• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • suha hladilna sredstva

Rezultati za

Suha hladilna sredstva - Uvoz izvoz

 1. HAUSMANN LUFTTECHNIK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HAUSMANN LUFTTECHNIK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Suha hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Dresden, Nemčija.

 2. FACO SPA

  Italija

  Verified by europages badge

  FACO SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Samostojni grelnik zraka. Deluje tudi v panogah Suha hladilna sredstva, Generatorji elektrike, vaned-pipe heat exchangers, cooling towers, air heater, Suha hladilna sredstva, manufacturer of heat exchangers, Generatorji elektrike, industrial heat exchangers. Sedež podjetja je v kraju Varallo Pombia, Italija.

 3. FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilnice. Deluje tudi v panogah Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, Hladilna sredstva, Vitrine in izložbe, hladilne, Suha hladilna sredstva, Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, Hladilna sredstva, Vitrine in izložbe, hladilne, Suha hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Sivas, Turčija.

 4. AEROTECHNIK E. SIEGWART GMBH

  Nemčija

  AEROTECHNIK E. SIEGWART GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Suha hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Friedrichsthal, Nemčija.

 5. GOHL-KTK GMBH

  Nemčija

  GOHL-KTK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilni stolpi. Deluje tudi v panogah Kondenzatorji, Suha hladilna sredstva, Kondenzatorji, Suha hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Durmersheim, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CLIMAVIV

  Francija

  CLIMAVIV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilni stolpi. Deluje tudi v panogah Suha hladilna sredstva, Suha hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Villeurbanne, Francija.

 2. ROBERT GEIGER TECHNISCHE BAUTEILE GMBH

  Nemčija

  ROBERT GEIGER TECHNISCHE BAUTEILE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Suha hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Ichenhausen, Nemčija.

 3. COLDEX PRZEMYSŁOWE INSTALACJE CHŁODNICZE

  Poljska

  COLDEX PRZEMYSŁOWE INSTALACJE CHŁODNICZE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Suha hladilna sredstva. Deluje tudi v panogah Kondenzatorji, Hladilnice, Kondenzatorji, Hladilnice, industrial refrigeration plants. Sedež podjetja je v kraju Plonsk, Poljska.

 4. BERGCOLD KÄLTELÖSUNGEN

  Nemčija

  BERGCOLD KÄLTELÖSUNGEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vodna hladilna sredstva. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, Suha hladilna sredstva, water cooler, Hladilna sredstva, Suha hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 5. PEK SERVIS SPOL. S.R.O.

  Češka Republika

  PEK SERVIS SPOL. S.R.O., ki deluje v panogi Klimatske naprave. Deluje tudi v panogah Suha hladilna sredstva, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Suha hladilna sredstva, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Sedež podjetja je v kraju Kolin, Češka Republika.

 1. VENTILEX B.V.

  Nizozemska

  VENTILEX B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Suha hladilna sredstva, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Suhi hladilni stolpi, Suha hladilna sredstva, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Suhi hladilni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Heerde, Nizozemska.

 2. AERVENT GROUP LTD

  Irska

  AERVENT GROUP LTD, ki deluje v panogi Vitrine in izložbe, hladilne. Deluje tudi v panogah Suha hladilna sredstva, Suha hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Dublin, Irska.

 1. YORK A.C.R. LTD

  Irska

 2. KELVION HOLDING GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Welcome to Kelvion! Where Heat Exchange is our Business. Kelvion is a global manufacturer of industrial heat exchangers for a highly diversified range of market segments. Since 1920, the company has manufactured and marketed its products throughout many and various markets – since November of 2015, under the new Kelvion brand. Its specialized professional competency, solidly-based expertise, customer proximity and multidimensional product portfolio make Kelvion the partner of choice in the field of heat exchange. With plate heat exchangers, shell and tube heat exchangers, finned-tube heat exchangers, modular cooling tower systems, and refrigeration heat exchangers, the company supplies customers in highly diverse global sectors: energy; data center, , chemical industries; oil and gas; marine applications; HVAC and refrigeration; environmental applications as well as the food and beverage industries. Kelvion is a specialist in providing customer-specific products and services and supports its target customers throughout a global sales, service and production network. Kelvion – Experts in Heat Exchange.

 3. CUALITAS INDUSTRIAL SA

  Španija

  CUALITAS INDUSTRIAL SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Deluje tudi v panogah Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Sedež podjetja je v kraju Sant Adria De Besos, Španija.

 4. INEOS FLUOR LTD

  Združena Kraljevina

 5. FRÖHLICH TRANSKLIMA AG

  Švica

  FRÖHLICH TRANSKLIMA AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Rümlang, Švica.

 6. PARS SOGUTMA

  Turčija

  PARS SOGUTMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, Hladilna sredstva, refrigerated pastry counter. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. NURDIL TEKNIK SOGUTMA SANAYI VE TICARET A S

  Turčija

  NURDIL TEKNIK SOGUTMA SANAYI VE TICARET A S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 8. Elit AG, Kälteapparate

  Švica

  Elit AG, Kälteapparate, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna sredstva. Deluje tudi v panogah Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Sedež podjetja je v kraju Windisch, Švica.

 1. REEFER TECH IRELAND LIMITED

  Irska

  REEFER TECH IRELAND LIMITED, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Dublin, Irska.

 2. DE RIGO REFRIGERATION S.R.L.

  Italija

  DE RIGO REFRIGERATION S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Trichiana (Bl), Italija.

 3. JUNIOR KÜHLKÖRPER GMBH

  Nemčija

  JUNIOR KÜHLKÖRPER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Plettenberg, Nemčija.

 4. KF REFRIGERATION FEDDER GMBH

  Nemčija

  KF REFRIGERATION FEDDER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Coesfeld, Nemčija.

 5. THE P & M GROUP LTD

  Združena Kraljevina

 6. LEVEL FRIO S.A.

  Španija

  LEVEL FRIO S.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, Popravilo potrošniških dobrin, Hladilna sredstva, Popravilo potrošniških dobrin. Sedež podjetja je v kraju Chiclana De La Frontera, Španija.

 7. KOELTECHNISCH BURO DE LAAT B.V.

  Nizozemska

  KOELTECHNISCH BURO DE LAAT B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Ammerzoden, Nizozemska.

 8. FRIMA CONCEPT

  Francija

  FRIMA CONCEPT, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Givors, Francija.

 9. ROY TURNER

  Združena Kraljevina

  ROY TURNER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Addlestone, Združena Kraljevina.

 10. MARKSA SA

  Švica

  MARKSA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Hladilna sredstva, Hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Le Locle, Švica.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno