• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • teletina

Rezultati za

Teletina - Uvoz izvoz

 1. HOREMEAT

  Belgija

  Verified by europages badge

  HOREMEAT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Razkosanje mesa, Teletina, Svinjina, Meso in sveža perutnina, Razkosanje mesa, Teletina, Svinjina. Sedež podjetja je v kraju Mouscron, Belgija.

 2. GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Teletina. Deluje tudi v panogah wholesale frozen meats, wholesale fresh meats, meats, veal, pork, frozen meat export, fresh meat export. Sedež podjetja je v kraju Modica, Italija.

 3. ILCO FOOD

  Francija

  Verified by europages badge

  ILCO FOOD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Teletina, Drobovina, Govedina, Teletina, Drobovina, Govedina. Sedež podjetja je v kraju Rungis Cedex, Francija.

 4. POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH

  Nemčija

  POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teletina. Deluje tudi v panogah food industry, poultry meat, turkish cuisine, ethnic and oriental food products. Sedež podjetja je v kraju Mönchengladbach, Nemčija.

 5. BUENOS FUEGOS

  Španija

  BUENOS FUEGOS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Teletina. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LA HALLE PAYSANNE

  Belgija

  LA HALLE PAYSANNE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Reja - storitve. Deluje tudi v panogah Svinjina, Govedina, Teletina, Svinjina, Govedina, poultry for slaughter, Teletina. Sedež podjetja je v kraju Soumagne, Belgija.

 2. FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH

  Avstrija

  FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Svinjina, Teletina, Svinjina, Teletina. Sedež podjetja je v kraju Dobl-Zwaring, Avstrija.

 3. LAHAM BIO

  Čad

  LAHAM BIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Meso, posušeno, Teletina, beef, Meso, posušeno, Teletina, halal certification. Sedež podjetja je v kraju N'djamena, Čad.

 4. CARMO

  Belgija

  CARMO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Teletina, Meso in mesni izdelki, pork, Teletina, lamb. Sedež podjetja je v kraju Wellen, Belgija.

 5. CIS VAN DEN BROECK

  Belgija

  CIS VAN DEN BROECK, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Teletina, fresh meats, wholesale meats, Teletina, horse meat. Sedež podjetja je v kraju Minderhout, Belgija.

 1. MK-FLEISCH GMBH

  Nemčija

  MK-FLEISCH GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Govedina, Teletina, Govedina, Teletina, lamb, poultry meat. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 2. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Slovaška

  MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso, kuhano in prekajeno, Svinjina, Govedina, Teletina, Meso, kuhano in prekajeno, Svinjina, Govedina, Teletina. Sedež podjetja je v kraju Kopčany, Slovaška.

 1. AFYON ET ENTEGRE A.S

  Turčija

  AFYON ET ENTEGRE A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teletina. Deluje tudi v panogah precooked cotechini, roasting. Sedež podjetja je v kraju Afyonkarahisar, Turčija.

 2. VEVIBA

  Belgija

  VEVIBA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Bravina, Teletina, butcher's shop, biological butchering, Bravina, Teletina. Sedež podjetja je v kraju Bastogne, Belgija.

 3. L-B-VIANDES

  Francija

  L-B-VIANDES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Svinjina, Teletina, Razkosanje mesa, Svinjina, Teletina, Lamb, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Ploeren, Francija.

 4. UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ

  Poljska

  UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Teletina. Sedež podjetja je v kraju Stare Kobialki, Poljska.

 5. INTERVIANDES POITOU-CHARENTES

  Francija

  INTERVIANDES POITOU-CHARENTES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Teletina, beef, lamb and mutton, Teletina, fresh meat export. Sedež podjetja je v kraju Vouillé, Francija.

 6. TERNERA DE SALAMANCA S.L

  Španija

  TERNERA DE SALAMANCA S.L, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Teletina. Deluje tudi v panogah Trgovina na drobno, veal, online purchases, Trgovina na drobno. Sedež podjetja je v kraju Salamanca, Španija.

 7. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Španija

  AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teletina. Deluje tudi v panogah Teleta in goveda za zakol, fresh meat export, Cattle import export, cattle carcasses, Teleta in goveda za zakol. Sedež podjetja je v kraju Castigaleu, Španija.

 8. BC FOOD TRADING

  Italija

  BC FOOD TRADING, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Teletina, chicken, sheep, kebabs, Teletina. Sedež podjetja je v kraju Casoli Di Atri, Italija.

 1. BUENOS FUEGOS

  Španija

  BUENOS FUEGOS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Teletina. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 2. BIOEMA IMPORT U.G.

  Nemčija

  BIOEMA IMPORT U.G., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Olivno olje, Teletina, Olivno olje, Teletina, polenta flour. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 3. KPOMO SPAIN

  Španija

  KPOMO SPAIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teletina. Sedež podjetja je v kraju Cartagena, Španija.

 4. SLACHTHUIS VANLOMMEL

  Belgija

  SLACHTHUIS VANLOMMEL, ki deluje v panogi Teletina. Deluje tudi v panogah Meso, kuhano in prekajeno, Meso, kuhano in prekajeno, butchery. Sedež podjetja je v kraju Olen, Belgija.

 5. GUTREI GALICIA

  Španija

  GUTREI GALICIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teletina. Sedež podjetja je v kraju Monforte De Lemos, Španija.

 6. QUALESSIAL GUSTO CHEF GMBH

  Nemčija

  QUALESSIAL GUSTO CHEF GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Teletina. Deluje tudi v panogah Prehrambene specialitete, Prehrambene specialitete. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 7. GOLDEN-GARDEN SRL

  Moldavija

  GOLDEN-GARDEN SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Teleta in goveda za zakol, Teletina, Žitarice in zrna, Jajčni proizvodi, Teleta in goveda za zakol, Teletina, Žitarice in zrna, Jajčni proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Falesti, Moldavija.

 8. AL AALI EXPORTS PVT. LTD.

  Indija

  AL AALI EXPORTS PVT. LTD., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Teletina. Deluje tudi v panogah buffalo meat. Sedež podjetja je v kraju Delhi, Indija.

 9. COMECO S.A.

  Grčija

  COMECO S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teletina. Deluje tudi v panogah meats, fresh meats. Sedež podjetja je v kraju Corfu, Grčija.

 10. ESA FOODS

  Nizozemska

  ESA FOODS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teletina. Deluje tudi v panogah veal. Sedež podjetja je v kraju Apeldoorn, Nizozemska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno