• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • tekstil - stroji za oplemenitenje- tiskanje in barvanje

Rezultati za

Tekstil - stroji za oplemenitenje- tiskanje in barvanje - Uvoz izvoz

 1. ONURAY

  Turčija

  ONURAY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, finishing and dyeing textile fibers and yarns, finishing and dyeing of fabrics and textile products. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 2. BIANCALANI TEXTILE MACHINERY

  Italija

  BIANCALANI TEXTILE MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah machinery for treating and finishing fabrics, machines for treating and finishing textile fibres, machine installation for textile industry, research and development for the textile sector. Sedež podjetja je v kraju Prato, Italija.

 3. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Italija

  MACCHINE CARU' S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Textile machine manufacture, machinery for automatic fabric cutting, Laser engraving machines. Sedež podjetja je v kraju Lonate Pozzolo, Italija.

 4. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Turčija

  ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Barvanje blaga - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Laboratoriji - oprema in instrumenti, machinery for textile products, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Laboratoriji - oprema in instrumenti. Sedež podjetja je v kraju Çerkezkoy/tekirdag, Turčija.

 5. BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH

  Avstrija

  BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Ternitz, Avstrija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA

  Portugalska

  YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačilna industrija - materiali. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, sizing for the textile industry, knitwear, men's bedroom attire, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Braga, Portugalska.

 2. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Španija

  COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Sedež podjetja je v kraju Esparreguera-Barcelona, Španija.

 3. GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD.

  Nemčija

  GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Großostheim, Nemčija.

 4. L.A.I.P. S.R.L.

  Italija

  L.A.I.P. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Barvanje blaga - stroji in oprema, Barvanje blaga - stroji in oprema, textile dyeing machines. Sedež podjetja je v kraju Prato, Italija.

 5. ANDRITZ ASSELIN THIBEAU

  Francija

  ANDRITZ ASSELIN THIBEAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, textile industry. Sedež podjetja je v kraju Elbeuf, Francija.

 1. OFFICINA MASTER S.P.A

  Italija

  OFFICINA MASTER S.P.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Prato, Italija.

 2. DANTI PAOLO & C. S.R.L.

  Italija

  DANTI PAOLO & C. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oplemenitenje tekstila, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oplemenitenje tekstila. Sedež podjetja je v kraju Montemurlo, Italija.

 1. DORU MAKINA VE DIS TICARET

  Turčija

  DORU MAKINA VE DIS TICARET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Barvanje blaga - stroji in oprema, finishing and dyeing textile fibers and yarns, Barvanje blaga - stroji in oprema, finishing and dyeing of fabrics and textile products, textile dyeing machines. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 2. MACTEC S.R.L.

  Italija

  MACTEC S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Bellocchi Di Fano, Italija.

 3. MECATEX S.R.L.

  Italija

  MECATEX S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, machines and equipment for spinning and twisting. Sedež podjetja je v kraju Terranuova Bracciolini, Italija.

 4. MINERPOLIN TEKSTIL TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  MINERPOLIN TEKSTIL TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah dyed fabric, fabrics and materials. Sedež podjetja je v kraju Çanakkale, Turčija.

 5. GRANDIS SRL

  Italija

  GRANDIS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Avtoklavi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, textile dyeing machines, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Avtoklavi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Paderno Dugnano, Italija.

 6. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Belgija

  BONAS TEXTILE MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Marke, Belgija.

 7. MAYSER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  MAYSER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Klobuki in kape, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Foams, synthetic, Klobuki in kape, sensors, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Lindenberg I. Allgäu, Nemčija.

 8. MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tiskanje tekstila - stroji in snovi, inkjet file printing, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, cutting machines and equipment for the clothing industry, ink-jet printer. Sedež podjetja je v kraju Herrsching, Nemčija.

 1. ALLIANCE MACHINES TEXTILES

  Francija

  ALLIANCE MACHINES TEXTILES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah finishing machines for hide and leathers. Sedež podjetja je v kraju Miribel, Francija.

 2. RED CARPET S.R.L.

  Italija

  RED CARPET S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, thread decatizing machines, decatising fabrics and textile products. Sedež podjetja je v kraju Carre', Italija.

 3. DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S.

  Turčija

  DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. SUPERBA SAS

  Francija

  SUPERBA SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah machines for treating and finishing textile fibres, weaving, weaving looms. Sedež podjetja je v kraju Mulhouse, Francija.

 5. NOSEDA S.R.L.

  Italija

  NOSEDA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Barvanje blaga - stroji in oprema, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Barvanje blaga - stroji in oprema, textile dyeing machines. Sedež podjetja je v kraju Tavernerio, Italija.

 6. PRINTSOME

  Španija

  PRINTSOME, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 7. S.P. JOVER

  Španija

  S.P. JOVER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Elche, Španija.

 8. MISTER TEE

  Belgija

  MISTER TEE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Potiskavanje tekstila, Potiskavanje tekstila, customised polo shirts, custom t - shirts, custom uniforms. Sedež podjetja je v kraju Liège, Belgija.

 9. COST - FER S.R.L.

  Italija

  COST - FER S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, products and supplies for air pollution purification, tangential flow filtration, water filtering plants. Sedež podjetja je v kraju Gerenzano, Italija.

 10. POZZI LEOPOLDO S.R.L.

  Italija

  POZZI LEOPOLDO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Tekstil - stroji in oprema, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Tekstil - stroji in oprema, heat regeneration systems. Sedež podjetja je v kraju Barlassina, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno