• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • svež zajec

Rezultati za

Svež zajec - Uvoz izvoz

 1. SKY-AGRICULTURE

  Turčija

  SKY-AGRICULTURE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svež zajec. Sedež podjetja je v kraju istanbul, Turčija.

 2. VERATAVŞAN

  Turčija

  VERATAVŞAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svež zajec. Deluje tudi v panogah Perutnina, zajci in divjačina - reja, frozen rabbit, rabbit-breeding, systems and equipment for rabbit breeding, Perutnina, zajci in divjačina - reja. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. TAVET TAVŞAN

  Turčija

  TAVET TAVŞAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svež zajec. Sedež podjetja je v kraju Kayseri, Turčija.

 4. PENTACOELHO SA

  Portugalska

  PENTACOELHO SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svež zajec. Deluje tudi v panogah frozen rabbit. Sedež podjetja je v kraju Bombarral, Portugalska.

 5. COGAL

  Španija

  COGAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svež zajec. Deluje tudi v panogah fresh rabbit meat, frozen rabbit, rabbit meat. Sedež podjetja je v kraju Pontevedra, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TAVSUN TAVŞAN

  Turčija

  TAVSUN TAVŞAN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Svež zajec. Deluje tudi v panogah fresh rabbit meat, frozen rabbit, rabbit meat, rabbit-breeding. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 2. LONKI

  Belgija

  LONKI, ki deluje v panogi Svež zajec. Deluje tudi v panogah rabbit meat, fresh rabbit meat. Sedež podjetja je v kraju Temse, Belgija.

 3. PLUDIS

  Belgija

  PLUDIS, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Svež zajec, Sveža kokoš in piščanec, Svež zajec, Sveža kokoš in piščanec. Sedež podjetja je v kraju Bree, Belgija.

 4. VAN ASSCHE

  Belgija

  VAN ASSCHE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svež zajec. Deluje tudi v panogah butchery. Sedež podjetja je v kraju Deinze, Belgija.

 5. GEORGIADIS RABBIT FARM

  Grčija

  GEORGIADIS RABBIT FARM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Svež zajec. Deluje tudi v panogah rabbit-breeding, rabbit meat. Sedež podjetja je v kraju AGIOS ATHANASIOS-THESALONIKI, Grčija.

 1. FPUH AMCIU

  Poljska

  FPUH AMCIU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svež zajec. Deluje tudi v panogah rabbit meat, fresh rabbit meat. Sedež podjetja je v kraju Liszki, Poljska.

 2. KROLIKOFF, LTD.

  Ukraijna

  KROLIKOFF, LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svež zajec. Deluje tudi v panogah rabbit-breeding, rabbit meat. Sedež podjetja je v kraju Cherkassy Region, Yvanky Village, Lenina Str., 1b, Ukraijna.

 1. OLIVIA LTD.

  Madžarska

  OLIVIA LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svež zajec. Sedež podjetja je v kraju Lajosmizse, Madžarska.

 2. LE LAPIN D'ARTOIS

  Francija

  LE LAPIN D'ARTOIS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Svež zajec, Svež zajec. Sedež podjetja je v kraju Lillers, Francija.

 3. BON SERVICE S.R.L.

  Italija