• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sukanje in predenje - stroji in snovi

Rezultati za

Sukanje in predenje - stroji in snovi - Uvoz izvoz

 1. OREMUS S.R.O.

  Češka Republika

  Verified by europages badge

  OREMUS S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Upogibanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Poravnavanje jekla in kovin, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Brušenje jekla in kovin, Jeklo in kovine - varjenje in spajkanje, Varjenje jekla in kovin, Industrijska obdelava pločevine, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Sukanje in predenje - stroji in snovi, Izdelava strojev - po naročilu. Sedež podjetja je v kraju Pribram, Češka Republika.

 2. AFACAN MAKINE METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Turčija

  AFACAN MAKINE METAL SAN. TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sukanje in predenje - stroji in snovi. Deluje tudi v panogah iron benders for reinforced concrete, stirrup machines, asphalt cutting machines, movable compacters. Sedež podjetja je v kraju Balikesir, Turčija.

 3. CESURBEND MAK. YED. PAR. ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  CESURBEND MAK. YED. PAR. ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sukanje in predenje - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 4. MAHESH TWISTO TECH EUROPE S.R.O.

  Češka Republika

  MAHESH TWISTO TECH EUROPE S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sukanje in predenje - stroji in snovi. Deluje tudi v panogah braiding machines. Sedež podjetja je v kraju Pardubice, Češka Republika.

 5. CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI

  Italija

  CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Sukanje in predenje - stroji in snovi, Sukanje in predenje - stroji in snovi, machines and equipment for combing and carding wool. Sedež podjetja je v kraju Montemurlo, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ROJ S.R.L.

  Italija

  ROJ S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Sukanje in predenje - stroji in snovi, Sukanje in predenje - stroji in snovi, electronic diagrams. Sedež podjetja je v kraju Biella, Italija.

 2. OFFICINE GAUDINO S.P.A.

  Italija

  OFFICINE GAUDINO S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Sukanje in predenje - stroji in snovi, Sukanje in predenje - stroji in snovi, machines and equipment for spinning and twisting, spinning wheels, wool spinning looms. Sedež podjetja je v kraju Cossato, Italija.

 3. 4M PLANTS

  Italija

  4M PLANTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sukanje in predenje - stroji in snovi. Deluje tudi v panogah yarn spinning machine. Sedež podjetja je v kraju Magnago, Italija.

 4. GEBRÜDER OTTO GMBH & CO.KG

  Nemčija

  GEBRÜDER OTTO GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sukanje in predenje - stroji in snovi. Deluje tudi v panogah spun yarns. Sedež podjetja je v kraju Dietenheim, Nemčija.

 5. TESSIL GOMMA

  Italija

  TESSIL GOMMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Sukanje in predenje - stroji in snovi, Sukanje in predenje - stroji in snovi, textile cylinder servicing, rubber cylinders. Sedež podjetja je v kraju Lessona, Italija.

 1. ERREBI S.R.L.

  Italija

  ERREBI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sukanje in predenje - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Oggiono, Italija.

 2. KARL MAYER ROTAL S.R.L.

  Italija

  KARL MAYER ROTAL S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Sukanje in predenje - stroji in snovi, Sukanje in predenje - stroji in snovi, textile warping mills. Sedež podjetja je v kraju Mezzolombardo, Italija.

 1. BBEND MAKINA ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD STI

  Turčija

  BBEND MAKINA ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sukanje in predenje - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 2. ALYA TEXTILE MACHINARY PARTS

  Turčija

  ALYA TEXTILE MACHINARY PARTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sukanje in predenje - stroji in snovi. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Tekstil - stroji in oprema, blades. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. INTERSPINNING

  Belgija

  INTERSPINNING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Sukanje in predenje - stroji in snovi, Sukanje in predenje - stroji in snovi, textile industry, Textile fibre preparation - machinery and equipment, flax, hemp and jute spinning looms. Sedež podjetja je v kraju Mariakerke (gent), Belgija.

 4. BTS APARAT KALIP MAK. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD.STI

  Turčija

  BTS APARAT KALIP MAK. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD.STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sukanje in predenje - stroji in snovi. Deluje tudi v panogah tube machining machines overhauled. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 5. KMS KUBA TEXTILE MACHINES

  Turčija

  KMS KUBA TEXTILE MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sukanje in predenje - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 6. BIELLA SHRUNK PROCESS

  Italija

  BIELLA SHRUNK PROCESS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Quaregna Cerreto, Italija.

 7. ATR E FILATI S.R.L.

  Italija

  ATR E FILATI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Quarrata, Italija.

 8. J. JAKUBIAK S.A. FIRMA PRZEDSTAWICIELSKO - HANDLOWA

  Poljska

  J. JAKUBIAK S.A. FIRMA PRZEDSTAWICIELSKO - HANDLOWA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlakna, umetna in sintetična. Deluje tudi v panogah Sukanje in predenje - stroji in snovi, Preproge in tekstilne talne obloge, Tekstilna vlakna, naravna, Sukanje in predenje - stroji in snovi, Preproge in tekstilne talne obloge, Tekstilna vlakna, naravna. Sedež podjetja je v kraju Lódz, Poljska.

 1. KRENZLER FLECHT- UND KLÖPPELSPITZENMASCHINEN

  Nemčija

  KRENZLER FLECHT- UND KLÖPPELSPITZENMASCHINEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sukanje in predenje - stroji in snovi. Deluje tudi v panogah braiding machines. Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 2. ZANCANER S.R.L.

  Italija

  ZANCANER S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Varallo, Italija.

 3. MA.TE.US.AGENCY S.A.S.

  Italija

  MA.TE.US.AGENCY S.A.S., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Prato, Italija.

 4. OFFICINE L. PEVERARO & C.

  Italija

  OFFICINE L. PEVERARO & C., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Candelo, Italija.

 5. OFFICINA IMPIANTI TESSILI DI ENZO GRILLO

  Italija

  OFFICINA IMPIANTI TESSILI DI ENZO GRILLO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Vigliano Biellese, Italija.

 6. BONINO CARDING MACHINES S.R.L.

  Italija

  BONINO CARDING MACHINES S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Sandigliano, Italija.

 7. STOLL ITALIA S.R.L.

  Italija

  STOLL ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Carpi, Italija.

 8. ASIL MAKINA SAN. VE TIC.LTD.STI.

  Turčija

  ASIL MAKINA SAN. VE TIC.LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sukanje in predenje - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 9. RANGONI STEFANIA

  Italija

  RANGONI STEFANIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Calenzano, Italija.

 10. TEMA S.R.L.

  Italija

  TEMA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Sukanje in predenje - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Travagliato, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno