• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sveža raca

Rezultati za

Sveža raca - Uvoz izvoz

 1. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

  Turčija

  AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Sveža raca. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 2. AYDOGDU GROUP

  Turčija

  AYDOGDU GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sveža raca. Deluje tudi v panogah Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, foie gras, duck meat, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 3. TAPAT ENVOLTORIOS

  Španija

  TAPAT ENVOLTORIOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sveža raca. Sedež podjetja je v kraju Cardedeu, Barcelona, Španija.

 4. DELMOND FOIES GRAS

  Francija

  DELMOND FOIES GRAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Sveža raca, duck meat, Whole block duck foie gras. Sedež podjetja je v kraju Vezac, Francija.

 5. LUCANARD

  Mehika

  LUCANARD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sveža raca. Deluje tudi v panogah frozen foods - production, duck meat. Sedež podjetja je v kraju Zapopan, Mehika.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ADLINGTON LTD

  Združena Kraljevina

  ADLINGTON LTD, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Coventry, Združena Kraljevina.

 2. G & J BARRON

  Združena Kraljevina

  G & J BARRON, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Colchester, Združena Kraljevina.

 3. T SOANES & SON LTD

  Združena Kraljevina

  T SOANES & SON LTD, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Driffield, Združena Kraljevina.

 4. PASTURES FARM

  Združena Kraljevina

  PASTURES FARM, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Northampton, Združena Kraljevina.

 5. SPRINGFIELD POULTRY

  Združena Kraljevina

  SPRINGFIELD POULTRY, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Leominster, Združena Kraljevina.

 1. FARM FRESH (HATCHERY)

  Združena Kraljevina

  FARM FRESH (HATCHERY), ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Preston, Združena Kraljevina.

 2. BARON TURKEYS

  Združena Kraljevina

  BARON TURKEYS, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Warrington, Združena Kraljevina.

 1. J SHEFFIELD

  Združena Kraljevina

  J SHEFFIELD, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Heathfield, Združena Kraljevina.

 2. DEVONSHIRE POULTRY LTD

  Združena Kraljevina

  DEVONSHIRE POULTRY LTD, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Honiton, Združena Kraljevina.

 3. ST. BRIDES POULTRY

  Združena Kraljevina

  ST. BRIDES POULTRY, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Strathaven, Združena Kraljevina.

 4. THE ARK

  Združena Kraljevina

  THE ARK, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Norwich, Združena Kraljevina.

 5. CROWN CHICKEN LTD

  Združena Kraljevina

  CROWN CHICKEN LTD, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Diss, Združena Kraljevina.

 6. BARN FARM

  Združena Kraljevina

  BARN FARM, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Waterlooville, Združena Kraljevina.

 7. W J CHILCOTT & CO

  Združena Kraljevina

  W J CHILCOTT & CO, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Dorchester, Združena Kraljevina.

 8. THE ARK CHICKEN CO

  Združena Kraljevina

  THE ARK CHICKEN CO, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Exeter, Združena Kraljevina.

 1. GREAT GROVE POULTRY

  Združena Kraljevina

  GREAT GROVE POULTRY, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Attleborough, Združena Kraljevina.

 2. MILFORD FARM LTD

  Združena Kraljevina

  MILFORD FARM LTD, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Leeds, Združena Kraljevina.

 3. GARTMORN FARM

  Združena Kraljevina

  GARTMORN FARM, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Alloa, Združena Kraljevina.

 4. GOODMANS GEESE

  Združena Kraljevina

  GOODMANS GEESE, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Worcester, Združena Kraljevina.

 5. CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA

  Francija

  CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Sveža raca. Sedež podjetja je v kraju Montauban, Francija.

 6. TELMARA FARM LTD

  Združena Kraljevina

  TELMARA FARM LTD, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Saffron Walden, Združena Kraljevina.

 7. CRAGG MHOR

  Združena Kraljevina

  CRAGG MHOR, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Nantwich, Združena Kraljevina.

 8. K COULLING

  Združena Kraljevina

  K COULLING, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Louth, Združena Kraljevina.

 9. R GARDNER

  Združena Kraljevina

  R GARDNER, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Honiton, Združena Kraljevina.

 10. G B DAVIS & CO

  Združena Kraljevina

  G B DAVIS & CO, ki deluje v panogi Sveža gos. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Svež puran, Sveža raca, Svež puran. Sedež podjetja je v kraju Meifod, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za