• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sveže mleko

Rezultati za

Sveže mleko - Uvoz izvoz

 1. LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D.

  Slovenija

  Našo zgodbo smo začeli pisati leta 1956, ko smo bile Ljubljanske mlekarne ustanovljene kot podjetje Glavne zadružne zveze Slovenije. Na začetku je nekaj več kot 200 delavcev kupcem dnevno zagotovilo 69 tisoč litrov mleka v steklenicah. Le leto kasneje smo ponudbo obogatili z jogurtom, smetano, skuto in sirom. Leta 1958 pa smo kupce razveselili z začetkom proizvodnje sladoleda na palčki – prvi v tedanji državi. Naslednja pomembna letnica v zgodovini podjetja je 1967, ko se prične proizvodnja prvega trajnega mleka v Sloveniji. Alpsko mleko v naslednjih 50 letih postane ena kultnih slovenskih blagovnih znamk. Ves čas našega delovanja zasledujemo in ustvarjamo trende na trgu mleka in mlečnih izdelkov. Danes smo vodilna mlekarna in največji grosist z mlekom in mlečnimi izdelki v Sloveniji. Med vsemi mlekarnami v Sloveniji odkupimo Ljubljanske mlekarne največ domačega mleka, pri čemer sodelujemo z več kot 2000 slovenskimi kmetijami. Za vsako cisterno mleka lahko s sistemom sledljivosti natančno ugotovimo, na kateri kmetiji je bilo mleko proizvedeno. Prav tako za vsak naš proizvod natančno vemo, kako, kdaj in iz katerih surovin je bil proizveden. Tržno naravnanost dokazujemo s premišljeno zasnovanimi in uspešnimi blagovnimi znamkami kot so Alpsko mleko, Mu, Ego, Maxim premium in Jošt. Skrb za kakovost in varnost izdelkov je naš vsakdanjik, nenehno posodabljamo opremo in skrbimo za čim manjše vplive našega delovanja na okolje.

 2. AZIENDA AGRICOLA TINTE ROSSE

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA TINTE ROSSE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah Mlečni izdelki, goats' cheeses, fresh organic milk, Mlečni izdelki, organic yogurt. Sedež podjetja je v kraju Montelibretti, Italija.

 3. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italija

  LATTERIA SOCIALE NUOVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Smetana, kisla. Deluje tudi v panogah Mleko, sveže mleko, Mlečni izdelki, Sir, Mleko, sveže mleko, Mlečni izdelki, Sir. Sedež podjetja je v kraju Bibbiano, Italija.

 4. LAITNAA

  Francija

  LAITNAA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah sveže mleko, sveže mleko, agricultural cooperative. Sedež podjetja je v kraju La Capelle En Thiérache, Francija.

 5. BASTIDARRA

  Francija

  BASTIDARRA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah yoghurt, yoghurt manufacture, dairies. Sedež podjetja je v kraju Bardos, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. DIANO LATTE S.R.L

  Italija

  DIANO LATTE S.R.L, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah sveže mleko, milk - distribution, Cow's milk, sveže mleko, Feed tanks. Sedež podjetja je v kraju Sassano, Italija.

 2. ROYAL BENGAL GMBH

  Nemčija

  ROYAL BENGAL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Deluje tudi v panogah sveže mleko, edible oils and fats, sunflower oil, sveže mleko. Sedež podjetja je v kraju Freiburg, Nemčija.

 3. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Turčija

  GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krave, mlekarice. Deluje tudi v panogah sveže mleko, Mlečni izdelki, Milking machines, sveže mleko, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 4. DUYGU SÜT

  Turčija

  DUYGU SÜT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah goats' cheeses, Goat's milk, whole milk. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 5. SMART SEARCH

  Irska

  SMART SEARCH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi sveže mleko. Sedež podjetja je v kraju Ballybane/galway, Irska.

 1. BE.NI. S.P.A.

  Italija

  BE.NI. S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Sir, sveže mleko, Sir, sveže mleko. Sedež podjetja je v kraju Tribano, Italija.

 2. FOOD.COM S.R.L.

  Italija

  FOOD.COM S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Sedež podjetja je v kraju Cappella Cantone, Italija.

 1. CENTRO LATTE S.R.L.

  Italija

  CENTRO LATTE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Sedež podjetja je v kraju Lugo, Italija.

 2. ALIMCO FIN S.R.L.

  Italija

  ALIMCO FIN S.R.L., ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Sedež podjetja je v kraju BOLZANO, Italija.

 3. SICURA S.R.L.

  Italija

  SICURA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Sedež podjetja je v kraju Cesena, Italija.

 4. LAZIOLATTE S.R.L.

  Italija

  LAZIOLATTE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Sedež podjetja je v kraju Alatri, Italija.

 5. I.M.A. S.R.L.

  Italija

  I.M.A. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Sedež podjetja je v kraju Pignataro Maggiore, Italija.

 6. DERILAT S.R.L.

  Italija

  DERILAT S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 7. COMPAGNIA LATTIERO CASEARIA S.R.L.

  Italija

  COMPAGNIA LATTIERO CASEARIA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Sedež podjetja je v kraju Roccafranca, Italija.

 8. CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A.

  Italija

  CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Sedež podjetja je v kraju Zelo Buon Persico, Italija.

 1. CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A.

  Italija

  CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Sir, sveže mleko, Sir, sveže mleko. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 2. ASSOCIAZIONE INTERPROVINCIALE PASTORI SARDI

  Italija

  ASSOCIAZIONE INTERPROVINCIALE PASTORI SARDI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Sedež podjetja je v kraju Sanluri, Italija.

 3. LTD PTF COMPANY FRESHMILK

  Kazahstan

  LTD PTF COMPANY FRESHMILK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi sveže mleko. Sedež podjetja je v kraju City Pavlodar, Kazahstan.

 4. CENTRO LATTE BRESSANONE

  Italija

  CENTRO LATTE BRESSANONE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Sedež podjetja je v kraju Varna, Italija.

 5. TOBALDO S.R.L.

  Italija

  TOBALDO S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Sedež podjetja je v kraju Rovolon, Italija.

 6. REATI CARLO PANNA DI ETTORE REATI

  Italija

  REATI CARLO PANNA DI ETTORE REATI, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Sir, sveže mleko, Sir, sveže mleko. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 7. GUSTOSAMENTE SRLS

  Italija

  GUSTOSAMENTE SRLS, ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Sedež podjetja je v kraju Bojano, Italija.

 8. CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S.

  Italija

  CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S., ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Sedež podjetja je v kraju Treviso, Italija.

 9. C.LA.R. S.R.L.

  Italija

  C.LA.R. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Sir, sveže mleko, Sir, sveže mleko. Sedež podjetja je v kraju Rieti, Italija.

 10. CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A.

  Italija

  CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi sveže mleko. Deluje tudi v panogah Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Mleko, Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Sedež podjetja je v kraju Brescia, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno