• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • surovo rastlinsko olje

Rezultati za

Surovo rastlinsko olje - Uvoz izvoz

 1. WESTKOND INVEST CZ

  Češka Republika

  Verified by europages badge

  WestKond Invest CZ proudly facilitates a direct connection with the producers of the goods you require. Our company has established collaborations with numerous manufacturers and miners globally, fostering dependable relationships that prioritize prompt deliveries, superior goods quality, and competitive pricing. Among our esteemed partners are globally recognized corporations, including AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH, and others, all well-established in the worldwide market. We are dedicated not only to delivering top-notch products and services but also to surpassing expectations, ensuring our customers' complete satisfaction. Our product range includes high-quality sunflower oil, wooden pellets, and confectionery fats.

 2. ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY)

  Burkina Faso

  Verified by europages badge

  ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Sedež podjetja je v kraju Ouagadougou, Burkina Faso.

 3. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Francija

  Verified by europages badge

  HILAIRE AGRI-SERVICES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stročnice. Deluje tudi v panogah Oljnice, Olja, rastlinska, Surovo rastlinsko olje, Poljedelska proizvodnja, edible vegetable oils, semi-dense fuel oil, rape seeds, sunflower oil, lentils. Sedež podjetja je v kraju Vregny, Francija.

 4. CONTINENTAL FOODS

  Francija

  Verified by europages badge

  CONTINENTAL FOODS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olja in maščobe, prehrambene. Deluje tudi v panogah Olja, rastlinska, Hrana - uvoz-izvoz, Surovo rastlinsko olje, Olja, industrijska, groceries, raffinerad solrosolja, sunflower oil, Olja, rastlinska, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Villepinte, Francija.

 5. CONSUL'TRADE

  Francija

  Verified by europages badge

  CONSUL'TRADE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Olja, rastlinska. Deluje tudi v panogah Surovo rastlinsko olje, Surovo rastlinsko olje. Sedež podjetja je v kraju Auriol, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LOGNIB FOOD

  Francija

  Verified by europages badge

  LOGNIB FOOD, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Olja in maščobe, prehrambene. Deluje tudi v panogah Olivno olje, Olja, rastlinska, Surovo rastlinsko olje, sunflower oil, raffinerad solrosolja, packed olive oil, matolja, solros, Olivno olje. Sedež podjetja je v kraju Pierrefitte Sur Seine, Francija.

 2. BN-COM D.O.O.

  Slovenija

  BN-COM d.o.o. je uspešno podjetje, ki proizvaja in dobavlja orehe, bučna semena ter olje po vsej Evropi. Našim strankam ponujamo visokokakovostne izdelke in storitve. Zaupanje potrošnikov in podjetij je prioriteta naše družbe. Velik poudarek dajemo tudi strokovnemu izobraževanju vseh zaposlenih, s ciljem zagotoviti najboljše storitve. BN-COM je podjetje, ki misli na skupnost. Podjetje zagotavlja okolju prijazen proizvodni proces, saj ne uporabljamo nobenih kemičnih preparatov, le okolju prijazno tehnologijo, zato lahko strankam ponudimo stoodstotno ekološko čiste izdelke. Veliko pozornost namenimo tudi kupcem, katerim nudimo varnost, udobje in zanesljivost pri nakupu. BN-COM je odgovorno in zanesljivo podjetje s pozitivno podobo in brezhibnim ugledom med strankami. Ne pristajamo na kompromise glede zagotavljanja kakovosti izdelkov ali storitev. Naš cilj je stranki ponuditi kakovosten izdelek po ugodni ceni. Naše proizvodne hale so opremljene z vrhunsko sodobno opremo (Sortex, X-ray, MAP pakiranje). Proizvodni procesi so varni, inovativni in zanesljivi. Del prihodkov vlagamo v raziskave in razvoj.

 3. YUZHNY POLYUS

  Rusija

  YUZHNY POLYUS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olja, rastlinska. Deluje tudi v panogah Olja in maščobe, prehrambene, Surovo rastlinsko olje, Dietna in organska hrana, Olja in maščobe, prehrambene, Surovo rastlinsko olje, Dietna in organska hrana, aromatic soil. Sedež podjetja je v kraju Kropotkin, Rusija.

 4. NÉTYVIA

  Francija

  NÉTYVIA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Sedež podjetja je v kraju Villeurbanne, Francija.

 5. MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K.

  Nemčija

  MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Sedež podjetja je v kraju Treuen Ot Eich, Nemčija.

 1. OLIVARTE SAS

  Italija

  OLIVARTE SAS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Sedež podjetja je v kraju Napoli, Italija.

 2. GLOBAL OIL GROUP

  Ukraijna

  GLOBAL OIL GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Deluje tudi v panogah sunflower oil, Oil cake, matolja. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 1. VITAL

  Romunija

  VITAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Deluje tudi v panogah Walnut oils. Sedež podjetja je v kraju Dumbraveni, Romunija.

 2. ETHNIKSTORE

  Francija

  ETHNIKSTORE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Deluje tudi v panogah Čaji, natural-based cosmetics, spices, Čaji, 100% naturliga eteriska oljor. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 3. NEZABUDINSKYI ELEVATOR MILL

  Ukraijna

  NEZABUDINSKYI ELEVATOR MILL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Sedež podjetja je v kraju Nezabudino, Ukraijna.

 4. SPC AMARANTH, LLC

  Ukraijna

  SPC AMARANTH, LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Sedež podjetja je v kraju Nikolaev, Ukraijna.

 5. CHEMSPANS GMBH

  Nemčija

  CHEMSPANS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Deluje tudi v panogah glyicerine, grease for industrial use, Biofuel, biodiesel. Sedež podjetja je v kraju Henstedt-Ulzburg, Nemčija.

 6. OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L.

  Španija

  OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Deluje tudi v panogah extra virgin olive oil, Organic olive oils. Sedež podjetja je v kraju Begijar, Španija.

 7. LEVIPACK LTD

  Ukraijna

  LEVIPACK LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Deluje tudi v panogah sunflower oil, raffinerad solrosolja, Organic vegetable oils. Sedež podjetja je v kraju Kharkiv, Ukraijna.

 8. GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD.

  Bolgarija

  GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Deluje tudi v panogah Grape seed oils. Sedež podjetja je v kraju Plovdiv, Bolgarija.

 1. SIBERIA GOLD LLC

  Rusija

  SIBERIA GOLD LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Deluje tudi v panogah Olja, rastlinska, Organics - prehrana, Olja, rastlinska, Organics - prehrana, wholesale organic foods, sale of natural products. Sedež podjetja je v kraju Golitsyno, Rusija.

 2. PRODUCTION AND COMMERCIAL FIRM PERLYNA POLISSIA

  Ukraijna

  PRODUCTION AND COMMERCIAL FIRM PERLYNA POLISSIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Sedež podjetja je v kraju Zhytomyr, Ukraijna.

 3. ACEITAROM SAS

  Francija

  ACEITAROM SAS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Deluje tudi v panogah Biološki kozmetični izdelki, cosmetic vegetable oils, Biološki kozmetični izdelki, essential oil aromas. Sedež podjetja je v kraju Corbas, Francija.

 4. SEVOA NATURALS

  Bolgarija

  SEVOA NATURALS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Biološki kozmetični izdelki. Deluje tudi v panogah Aromatične rastline, Surovo rastlinsko olje, Oljnice, Ekstrakti za farmacevtske preparate, Aromatične rastline, Surovo rastlinsko olje, Oljnice, Ekstrakti za farmacevtske preparate. Sedež podjetja je v kraju Stara Zagora, Bolgarija.

 5. AGRO TRADE AGENCY

  Poljska

  AGRO TRADE AGENCY, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Olja, rastlinska, Surovo rastlinsko olje, sunflower oil, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Olja, rastlinska, Surovo rastlinsko olje. Sedež podjetja je v kraju Warsaw, Poljska.

 6. ALSAHA

  Ukraijna

  ALSAHA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 7. KOKOSLIEBE

  Nemčija

  KOKOSLIEBE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Deluje tudi v panogah coconut oil. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 8. BE ARTISAN

  Maroko

  BE ARTISAN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Sedež podjetja je v kraju Marrakech, Maroko.

 9. KORAY GÖKKÜŞAGI ZEYTINYAGI FABRIKASI

  Turčija

  KORAY GÖKKÜŞAGI ZEYTINYAGI FABRIKASI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo rastlinsko olje. Sedež podjetja je v kraju Mugla Seydikemer, Turčija.

 10. VEREINIGTE FETTWARENINDUSTRIE GESELLSCHAFT M.B.H

  Avstrija

  VEREINIGTE FETTWARENINDUSTRIE GESELLSCHAFT M.B.H, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olja, rastlinska. Deluje tudi v panogah Surovo rastlinsko olje, Surovo rastlinsko olje, plants and equipment for the production of food vegetable fats and oils. Sedež podjetja je v kraju Wels, Avstrija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno