• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • suhi doki

Rezultati za

Suhi doki - Uvoz izvoz

 1. VDV S.R.L.

  Italija

  VDV S.R.L., ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Venezia, Italija.

 2. FOR SEA S.R.L.

  Italija

  FOR SEA S.R.L., ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Ravenna, Italija.

 3. I.M.S. S.R.L.

  Italija

  I.M.S. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju TRIESTE, Italija.

 4. C.N.A. S.R.L.

  Italija

  C.N.A. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju San Mauro Pascoli, Italija.

 5. LO COCO FRANCESCO

  Italija

  LO COCO FRANCESCO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Santa Flavia, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. YATLIFT

  Turčija

  YATLIFT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Suhi doki. Sedež podjetja je v kraju Bodrum, Turčija.

 2. ARTENAUTICA S N C DI MATTANA ROBERTO E ZAMBONI ADRIANO

  Italija

  ARTENAUTICA S N C DI MATTANA ROBERTO E ZAMBONI ADRIANO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Loreo, Italija.

 3. TECNASERVICE S.R.L.

  Italija

  TECNASERVICE S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Augusta, Italija.

 4. NAUTICA SERVICE DI MARINO ALESSANDRO

  Italija

  NAUTICA SERVICE DI MARINO ALESSANDRO, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Agropoli, Italija.

 5. LYMINGTON MARINA LIMITED

  Združena Kraljevina

  LYMINGTON MARINA LIMITED, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Suhi doki. Sedež podjetja je v kraju Lymington, Združena Kraljevina.

 1. CINQUEPALMI FRANCESCO

  Italija

  CINQUEPALMI FRANCESCO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Mola Di Bari, Italija.

 2. LOADING SYSTEMS OFFICES B.V.

  Nizozemska

  LOADING SYSTEMS OFFICES B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Suhi doki. Sedež podjetja je v kraju Lelystad, Nizozemska.

 1. CAR.MET S.R.L.

  Italija

  CAR.MET S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Livorno, Italija.

 2. LA MARITTIMA DI FERRI MASSIMO

  Italija

  LA MARITTIMA DI FERRI MASSIMO, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Livorno, Italija.

 3. CANTIERE NAVALE MARINA DI NETTUNO S.R.L.

  Italija

  CANTIERE NAVALE MARINA DI NETTUNO S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Nettuno, Italija.

 4. SHIPPING SERVICES S.R.L.

  Italija

  SHIPPING SERVICES S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Palermo, Italija.

 5. NAUTICA COSTA S.R.L.

  Italija

  NAUTICA COSTA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Monforte San Giorgio, Italija.

 6. GENARAL WORKS S.R.L.

  Italija

  GENARAL WORKS S.R.L., ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Viareggio, Italija.

 7. F.M. S.R.L.

  Italija

  F.M. S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Camaiore, Italija.

 8. MMS SHIP REPAIR AND DRY DOCK CO. LTD

  Združena Kraljevina

  MMS SHIP REPAIR AND DRY DOCK CO. LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Suhi doki. Sedež podjetja je v kraju Hull, Združena Kraljevina.

 1. FAGGIANI SUSI

  Italija

  FAGGIANI SUSI, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Zavarovalni agenti, Suhi doki, Zavarovalni agenti, Suhi doki. Sedež podjetja je v kraju Latisana, Italija.

 2. KHERSON STATE PLANT PALLADA

  Ukraijna

  KHERSON STATE PLANT PALLADA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Suhi doki. Deluje tudi v panogah dry docks, Dockyards. Sedež podjetja je v kraju Kherson, Ukraijna.

 3. GESTIONE BACINI S.P.A.

  Italija

  GESTIONE BACINI S.P.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladje - vzdrževanje in popravila. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Suhi doki, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Livorno, Italija.

 4. RICKMERS LLOYD DOCKBETRIEB GMBH & CO. KG

  Nemčija

  RICKMERS LLOYD DOCKBETRIEB GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Deluje tudi v panogah Suhi doki, Suhi doki. Sedež podjetja je v kraju Bremerhaven, Nemčija.

 5. MOTONAUTICA MANUEL FONTANA S.R.L.

  Italija

 6. MARINE PAINTING S.R.L.

  Italija

 7. CANTIERE NAUTICO 83 S.R.L.

  Italija

 8. NAUTICA RUGIADA S.R.L.

  Italija

 9. CVS S.R.L.

  Italija

 10. ' BOAT SERVICE ' DI FINOCCHIARO SALVATORE & BIASI LEONARDO S.A.S.

  Italija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za