• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • tortelini

Rezultati za

Tortelini - Uvoz izvoz

 1. FOOD VALLEY S.R.L.

  Italija

  FOOD VALLEY S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini, pumpkin tortelli, tortelli. Sedež podjetja je v kraju Collecchio, Italija.

 2. MOSNA GMBH & CO. KG

  Nemčija

  MOSNA GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ravioli. Deluje tudi v panogah Testenine, Tortelini, Testenine, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Troisdorf, Nemčija.

 3. TORTILLERIAS BENELUX

  Belgija

  TORTILLERIAS BENELUX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Hoeilaart, Belgija.

 4. ARMANDO DE ANGELIS S.R.L.

  Italija

  ARMANDO DE ANGELIS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Villafranca Di Verona, Italija.

 5. ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA

  Italija

  ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PASTIFICIO OROBICO S.R.L.

  Italija

  PASTIFICIO OROBICO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju San Paolo D'argon, Italija.

 2. TAVERNELLI ELEONORA S.N.C. DI ROSSI STEFANO & C

  Italija

  TAVERNELLI ELEONORA S.N.C. DI ROSSI STEFANO & C, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Anghiari, Italija.

 3. PASTA FRESCA DEL TITANO

  San Marino

  PASTA FRESCA DEL TITANO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Repubblica Di San Marino, San Marino.

 4. PASTIFICIO AVESANI S.R.L.

  Italija

  PASTIFICIO AVESANI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Bussolengo, Italija.

 5. PASTIFICIO DE SORTIS S.R.L.

  Italija

  PASTIFICIO DE SORTIS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Pietragalla, Italija.

 1. GENUITALY PRODUZIONE PASTA FRESCA S.R.L.

  Italija

  GENUITALY PRODUZIONE PASTA FRESCA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju San Giorgio Bigarello, Italija.

 2. LA BOLOGNESE S.R.L.

  Italija

  LA BOLOGNESE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Contursi Terme, Italija.

 1. GANAT S.N.C. DI GASPARRI PAMELA & C.

  Italija

  GANAT S.N.C. DI GASPARRI PAMELA & C., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Civitanova Marche, Italija.

 2. PASTIFICIO CHELUCCI S.R.L.

  Italija

  PASTIFICIO CHELUCCI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Pistoia, Italija.

 3. MILONE GIUSEPPE

  Italija

  MILONE GIUSEPPE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Trecastagni, Italija.

 4. F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A.

  Italija

  F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju MUGGIO', Italija.

 5. PASTIFICIO BOLOGNESE S.R.L.

  Italija

  PASTIFICIO BOLOGNESE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 6. ARTE & PASTA S.R.L.

  Italija

  ARTE & PASTA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Boscoreale, Italija.

 7. CASA DEL TORTELLINO S.R.L.

  Italija

  CASA DEL TORTELLINO S.R.L., ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Castelfranco Piandisco', Italija.

 8. PASTIFICIO ARTIGIANO VINCENZA MURA

  Italija

  PASTIFICIO ARTIGIANO VINCENZA MURA, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Cagliari, Italija.

 1. PASTIFICIO AL CASTELLO S.N.C. DI CASTIONI LUIGIA MARIA E ADAMI DENNIS

  Italija

  PASTIFICIO AL CASTELLO S.N.C. DI CASTIONI LUIGIA MARIA E ADAMI DENNIS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Valeggio Sul Mincio, Italija.

 2. NONNA ANGELA S.R.L.

  Italija

  NONNA ANGELA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Cassola, Italija.

 3. ELI.S.AN. NATURAL FOOD S.A.S.

  Italija

  ELI.S.AN. NATURAL FOOD S.A.S., ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Pagani, Italija.

 4. PASTIFICIO PASTA FRESCA DI BASTARDI A.

  Italija

  PASTIFICIO PASTA FRESCA DI BASTARDI A., ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Palomonte, Italija.

 5. PASTIFICIO LA FIORITA S.R.L.

  Italija

  PASTIFICIO LA FIORITA S.R.L., ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Rufina, Italija.

 6. PIZZERIA AI FORTI

  Italija

  PIZZERIA AI FORTI, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Pornassio, Italija.

 7. JOLLY SGAMBARO S.R.L.

  Italija

  JOLLY SGAMBARO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Castello Di Godego, Italija.

 8. GRANDI PASTAI ITALIANI S.P.A.

  Italija

  GRANDI PASTAI ITALIANI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Correggio, Italija.

 9. PASTA NARDI S.R.L.

  Italija

  PASTA NARDI S.R.L., ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Montirone, Italija.

 10. SALUMIFICIO PASTIFICIO DEL FUMAIOLO S.R.L.

  Italija

  SALUMIFICIO PASTIFICIO DEL FUMAIOLO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Verghereto, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno