• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sveža raca

Rezultati za

Sveža raca - Uvoz izvoz

 1. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

  Turčija

  AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Sveža raca. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 2. TAPAT ENVOLTORIOS

  Španija

  TAPAT ENVOLTORIOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sveža raca. Sedež podjetja je v kraju Cardedeu, Barcelona, Španija.

 3. AYDOGDU GROUP

  Turčija

  AYDOGDU GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sveža raca. Deluje tudi v panogah Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, foie gras, duck meat, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 4. DELMOND FOIES GRAS

  Francija

  DELMOND FOIES GRAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Sveža raca, duck meat, Whole block duck foie gras. Sedež podjetja je v kraju Vezac, Francija.

 5. CROWN CHICKEN LTD

  Združena Kraljevina

  CROWN CHICKEN LTD, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Diss, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GARTMORN FARM

  Združena Kraljevina

  GARTMORN FARM, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Alloa, Združena Kraljevina.

 2. BARON TURKEYS

  Združena Kraljevina

  BARON TURKEYS, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Warrington, Združena Kraljevina.

 3. GREAT GROVE POULTRY

  Združena Kraljevina

  GREAT GROVE POULTRY, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Attleborough, Združena Kraljevina.

 4. W J CHILCOTT & CO

  Združena Kraljevina

  W J CHILCOTT & CO, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Dorchester, Združena Kraljevina.

 5. DEVONSHIRE POULTRY LTD

  Združena Kraljevina

  DEVONSHIRE POULTRY LTD, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Honiton, Združena Kraljevina.

 1. FARM FRESH (HATCHERY)

  Združena Kraljevina

  FARM FRESH (HATCHERY), ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Preston, Združena Kraljevina.

 2. J SHEFFIELD

  Združena Kraljevina

  J SHEFFIELD, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Heathfield, Združena Kraljevina.

 1. THE ARK

  Združena Kraljevina

  THE ARK, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Norwich, Združena Kraljevina.

 2. BARN FARM

  Združena Kraljevina

  BARN FARM, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Waterlooville, Združena Kraljevina.

 3. SPRINGFIELD POULTRY

  Združena Kraljevina

  SPRINGFIELD POULTRY, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Leominster, Združena Kraljevina.

 4. MILFORD FARM LTD

  Združena Kraljevina

  MILFORD FARM LTD, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Leeds, Združena Kraljevina.

 5. GOODMANS GEESE

  Združena Kraljevina

  GOODMANS GEESE, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Worcester, Združena Kraljevina.

 6. THE ARK CHICKEN CO

  Združena Kraljevina

  THE ARK CHICKEN CO, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Exeter, Združena Kraljevina.

 7. PASTURES FARM

  Združena Kraljevina

  PASTURES FARM, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Northampton, Združena Kraljevina.

 8. ADLINGTON LTD

  Združena Kraljevina

  ADLINGTON LTD, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Coventry, Združena Kraljevina.

 1. T SOANES & SON LTD

  Združena Kraljevina

  T SOANES & SON LTD, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Driffield, Združena Kraljevina.

 2. G & J BARRON

  Združena Kraljevina

  G & J BARRON, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Colchester, Združena Kraljevina.

 3. ST. BRIDES POULTRY

  Združena Kraljevina

  ST. BRIDES POULTRY, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Strathaven, Združena Kraljevina.

 4. EDMOND DE LA CLOSERIE

  Francija

  EDMOND DE LA CLOSERIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sveža raca. Sedež podjetja je v kraju Sigoules, Francija.

 5. CRAGG MHOR

  Združena Kraljevina

  CRAGG MHOR, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Nantwich, Združena Kraljevina.

 6. LE CANARD EN BOITE

  Francija

  LE CANARD EN BOITE, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Sveža raca. Sedež podjetja je v kraju Castelnaud De Gratecambe, Francija.

 7. K COULLING

  Združena Kraljevina

  K COULLING, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Louth, Združena Kraljevina.

 8. G POTTER & SONS

  Združena Kraljevina

  G POTTER & SONS, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Thirsk, Združena Kraljevina.

 9. CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA

  Francija

  CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Sveža raca. Sedež podjetja je v kraju Montauban, Francija.

 10. N HEBDITCH

  Združena Kraljevina

  N HEBDITCH, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Martock, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za