• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • tortelini

Rezultati za

Tortelini - Uvoz izvoz

 1. FOOD VALLEY S.R.L.

  Italija

  FOOD VALLEY S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini, pumpkin tortelli, tortelli. Sedež podjetja je v kraju Collecchio, Italija.

 2. MOSNA GMBH & CO. KG

  Nemčija

  MOSNA GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ravioli. Deluje tudi v panogah Testenine, Tortelini, Testenine, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Troisdorf, Nemčija.

 3. PASTIFICIO NOVELLA

  Italija

  PASTIFICIO NOVELLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Sori, Italija.

 4. PASTIFICIO OSSOLANO S.N.C.

  Italija

  PASTIFICIO OSSOLANO S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Malesco, Italija.

 5. PASTIFICIO BOLOGNESE S.R.L.

  Italija

  PASTIFICIO BOLOGNESE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C.

  Italija

  CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Osimo, Italija.

 2. DI MARTINO GAETANO & FRATELLI S.P.A.

  Italija

  DI MARTINO GAETANO & FRATELLI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Gragnano, Italija.

 3. BIOALIMENTA S.R.L.

  Italija

  BIOALIMENTA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Fara San Martino, Italija.

 4. CIEMME ALIMENTARI S.R.L.

  Italija

  CIEMME ALIMENTARI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Barletta, Italija.

 5. MILONE GIUSEPPE

  Italija

  MILONE GIUSEPPE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Trecastagni, Italija.

 1. PASTA IRIS S.R.L.

  Italija

  PASTA IRIS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Fano, Italija.

 2. AICHNER MARTIN

  Italija

  AICHNER MARTIN, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Castelrotto, Italija.

 1. PASTA NARDI S.R.L.

  Italija

  PASTA NARDI S.R.L., ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Montirone, Italija.

 2. PASTIFICIO TEMPORIN S.R.L.

  Italija

  PASTIFICIO TEMPORIN S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Sommacampagna, Italija.

 3. OLCESE E CASTAGNOLA S.N.C. DI PAOLA OLCESE E C.

  Italija

  OLCESE E CASTAGNOLA S.N.C. DI PAOLA OLCESE E C., ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Sori, Italija.

 4. ARTE & PASTA S.R.L.

  Italija

  ARTE & PASTA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Boscoreale, Italija.

 5. F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A.

  Italija

  F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju MUGGIO', Italija.

 6. LA BOLOGNESE S.R.L.

  Italija

  LA BOLOGNESE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Contursi Terme, Italija.

 7. L'ANGOLO DELLE DELIZIE DI VIVIANI SANDRA

  Italija

  L'ANGOLO DELLE DELIZIE DI VIVIANI SANDRA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Cortemaggiore, Italija.

 8. PASTIFICIO OROBICO S.R.L.

  Italija

  PASTIFICIO OROBICO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju San Paolo D'argon, Italija.

 1. PASTA FRESCA DEL TITANO

  San Marino

  PASTA FRESCA DEL TITANO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Repubblica Di San Marino, San Marino.

 2. LA LANTERNA S.R.L.

  Italija

  LA LANTERNA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju San Giovanni In Persiceto, Italija.

 3. INDUSTRIA ALIMENTARE FERRARO S.R.L.

  Italija

  INDUSTRIA ALIMENTARE FERRARO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Mussolente, Italija.

 4. IL PASTAIO S.R.L.

  Italija

  IL PASTAIO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Rodengo Saiano, Italija.

 5. ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA

  Italija

  ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

 6. ARMANDO DE ANGELIS S.R.L.

  Italija

  ARMANDO DE ANGELIS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Villafranca Di Verona, Italija.

 7. PASTIFICIO ARTIGIANO VINCENZA MURA

  Italija

  PASTIFICIO ARTIGIANO VINCENZA MURA, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Cagliari, Italija.

 8. NONNA ANGELA S.R.L.

  Italija

  NONNA ANGELA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Cassola, Italija.

 9. LAPORTA GROUP S.R.L.

  Italija

  LAPORTA GROUP S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Botricello, Italija.

 10. RUSTICHELLA D'ABRUZZO S.P.A.

  Italija

  RUSTICHELLA D'ABRUZZO S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Ravioli, Tortelini, Ravioli, Tortelini. Sedež podjetja je v kraju Pianella, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno