• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • tekstil - stroji za oplemenitenje- tiskanje in barvanje

Rezultati za

Tekstil - stroji za oplemenitenje- tiskanje in barvanje - Uvoz izvoz

 1. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Španija

  Verified by europages badge

  COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Barvanje blaga - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, industrial textile machine supplies and accessories, Tiskanje tekstila - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Esparreguera-Barcelona, Španija.

 2. MARIO CROSTA

  Italija

  Verified by europages badge

  MARIO CROSTA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, textile machinery, shearing machines, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, fleecers, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, grinding machines, textile accessories. Sedež podjetja je v kraju Busto Arsizio, Italija.

 3. ONURAY

  Turčija

  ONURAY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, finishing and dyeing textile fibers and yarns, finishing and dyeing of fabrics and textile products. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 4. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Italija

  MACCHINE CARU' S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Textile machine manufacture, machinery for automatic fabric cutting, Laser engraving machines. Sedež podjetja je v kraju Lonate Pozzolo, Italija.

 5. BIANCALANI TEXTILE MACHINERY

  Italija

  BIANCALANI TEXTILE MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah machinery for treating and finishing fabrics, machines for treating and finishing textile fibres, machine installation for textile industry, research and development for the textile sector. Sedež podjetja je v kraju Prato, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Turčija

  ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Barvanje blaga - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Laboratoriji - oprema in instrumenti, machinery for textile products, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Laboratoriji - oprema in instrumenti. Sedež podjetja je v kraju Çerkezkoy/tekirdag, Turčija.

 2. BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH

  Avstrija

  BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Ternitz, Avstrija.

 3. YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA

  Portugalska

  YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačilna industrija - materiali. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, sizing for the textile industry, knitwear, men's bedroom attire, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Braga, Portugalska.

 4. GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD.

  Nemčija

  GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Großostheim, Nemčija.

 5. MISTER TEE

  Belgija

  MISTER TEE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Potiskavanje tekstila, Potiskavanje tekstila, customised polo shirts, custom t - shirts, custom uniforms. Sedež podjetja je v kraju Liège, Belgija.

 1. HENRI PETIT & CIE

  Francija

  HENRI PETIT & CIE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Sedež podjetja je v kraju Aubenas, Francija.

 2. ALLIANCE MACHINES TEXTILES

  Francija

  ALLIANCE MACHINES TEXTILES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah finishing machines for hide and leathers. Sedež podjetja je v kraju Miribel, Francija.

 1. PRINTSOME

  Španija

  PRINTSOME, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 2. S.P. JOVER

  Španija

  S.P. JOVER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Elche, Španija.

 3. ALFATEX

  Belgija

  ALFATEX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, pressure-sensitive tapes. Sedež podjetja je v kraju Petegem-Leie, Belgija.

 4. MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tiskanje tekstila - stroji in snovi, inkjet file printing, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, cutting machines and equipment for the clothing industry, ink-jet printer. Sedež podjetja je v kraju Herrsching, Nemčija.

 5. DANTI PAOLO & C. S.R.L.

  Italija

  DANTI PAOLO & C. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oplemenitenje tekstila, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oplemenitenje tekstila. Sedež podjetja je v kraju Montemurlo, Italija.

 6. GRANDIS SRL

  Italija

  GRANDIS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Avtoklavi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, textile dyeing machines, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Avtoklavi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Paderno Dugnano, Italija.

 7. L.A.I.P. S.R.L.

  Italija

  L.A.I.P. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Barvanje blaga - stroji in oprema, Barvanje blaga - stroji in oprema, textile dyeing machines. Sedež podjetja je v kraju Prato, Italija.

 8. POZZI LEOPOLDO S.R.L.

  Italija

  POZZI LEOPOLDO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Tekstil - stroji in oprema, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Tekstil - stroji in oprema, heat regeneration systems. Sedež podjetja je v kraju Barlassina, Italija.

 1. PROMATTEX

  Francija

  PROMATTEX, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah textile marking. Sedež podjetja je v kraju Neuilly-Sur-Marne, Francija.

 2. DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S.

  Turčija

  DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. OFFICINA MASTER S.P.A

  Italija

  OFFICINA MASTER S.P.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Prato, Italija.

 4. COST - FER S.R.L.

  Italija

  COST - FER S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, products and supplies for air pollution purification, tangential flow filtration, water filtering plants. Sedež podjetja je v kraju Gerenzano, Italija.

 5. NOSEDA S.R.L.

  Italija

  NOSEDA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Barvanje blaga - stroji in oprema, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Barvanje blaga - stroji in oprema, textile dyeing machines. Sedež podjetja je v kraju Tavernerio, Italija.

 6. SUPERBA SAS

  Francija

  SUPERBA SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah machines for treating and finishing textile fibres, weaving, weaving looms. Sedež podjetja je v kraju Mulhouse, Francija.

 7. MINERPOLIN TEKSTIL TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  MINERPOLIN TEKSTIL TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah dyed fabric, fabrics and materials. Sedež podjetja je v kraju Çanakkale, Turčija.

 8. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  Kitajska

  NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Sukanje in predenje - stroji in snovi, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Sukanje in predenje - stroji in snovi, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tiskanje tekstila - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Ningbo, Kitajska.

 9. ANDRITZ ASSELIN THIBEAU

  Francija

  ANDRITZ ASSELIN THIBEAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, textile industry. Sedež podjetja je v kraju Elbeuf, Francija.

 10. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Belgija

  BONAS TEXTILE MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Marke, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno