• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • svinec in zlitine

Rezultati za

Svinec in zlitine - Uvoz izvoz

 1. IDEALEX

  Francija

  Verified by europages badge

  For 30 years, IDEALEX has designed and sold on-site radio-protective solutions to reduce radiological and contamination risk for people and at installations. IDEALEX has developed solutions to enable interventions to take place safely within a controlled zone: radiological protection, remote grabs, VOKKERO communications system, glove box, bag and hot cell components, controlled zone thermal welder and vacuum cleaner.

 2. FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Halsbrücke, Nemčija.

 3. C:MET GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  C:MET GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kositer in zlitine. Deluje tudi v panogah Kositer - zlitine, Pločevina in trakovi, kositrovi, Svinec in zlitine, Bearing metals, Solder wire, pewter, Tin wire, Tin semi-finished products, Kositer - zlitine. Sedež podjetja je v kraju Wendelstein, Nemčija.

 4. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WESTFALENZINN J. JOST KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trdo spajkanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Svinec in zlitine, Kositer in zlitine, Cink in zlitine, Kositer - zlitine, Svinec in zlitine, Kositer in zlitine, Cink in zlitine, Anodes, Soft solders. Sedež podjetja je v kraju Sundern, Nemčija.

 5. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Italija

  Verified by europages badge

  LAM LAVORAZIONE PIOMBO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi, svinčeni, Pločevina in trakovi, svinčeni. Sedež podjetja je v kraju Collegno, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. EMAG HANDELS - GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  EMAG HANDELS - GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Klagenfurt Am Wörthersee, Avstrija.

 2. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Deluje tudi v panogah Cink in zlitine, zinc, Zinc Recycling, Zinc Ash, Zamak Ash, Zinc Dross, Zinc Dust, Lead Recycling, Lead Ash. Sedež podjetja je v kraju Maastricht, Nizozemska.

 3. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Italija

  CO.M.E.T.A. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi, svinčeni, Pločevina in trakovi, svinčeni. Sedež podjetja je v kraju Ardea, Italija.

 4. COM.A.V. SRL

  Italija

  COM.A.V. SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Svinec in zlitine, Medenina, paints for glass, Svinec in zlitine, lead profiles, Medenina. Sedež podjetja je v kraju Sansepolcro, Italija.

 5. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Turčija

  TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah Svinec in zlitine, zinc, Svinec in zlitine, aluminium in bars. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. LANHIT LTD

  Rusija

  LANHIT LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemični izdelki - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Anorganske baze in spojine, Aluminij in zlitine, Kemična obdelava kovin, Svinec in zlitine, Anorganske baze in spojine, Aluminij in zlitine, Kemična obdelava kovin, Svinec in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 2. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Italija

  CHUN & VOLLERIN S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aluminij in zlitine. Deluje tudi v panogah Svinec in zlitine, Cink in zlitine, Svinec in zlitine, Cink in zlitine, metal alloys, nickel alloys. Sedež podjetja je v kraju Buccinasco, Italija.

 1. FONDERIE DE GENTILLY

  Francija

  FONDERIE DE GENTILLY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Deluje tudi v panogah foundry. Sedež podjetja je v kraju Ris-Orangis, Francija.

 2. MALDANER

  Francija

  MALDANER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Aluminij in zlitine. Deluje tudi v panogah Svinec in zlitine, Ferolitine, Baker in zlitine, metal impregnation, Svinec in zlitine, Ferolitine, Baker in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Les-Clayes-Sous-Bois, Francija.

 3. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Nemčija

  MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi, svinčeni, lead shot, Pločevina in trakovi, svinčeni, Aggregates, lead profiles. Sedež podjetja je v kraju Stolberg, Nemčija.

 4. PIOMBOLEGHE SRL

  Italija

  PIOMBOLEGHE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Deluje tudi v panogah sheets of lead, lead pigs, lead work, lead. Sedež podjetja je v kraju Brugherio, Italija.

 5. METAL TRADING

  Francija

  METAL TRADING, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Svinec in zlitine, zinc, Svinec in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Saint-Germain-En-Laye, Francija.

 6. MORIN GRAVURE

  Francija

  MORIN GRAVURE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Deluje tudi v panogah lead, mastering, security seals. Sedež podjetja je v kraju Collegien, Francija.

 7. METAL BLANC

  Francija

  METAL BLANC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Bourg-Fidele, Francija.

 8. "MEGATEX" LLC

  Ukraijna

  "MEGATEX" LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Deluje tudi v panogah lead and alloys, lead-acid batteries, lead. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 1. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Francija

  SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ferolitine. Deluje tudi v panogah Svinec in zlitine, Cink in zlitine, Sitotisk, Svinec in zlitine, Cink in zlitine, Sitotisk. Sedež podjetja je v kraju Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Francija.

 2. TUSTA TRADING S.L.

  Španija

  TUSTA TRADING S.L., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Mednarodna trgovina - svetovanje. Deluje tudi v panogah Žice in kabli, bakreni, Svinec in zlitine, Cevke in cevi - bakrene, Ferrochrome, Žice in kabli, bakreni, Svinec in zlitine, Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 3. PLOMBIER SECOURS

  Švica

  PLOMBIER SECOURS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Genève, Švica.

 4. ISOLA

  Francija

  ISOLA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Biguglia, Francija.

 5. EL BAT JSC

  Bolgarija

  EL BAT JSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Predelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Svinec in zlitine, Svinec in zlitine, Auto battery scrap. Sedež podjetja je v kraju Dolna Banya, Bolgarija.

 6. FORNOVYS SRL

  Italija

  FORNOVYS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Deluje tudi v panogah fishing nets. Sedež podjetja je v kraju Carnago, Italija.

 7. FENIX METALS SP. Z.O.O.

  Nemčija

  FENIX METALS SP. Z.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Svinec in zlitine, Cink in zlitine, Kovine, plemenite in posebne, Kositer in zlitine, Svinec in zlitine, Cink in zlitine, Kovine, plemenite in posebne, Kositer in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Kloster Lehnin, Nemčija.

 8. UKR-SPECSPLAW

  Ukraijna

  UKR-SPECSPLAW, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Smila, Ukraijna.

 9. SVINETS

  Ukraijna

  SVINETS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Konstantinovka, Ukraijna.

 10. AFFINERIE DE PONT SAINTE

  Francija

  AFFINERIE DE PONT SAINTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in recikliranje raznih predmetov. Deluje tudi v panogah Svinec in zlitine, Kovine - zbiranje in recikliranje, Svinec in zlitine, Kovine - zbiranje in recikliranje. Sedež podjetja je v kraju Pont Sainte Maxence Cedex, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za