• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • teleta in goveda za zakol

Rezultati za

Teleta in goveda za zakol - Uvoz izvoz

 1. EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY

  Turčija

  EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah breeding cattle, Cattle import export. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. Frigorífico Karmac Spa

  Čile

  Frigorífico Karmac Spa, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Meso in mesni izdelki, Meso in sveža perutnina, boned meat, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Santiago, Čile.

 3. WEGER ITALY GMBH

  Italija

  WEGER ITALY GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah Cattle import export. Sedež podjetja je v kraju Sand In Taufers, Italija.

 4. SECANTES DEL CANTABRICO-SECAN, S. L.

  Španija

  SECANTES DEL CANTABRICO-SECAN, S. L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Sedež podjetja je v kraju Barros, Španija.

 5. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Nemčija

  IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah Krave, mlekarice, Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju Duesseldorf, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA EXPORT S.L

  Španija

  MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA EXPORT S.L, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah wholesale meats, artistic stationery, chipboard, cattle for slaughter. Sedež podjetja je v kraju Almacellas, Španija.

 2. MAESTRO SALES SRL - EUROPEENNE SIBIU SRL

  Romunija

  MAESTRO SALES SRL - EUROPEENNE SIBIU SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah cattle for slaughter. Sedež podjetja je v kraju Apoldu De Sus, Romunija.

 3. EURL LE LIEVRE LUC

  Francija

  EURL LE LIEVRE LUC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Teleta in goveda za zakol, Krave, mlekarice, cattle for slaughter, breeding cattle, Teleta in goveda za zakol, Krave, mlekarice. Sedež podjetja je v kraju Le Roc Saint Andre, Francija.

 4. GREEN FIELD

  Ukraijna

  GREEN FIELD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Sedež podjetja je v kraju Nikolaev, Ukraijna.

 5. PRO DESOSSA

  Portugalska

  PRO DESOSSA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah beef. Sedež podjetja je v kraju Vila Nova De Famalição, Portugalska.

 1. J.W. EIKELENBOOM

  Nizozemska

  J.W. EIKELENBOOM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah pork processing, frozen beef, frozen pork, ORGANIC beef. Sedež podjetja je v kraju Lith, Nizozemska.

 2. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Španija

  AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teletina. Deluje tudi v panogah Teleta in goveda za zakol, fresh meat export, Cattle import export, cattle carcasses, Teleta in goveda za zakol. Sedež podjetja je v kraju Castigaleu, Španija.

 1. CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA

  Češka Republika

  CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Teleta in goveda za zakol, cattle, Teleta in goveda za zakol, Cattle import export, livestock. Sedež podjetja je v kraju Rudolfov, Češka Republika.

 2. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

  Romunija

  EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah Živinoreja - uvoz-izvoz, Teleta in goveda za zakol, Ovce in koze, livestock, Živinoreja - uvoz-izvoz, Teleta in goveda za zakol, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Bucharest, Romunija.

 3. AZIENDA AGRICOLA GLORIOSO

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA GLORIOSO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah beef, Cattle import export. Sedež podjetja je v kraju Palermo, Italija.

 4. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Romunija

  INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Teleta in goveda za zakol, Meso, kuhano in prekajeno, Meso, kuhano in prekajeno, Ovce in koze, Teleta in goveda za zakol, Meso, kuhano in prekajeno, Meso, kuhano in prekajeno, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Pascani, Romunija.

 5. GEORGITZIKIS FARM

  Grčija

  GEORGITZIKIS FARM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah Govedo, calves for slaughter, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Veroia, Grčija.

 6. QUALITYEXPORT

  Španija

  QUALITYEXPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah complete animal feeds for all breeds. Sedež podjetja je v kraju Lerida, Španija.

 7. JAKUB SZCZEPANSKI

  Poljska

  JAKUB SZCZEPANSKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Sedež podjetja je v kraju Opatów, Poljska.

 8. AKM

  Maroko

  AKM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah Živinoreja - uvoz-izvoz, cattle, Živinoreja - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Safi, Maroko.

 1. GOLDEN-GARDEN SRL

  Moldavija

  GOLDEN-GARDEN SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Teleta in goveda za zakol, Teletina, Žitarice in zrna, Jajčni proizvodi, Teleta in goveda za zakol, Teletina, Žitarice in zrna, Jajčni proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Falesti, Moldavija.

 2. BEYCELIK GIDA TARIM HAYVANCILIK LTD. STI.

  Turčija

  BEYCELIK GIDA TARIM HAYVANCILIK LTD. STI., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah animal breeding, construction of buildings. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. LA FERME O'LIMOUSINE

  Francija

  LA FERME O'LIMOUSINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah organic farming. Sedež podjetja je v kraju Flagey Les Auxonne, Francija.

 4. BLANCOMER LTDA

  Kolumbija

  BLANCOMER LTDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah skins, tanned cowhides, lamb's offal. Sedež podjetja je v kraju San Juan De Giron, Kolumbija.

 5. COBOULUX

  Luksemburg

  COBOULUX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Teleta in goveda za zakol, Teleta in goveda za zakol, abattoirs. Sedež podjetja je v kraju Wecker, Luksemburg.

 6. AMO

  Francija

  AMO, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Sedež podjetja je v kraju Montpellier, Francija.

 7. AGRO E MACHINES LTD

  Brazilija

  AGRO E MACHINES LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Sedež podjetja je v kraju San Paulo/sp, Brazilija.

 8. ULU ILAC KIM SAN TIC LTD STI

  Turčija

  ULU ILAC KIM SAN TIC LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah cattle, pets. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 9. AZIENDA AGRICOLA SPAGNUOLO ALDO

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA SPAGNUOLO ALDO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Teleta in goveda za zakol, cattle for slaughter, purebred cattle, Teleta in goveda za zakol, cattle-breeding. Sedež podjetja je v kraju Santa Sofia D'epiro, Italija.

 10. AFANA HOLDING CO

  Palestinsko ozemlje, okupirano

  AFANA HOLDING CO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah frozen beef, frozen fish, frozen vegetables, frozen sheep meat. Sedež podjetja je v kraju Gaza, Palestinsko ozemlje, okupirano.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno