• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • toplotne črpalke- hišne

Rezultati za

Toplotne črpalke- hišne - Uvoz izvoz

 1. CLIM SOLAIRE ENERGY

  Francija

  Verified by europages badge

  CLIM SOLAIRE ENERGY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, industrijske. Deluje tudi v panogah Toplotne črpalke, hišne, Energijski viri - obnovljivi, Toplotne črpalke, hišne, Energijski viri - obnovljivi. Sedež podjetja je v kraju Carbonne, Francija.

 2. ECOCYCLE HEAT PUMPS

  Turčija

  Verified by europages badge

  ECOCYCLE HEAT PUMPS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave. Deluje tudi v panogah Energijski viri - obnovljivi, Toplotne črpalke, hišne, Klimatske naprave, Toplotne črpalke, industrijske, heat pump air conditioning system, heat pump installation, heat pump heating, Energijski viri - obnovljivi, industrial heating. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 3. FONEX LAHARNAR D.O.O.

  Slovenija

  Specializirani smo za vgradnje klimatskih naprav, sanitarne in ogrevalne toplotne črpalke, antenske in sat sisteme, sisteme domofonov in videofonov, nadzorne video sisteme.Poslovalnico imamo v Tolminu.TOPLOTNE ČRPALKE ZA GOSPODINJSTVA: ENERGIJSKO VARČNO DELOVANJEOgrevanje s toplotno črpalko je tudi do petkrat bolj učinkovito kot tradicionalni način ogrevanja na fosilna goriva. Zahvaljujoč inverterski tehnologiji pa so stroški še precej nižji.NIZKA CENA NAMESTITVEToplotne črpalke jemljejo toploto iz zraka, zato kopanje in rudarjenje fosilnih goriv ni potrebno. Zunanje in notranje enote so kompaktne in jih je mogoče namestiti na katerokoli zgradbo. Ne rabimo dimnikov za odvajanje dima in hlapov ali prezračevanje tam, kjer je nameščena.NIZKI IZPUSTI CO2Toplotne črpalke ne proizvajajo nobenih neposrednih izpustov CO2, zato še dodatno pripomorete k čistemu okolju.KLIMATSKE NAPRAVE: Ponujamo vam klimatske naprave z najvišjim izkoristkom na tržišču in napredno tehnologijo čiščenja zraka. Klimatska naprava na prvo mesto postavlja ustvarjanje zdravega bivalnega okolja. Revolucionarni filtri pa zagotavljajo optimalno čist zrak, iz katerega odstranjujeo bakterije, prah, in alergene. 3D senzorji pa zagotavljajo enakomeren razpon toplote po prostoru.Klimatsko napravo je relativno enostavno upravljati, ponuja pa nam vrsto nastavitev.- Hitro, varčno in učinkovito hlajenje ali ogrevanje prostora.- Delovanje tudi do zunanje temperature -25 °C.- Zelo tiho delovanje zunanje in notranje enote.

 4. MB TEAM SERBIA

  Srbija

  MB TEAM SERBIA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ogrevanje stanovanjskih zgradb - naprave in sistemi. Deluje tudi v panogah Toplotne črpalke, hišne, plumbing installation, Toplotne črpalke, hišne, floor heating systems, heating radiators. Sedež podjetja je v kraju Belgrade, Srbija.

 5. ELOENZ ENTREPRISE

  Francija

  ELOENZ ENTREPRISE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Deluje tudi v panogah Električarska dela, advice for solar energy, photovoltaic systems, air-conditioning system design, Električarska dela. Sedež podjetja je v kraju Brignoles, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. KANE - EQUIPEMENTS ET TESTS PORTATIFS

  Francija

  KANE - EQUIPEMENTS ET TESTS PORTATIFS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Deluje tudi v panogah smoke detectors, manometers, Thermal cameras, opacimeters. Sedež podjetja je v kraju Douai, Francija.

 2. REDFERN HEAT PUMPS

  Združena Kraljevina

  REDFERN HEAT PUMPS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Deluje tudi v panogah boiler installation, heat pumps, boilers technical service, solkraft. Sedež podjetja je v kraju Plymouth, Združena Kraljevina.

 3. ALDEA HEATING SYSTEMS

  Turčija

  ALDEA HEATING SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Deluje tudi v panogah Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema, Toplotne črpalke, industrijske, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema, solkraft, Toplotne črpalke, industrijske, circulation pumps. Sedež podjetja je v kraju İzmir, Turčija.

 4. TEMPLARI S.R.L.

  Italija

  TEMPLARI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Deluje tudi v panogah Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Energijski viri - obnovljivi, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Energijski viri - obnovljivi. Sedež podjetja je v kraju Rubano, Italija.

 5. STRUCTURA 34 - STRUCTURA ÉNERGIE

  Francija

  STRUCTURA 34 - STRUCTURA ÉNERGIE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Sedež podjetja je v kraju Aniane, Francija.

 1. MAXNELL SRLS

  Italija

  MAXNELL SRLS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Deluje tudi v panogah industriella temperaturgivare, atex certified sensors, industrial machines, International trade. Sedež podjetja je v kraju Sesto San Giovanni, Italija.

 2. KLIMAAT TECHNIEK NEDERLAND

  Nizozemska

  KLIMAAT TECHNIEK NEDERLAND, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Sedež podjetja je v kraju Gennep, Nizozemska.

 1. TERMO SHOP D.O.O.

  Slovenija

  TERMO SHOP D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Deluje tudi v panogah Toplotne črpalke, industrijske, Air conditioning and heating, heat pump heating, Toplotne črpalke, industrijske, heat pumps. Sedež podjetja je v kraju Šempeter v Sav. Dolini, Slovenija.

 2. GEOTHERMA

  Belgija

  GEOTHERMA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Deluje tudi v panogah floor heating systems, heat pump heating. Sedež podjetja je v kraju Lubbeek, Belgija.

 3. AMBITECH

  Luksemburg

  AMBITECH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ogrevanje stanovanjskih zgradb - naprave in sistemi. Deluje tudi v panogah Toplotne črpalke, hišne, automatic pellet boilers, Toplotne črpalke, hišne, healthcare articles, Rain water recovery. Sedež podjetja je v kraju Nierderkorn, Luksemburg.

 4. DPS DIRECT PROFESSIONAL SALES

  Belgija

  DPS DIRECT PROFESSIONAL SALES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ogrevanje stanovanjskih zgradb - naprave in sistemi. Deluje tudi v panogah Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Toplotne črpalke, hišne, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Toplotne črpalke, hišne, boilers for home use, domestic water softeners. Sedež podjetja je v kraju Braine-L'alleud, Belgija.

 5. AFOI ZAFEIRIADI

  Grčija

  AFOI ZAFEIRIADI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Deluje tudi v panogah heat pumps, electronic room thermostats. Sedež podjetja je v kraju Serres, Grčija.

 6. NILAN NETHERLANDS

  Nizozemska

  NILAN NETHERLANDS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Deluje tudi v panogah air conditioning, aeration, ventilation, renewable energy sources, industrial ventilation, boilers. Sedež podjetja je v kraju Apeldoorn, Nizozemska.

 7. ETS RENE BOEL

  Belgija

  ETS RENE BOEL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi ELEKTRIČNE NAPELJAVE. Deluje tudi v panogah električen material, Toplotne črpalke, hišne, električen material, domestic heating, sanitary fixtures, Toplotne črpalke, hišne. Sedež podjetja je v kraju Peruwelz, Belgija.

 8. VAILLANT

  Belgija

  VAILLANT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ogrevanje stanovanjskih zgradb - naprave in sistemi. Deluje tudi v panogah Toplotne črpalke, hišne, Toplotne črpalke, hišne, condensation boilers, photovoltaic solar panels, hot hydro cleaners. Sedež podjetja je v kraju Drogenbos, Belgija.

 1. BRIOTHERM

  Belgija

  BRIOTHERM, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Ogrevanje stanovanjskih zgradb - naprave in sistemi. Deluje tudi v panogah Toplotne črpalke, hišne, floor heating systems, Toplotne črpalke, hišne. Sedež podjetja je v kraju Waarloos, Belgija.

 2. LJ MONTAGE

  Danska

  LJ MONTAGE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Deluje tudi v panogah heat pump installation, heat pumps. Sedež podjetja je v kraju Skanderborg, Danska.

 3. CHAUFFAGE-SANITAIRE SCHMIT NICO

  Luksemburg

  CHAUFFAGE-SANITAIRE SCHMIT NICO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sončna energija - instalacije. Deluje tudi v panogah Toplotne črpalke, hišne, Kotli, hišni, Toplotne črpalke, hišne, sanitary fixtures, Kotli, hišni, air conditioning and ventilation systems for buildings. Sedež podjetja je v kraju Hoscheid-Dickt, Luksemburg.

 4. COOL-RITE AIR CONDITIONING LTD

  Združena Kraljevina

  COOL-RITE AIR CONDITIONING LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Sedež podjetja je v kraju Bristol, Združena Kraljevina.

 5. HUEGAERTS ERIC

  Belgija

  HUEGAERTS ERIC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, Gretje, klimatizacija - dela, Toplotne črpalke, hišne, industrial refrigeration, Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, Gretje, klimatizacija - dela, Toplotne črpalke, hišne. Sedež podjetja je v kraju Welkenraedt, Belgija.

 6. SCANHEAT

  Danska

  SCANHEAT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Sedež podjetja je v kraju Horsens, Danska.

 7. ATMOSPH-AIR

  Belgija

  ATMOSPH-AIR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Deluje tudi v panogah Toplotne črpalke, industrijske, Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, Gretje, klimatizacija - dela, Toplotne črpalke, industrijske, Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave, industrial ventilation, Gretje, klimatizacija - dela. Sedež podjetja je v kraju Charneux, Belgija.

 8. SOLAR FOR ME

  Nemčija

  SOLAR FOR ME, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Energijski viri - obnovljivi. Deluje tudi v panogah Toplotne črpalke, hišne, solar plants, heat pumps, Solar energy power stations, Toplotne črpalke, hišne. Sedež podjetja je v kraju Leer, Nemčija.

 9. NBWAVE HEAT ENERGY&TECHNOLOGY CO., LTD

  Kitajska

  NBWAVE HEAT ENERGY&TECHNOLOGY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, hišne. Sedež podjetja je v kraju Maanshan, Kitajska.

 10. INDUSFROID

  Francija

  INDUSFROID, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Klimatske, ozračevalne in prezračevalne naprave. Deluje tudi v panogah Toplotne črpalke, hišne, industrial refrigeration plants, Toplotne črpalke, hišne, underhåll av industriell kylning. Sedež podjetja je v kraju Coulommiers, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno