• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove

Rezultati za

Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove - Uvoz izvoz

 1. C.EL.ME. SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  C.EL.ME. is a long-established leader in the catering machines sector. It operates according to UNI ISO 9001 standards. Products include electric gravity and vertical slicers for meat, sausages, cheese and bread, in anodized aluminium and stainless steel, in both automatic and gear formats; mincers and graters for delicatessens and butchers, almond cutters for patisseries and gourmet restaurants, cutters for vegetables and mozzarella and cabbage shredders for use in hotels, restaurants, canteens and cafeterias.

 2. GARBY ANKA S.A

  Grčija

  GARBY ANKA S.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Lupilni in strgalni stroji, Mešalci in drobilci (živilsko - predelovalna industrija), Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Lupilni in strgalni stroji, Mešalci in drobilci (živilsko - predelovalna industrija), Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Ag.i. Rentis, Grčija.

 3. EGGERMONT

  Belgija

  EGGERMONT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Deluje tudi v panogah Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, small electrical goods for the kitchen, kitchen utensils for institutions. Sedež podjetja je v kraju Ieper, Belgija.

 4. BEAUVAL

  Belgija

  BEAUVAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Razkosanje mesa, Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, Razkosanje mesa, Lamb, fresh butchered products, Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Lessines, Belgija.

 5. BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN

  Nemčija

  BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Deluje tudi v panogah Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, Mesnice - stroji in oprema, Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, Mesnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Reichenau, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MAVIC S.R.L.

  Italija

  MAVIC S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rezalni stroji za mesnine in delikatese. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Oggiona Con Santo Stefano, Italija.

 2. AMADO CARDENES SA

  Španija

  AMADO CARDENES SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Deluje tudi v panogah Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, Kavni avtomati, profesionalni, Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, Kavni avtomati, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Las Palmas De Gran Canari, Španija.

 3. HARTMANN GMBH PRODUKTION UND VERTRIEB VON FLEISCHWAREN

  Nemčija

  HARTMANN GMBH PRODUKTION UND VERTRIEB VON FLEISCHWAREN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Warendorf, Nemčija.

 4. INTERMIK SP. Z O.O.

  Poljska

 5. WILK INTERNATINAL - POLAND SP. Z O.O.

  Poljska

 1. CAGNONI ENRICO S.R.L.

  Italija

  CAGNONI ENRICO S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese. Sedež podjetja je v kraju Gallarate, Italija.

Poiščite ponudbe za