• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • svinjsko meso v konzervah

Rezultati za

Svinjsko meso v konzervah - Uvoz izvoz

 1. CAPELLI VINICIO & C. S.N.C.

  Italija

  Verified by europages badge

  CAPELLI VINICIO & C. S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Castel Guelfo Di Bologna, Italija.

 2. BAUWENS THEO

  Belgija

  BAUWENS THEO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Svinjsko meso v konzervah, cooked ham, deli meats, Svinjsko meso v konzervah, beef cold cuts. Sedež podjetja je v kraju Zele, Belgija.

 3. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Italija

  SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah cotechino, pork, ham, bacon. Sedež podjetja je v kraju Buttapietra, Italija.

 4. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

  Italija

  VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Meso, kuhano in prekajeno, deli meats, wholesale of dressed pork products, Meso, kuhano in prekajeno, dressed pork factories. Sedež podjetja je v kraju San Ginesio, Italija.

 5. MAISON VOISINE

  Francija

  MAISON VOISINE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Svinjsko meso v konzervah, traditionell ost, Svinjsko meso v konzervah, raw ham, fresh butchered products. Sedež podjetja je v kraju Auros, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Španija

  CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Svinjsko meso v konzervah, ready-made meat-based fresh dishes, foie gras, Svinjsko meso v konzervah, poultry cold meats and salami. Sedež podjetja je v kraju Cassà De La Selva-Girona, Španija.

 2. ROGER VIDAL SARL

  Francija

  ROGER VIDAL SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah suppliers of pâtés, suppliers of terrines. Sedež podjetja je v kraju Saint-Jean Du Bruel, Francija.

 3. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Francija

  MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Svinjsko meso v konzervah, Gnjat, Svinjsko meso v konzervah, Gnjat, duck meat, Whole block duck foie gras. Sedež podjetja je v kraju Saint-Jean-Le-Vieux, Francija.

 4. C&C PACKING

  Kanada

  C&C PACKING, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah distribution and wholesale trade associations, frozen pork, pork. Sedež podjetja je v kraju Montreal, Kanada.

 5. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusija

  KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Mesne paštete, Svinjsko meso v konzervah, Meso v konzervah, Hrana - uvoz-izvoz, Mesne paštete, Svinjsko meso v konzervah, Meso v konzervah, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 1. MAISON GARCIA

  Francija

  MAISON GARCIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Svinjsko meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah, deli meats. Sedež podjetja je v kraju Villeneuve Les Bouloc, Francija.

 2. GEORG MANGOLD KG

  Avstrija

  GEORG MANGOLD KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, Konzervirano meso in mesni izdelki, Svinjsko meso v konzervah, Zelenjava v konzervah, Olive - pripravljene, Konzervirano meso in mesni izdelki, Svinjsko meso v konzervah, Zelenjava v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Weiler, Avstrija.

 1. BRUNET SA

  Francija

  BRUNET SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Mesne paštete, Mesne paštete, suppliers of terrines. Sedež podjetja je v kraju RABASTENS DE BIGORRE, Francija.

 2. PRODENERGOPRODUCT

  Ukraijna

  PRODENERGOPRODUCT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Visable supports the Ukrainian companies, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Kharkiv, Ukraijna.

 3. LESVERRINESDEMAX

  Francija

  LESVERRINESDEMAX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah Svinjsko meso v konzervah, Šampanjec, Konzervirana živila, Svinjsko meso v konzervah, Šampanjec, suppliers of terrines, Konzervirana živila. Sedež podjetja je v kraju Reims, Francija.

 4. BERJAC VIANDES

  Francija

  BERJAC VIANDES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah, Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Nantes, Francija.

 5. CARNICA BATALLE S.A

  Španija

  CARNICA BATALLE S.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah frozen pork. Sedež podjetja je v kraju Riudarenes, Španija.

 6. JAG ALIMENTACIÓ

  Španija

  JAG ALIMENTACIÓ, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah dressed pork factory products, cheese shops, ham. Sedež podjetja je v kraju Hospitalet De Llobregat, Španija.

 7. ALLANTON ERGA

  Grčija

  ALLANTON ERGA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Assiros, Grčija.

 8. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Nemčija

  JAKOB HERSCHLER + CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Gastronomske specialitete, Pašteta, pitane perutnine, Meso v konzervah, Gastronomske specialitete, Pašteta, pitane perutnine, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Heppenheim, Nemčija.

 1. BORVO TRAITEUR

  Francija

  BORVO TRAITEUR, ki deluje v panogi Prekajene in soljene ribe. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Meso, kuhano in prekajeno, Svinjsko meso v konzervah, Jedila, gotova in za sladokusce, Meso, kuhano in prekajeno, Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Chemilly Sur Yonne, Francija.

 2. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Liofilizirano meso, posušeno in zdrobljeno. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah, Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Vorchdorf, Avstrija.

 3. SC CHIBAX SRL

  Romunija

  SC CHIBAX SRL, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Klobase in salame, Usnje in kože, neobdelano, Posredniki za mednarodne prevoze, Meso in sveža perutnina, Klobase in salame, Usnje in kože, neobdelano, Posredniki za mednarodne prevoze, Meso in sveža perutnina. Sedež podjetja je v kraju Arad, Romunija.

 4. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O

  Poljska

  ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso, kuhano in prekajeno, Svinjsko meso v konzervah, Meso, kuhano in prekajeno, Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Kuznia Raciborska, Poljska.

 5. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Združena Kraljevina

  C. CARNEVALE (UK) LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah, Konzervirano meso in mesni izdelki, Meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 6. FRELIMO

  Hrvaška

  FRELIMO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Samobor, Hrvaška.

 7. OLIVER CARTY LTD

  Irska

  OLIVER CARTY LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah Svinjina, Svinjina. Sedež podjetja je v kraju Athlone, Irska.

 8. SPANISH CARGO HANDLING

  Španija

  SPANISH CARGO HANDLING, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Svinjsko meso v konzervah. Deluje tudi v panogah deli meats. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 9. ETABLISSEMENTS CANCE

  Francija

  ETABLISSEMENTS CANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah, Meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Villeneuve, Francija.

 10. CRANSTONS QUALITY BUTCHERS LIMITED

  Združena Kraljevina

  CRANSTONS QUALITY BUTCHERS LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Svinjsko meso v konzervah, Svinjsko meso v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Penrith, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno