L.

  Italija

  AL.MA. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Cadorago, Italija.

 1. ATEC

  Italija

  ATEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Codogno, Italija.

 2. NORDMECCANICA S.P.A.

  Italija

  NORDMECCANICA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Piacenza, Italija.

 3. H BRENNENSTUHL SARL

  Francija

  H BRENNENSTUHL SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za navijanje in namotavanje, Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji, Stroji za navijanje in namotavanje, Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Souffelweyersheim, Francija.

 4. CAMA 1 S.P.A.

  Italija

  CAMA 1 S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Garbagnate Monastero, Italija.

 5. MARIANI S.R.L.

  Italija

  MARIANI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Carre', Italija.

 6. ARCOPAC S.R.L.

  Italija

  ARCOPAC S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Buccinasco, Italija.

 7. TECNOPAILS

  Italija

  TECNOPAILS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Piacenza, Italija.

 8. RENDER TECHNOLOGY S.R.L.

  Italija

  RENDER TECHNOLOGY S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za navijanje in namotavanje, Vdelava - stroji, Stroji za navijanje in namotavanje, Vdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Cittadella, Italija.

 9. ERREGI DI GIUNTI RENZO

  Italija

  ERREGI DI GIUNTI RENZO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Colbordolo, Italija.

 10. PACKAGING MACHINERY SOLUTIONS S.A.S. DI MALFERRARI IVANO E C.

  Italija

  PACKAGING MACHINERY SOLUTIONS S.A.S. DI MALFERRARI IVANO E C., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje, Maskin för metallförpackningar, Stroji za navijanje in namotavanje. Sedež podjetja je v kraju Bologna, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno