• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • tračnice iz železnih kovin

Rezultati za

Tračnice iz železnih kovin - Uvoz izvoz

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Turčija

  Verified by europages badge

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. has been established in 1983, in order to perform mass production of ornamental wrought iron products, as the first in its sector in Turkey. The company had set up ISO 9001 quality assurance system and been certified in 1999, proudly being the first wrought iron manufacturer certified with ISO 9001 in the world. The company has become a big family with its 250 dealers located on every point of Turkey. With its dedicated Machine Manufacturing Section, the company is able to; -produce some special machines -build up mass production lines -produce / renew dies used in production -perform maintenance and repairment of all machines By the design center under the same roof, We produce; •FORGED BALUSTERS •BOWED BALUSTERS •HOT FORGED IRONS •HOT FORGED PIECES •HOT FORGED SPEARS •LIGHT HEAVY BAROQUES •FORGED HANDRAILS / PROFILES •POST TOPS •ORNAMENTAL LEAVES •ORNAMENTAL SHEETS •CUT SHEET METAL •FORMED SHEETS •MOUNTING ACCESSORİES •METAL ARTS (PIRUDEM) Contact us for more information !

 2. SCHOCK GROUP

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SCHOCK GROUP, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Tračnice iz železnih kovin. Deluje tudi v panogah Vodila za predale, Telescopic rails, Assemblies, Assembly production, Ball guides, Plastic injection-moulded parts, Powder coatings, Injection-moulded parts, special profiles. Sedež podjetja je v kraju Urbach, Nemčija.

 3. PATRY

  Francija

  PATRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železniški material in oprema. Deluje tudi v panogah Tračnice iz železnih kovin, Tračnice iz železnih kovin, Points and crossings for railway lines. Sedež podjetja je v kraju Persan, Francija.

 4. GLEISBAU FÜLLBERG GESELLSCHAFT FÜR BAU UND LIEFERUNG VON GLEISANLAGEN ALLER ART MBH

  Nemčija

  GLEISBAU FÜLLBERG GESELLSCHAFT FÜR BAU UND LIEFERUNG VON GLEISANLAGEN ALLER ART MBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tračnice iz železnih kovin. Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 5. CHAIN LINK FENCE & GRASS FENCE

  Turčija

  CHAIN LINK FENCE & GRASS FENCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tračnice iz železnih kovin. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Wicker fences, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, safety barriers, Garden decorations. Sedež podjetja je v kraju Izmit / Kocaeli, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FEICHTINGER GMBH

  Avstrija

  FEICHTINGER GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tračnice iz železnih kovin. Sedež podjetja je v kraju Köstendorf, Avstrija.

 2. GOLDSCHMIDT THERMIT GMBH

  Nemčija

  GOLDSCHMIDT THERMIT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tračnice iz železnih kovin. Deluje tudi v panogah Železnice - polaganje in vzdrževanje, tramway and railway superstructure, railway and tramway rails, Železnice - polaganje in vzdrževanje, rollers. Sedež podjetja je v kraju Leipzig, Nemčija.

 3. VOSSLOH FRANCE

  Francija

  VOSSLOH FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Tračnice iz železnih kovin, Tračnice iz železnih kovin. Sedež podjetja je v kraju Rueil-Malmaison Cedex, Francija.

 4. STE DE PROFILAGE DU POITOU

  Francija

  STE DE PROFILAGE DU POITOU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Tračnice iz železnih kovin, Tračnice iz železnih kovin, screws. Sedež podjetja je v kraju La Creche, Francija.

 5. BALFOUR BEATTY RAIL GMBH

  Nemčija

  BALFOUR BEATTY RAIL GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tračnice iz železnih kovin. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Železniški material in oprema, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Gradbeni stroji, Železniški material in oprema, Konstrukcijska dela, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Halle, Nemčija.

 1. JOSEF HELL BAUUNTERNEHMEN GMBH

  Nemčija

  JOSEF HELL BAUUNTERNEHMEN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tračnice iz železnih kovin. Deluje tudi v panogah Cevovodi, industrijski, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Cevovodi, industrijski, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Bad Kissingen, Nemčija.

 2. GLEISBAU GMBH & CO. KG THÜRINGEN-SÜNNA

  Nemčija

  GLEISBAU GMBH & CO. KG THÜRINGEN-SÜNNA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Tračnice iz železnih kovin, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Tračnice iz železnih kovin, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Sünna, Nemčija.

 1. SCHWEERBAU GMBH & CO. KG

  Nemčija

  SCHWEERBAU GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Tračnice iz železnih kovin, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Tračnice iz železnih kovin, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Leipzig, Nemčija.

 2. SENDOGAN BAHNDIENSTE GMBH

  Nemčija

  SENDOGAN BAHNDIENSTE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tračnice iz železnih kovin. Deluje tudi v panogah Železniški material in oprema, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Železniški material in oprema, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Recklinghausen, Nemčija.

 3. KAMPMANN GLEISSICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Nemčija

  KAMPMANN GLEISSICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tračnice iz železnih kovin. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Hannover, Nemčija.

 4. DIPL. ING. DINSTL & RESINGER & CO. GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  DIPL. ING. DINSTL & RESINGER & CO. GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tračnice iz železnih kovin. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Železniški material in oprema, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Železniški material in oprema, Konstrukcijska dela, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 5. SIEMENS AG

  Nemčija

  SIEMENS AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Tračnice iz železnih kovin, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Železniški material in oprema, Konstrukcijska dela, Tračnice iz železnih kovin, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Železniški material in oprema, Konstrukcijska dela. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 6. AUGUSTA GLEISTECHNIK GMBH

  Nemčija

  AUGUSTA GLEISTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Tračnice iz železnih kovin, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Tračnice iz železnih kovin, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Augsburg, Nemčija.

 7. TECHENERGOPROM LTD

  Ukraijna

  TECHENERGOPROM LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tračnice iz železnih kovin. Sedež podjetja je v kraju Dnipro, Ukraijna.

 8. KGT GLEIS- UND TIEFBAU GMBH

  Nemčija

  KGT GLEIS- UND TIEFBAU GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Tračnice iz železnih kovin, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Tračnice iz železnih kovin, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 1. THYSSENKRUPP LANGSCHIENEN GMBH

  Nemčija

  THYSSENKRUPP LANGSCHIENEN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Tračnice iz železnih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke), Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Tračnice iz železnih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Kovinske konstrukcije (lahke). Sedež podjetja je v kraju Königsborn, Nemčija.

 2. KNAPE GRUPPE HOLDING GMBH

  Nemčija

  KNAPE GRUPPE HOLDING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tračnice iz železnih kovin. Deluje tudi v panogah Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbeni stroji, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Konstrukcijska dela, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbeni stroji, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Konstrukcijska dela. Sedež podjetja je v kraju Kirchheim Bei München, Nemčija.

 3. XAVER PITTRICH GMBH & CO. KG

  Nemčija

  XAVER PITTRICH GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Tračnice iz železnih kovin, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Tračnice iz železnih kovin, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 4. KOMANDITGESELLSCHAFT EMS GLEISBAU GMBH & CO.

  Nemčija

  KOMANDITGESELLSCHAFT EMS GLEISBAU GMBH & CO., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Tračnice iz železnih kovin, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Tračnice iz železnih kovin, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Seevetal, Nemčija.

 5. SCHWEERBAU GMBH & CO. KG

  Nemčija

  SCHWEERBAU GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Tračnice iz železnih kovin, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Tračnice iz železnih kovin, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 6. TSB TECHNISCHE SCHIENEN-BEARBEITUNG GMBH

  Nemčija

  TSB TECHNISCHE SCHIENEN-BEARBEITUNG GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Tračnice iz železnih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Javna dela - izvajalci, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Tračnice iz železnih kovin, Gradnja industrijskih objektov, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Mettmann, Nemčija.

 7. GLEISBAU SABRODT GMBH

  Nemčija

  GLEISBAU SABRODT GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Tračnice iz železnih kovin, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Tračnice iz železnih kovin, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Elsterheide, Nemčija.

 8. CARLO VANOLI AG THALWIL

  Švica

  CARLO VANOLI AG THALWIL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Tračnice iz železnih kovin, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Tračnice iz železnih kovin, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Samstagern, Švica.

 9. WALTER GASTHAUS GLEIS- UND TIEFBAU GMBH & CO. KG

  Nemčija

  WALTER GASTHAUS GLEIS- UND TIEFBAU GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tračnice iz železnih kovin. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Gradbeni stroji, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 10. BALFOUR BEATTY RAIL GMBH

  Nemčija

  BALFOUR BEATTY RAIL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tračnice iz železnih kovin. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Železniški material in oprema, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Gradbeni stroji, Železniški material in oprema, Konstrukcijska dela, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Braunschweig, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno