• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • trakovi - železni in jekleni

Rezultati za

Trakovi - železni in jekleni - Uvoz izvoz

 1. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  Tempracciaio s.r.l. produces low and high carbon steel strips that can be: cold or hot rolled, annealed, raw, half hard, grey, blue, yellow and white tempered. The thicknesses range from 0.10 mm to 6 mm and the width is to measure. The company's policy aims at satisfying the customers' requirements and keeping its quality and efficiency standards. La Tempracciaio s.r.l. can be found in Caronno Pertusella (VA). It sells and produces hardened and hardenable steel ribbons.

 2. OETIKER DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  OETIKER DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Deluje tudi v panogah fastening clamp, Ear clamps, Hose clips, Screw clamps, Universal clamps, Tape clamp, Multi crimp rings, Quick connectors, SMILe® compact quick connectors. Sedež podjetja je v kraju Endingen, Nemčija.

 3. OLIMPIACCIAI SRL

  Italija

  OLIMPIACCIAI SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Profilna pločevina - železno kovinska. Deluje tudi v panogah Jeklo, Pločevina, perforirana, iz železne kovine, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Trakovi - železni in jekleni, Jeklo, Pločevina, perforirana, iz železne kovine, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 4. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Italija

  AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Deluje tudi v panogah Jekleni obroči za vzmeti, Hladno valjani jekleni obroči, Jekleni obroči za vzmeti, Hladno valjani jekleni obroči, copper strips. Sedež podjetja je v kraju Quargnento, Italija.

 5. ASCARRIER OTOMOTIV

  Turčija

  ASCARRIER OTOMOTIV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Düzce, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Združena Kraljevina

  OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Deluje tudi v panogah Trakovi - železni in jekleni, Flänsar, Trakovi - železni in jekleni, Flänsar, pipe fittings, Valves. Sedež podjetja je v kraju Inverurie, Združena Kraljevina.

 2. TATA STEEL

  Združena Kraljevina

  TATA STEEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Wednesbury, Združena Kraljevina.

 3. INTER-STOCK LAMIERE S.R.L.

  Italija

  INTER-STOCK LAMIERE S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Forlì, Italija.

 4. MARMARA FERFORJE

  Turčija

  MARMARA FERFORJE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Združena Kraljevina

  FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Suzhou, Združena Kraljevina.

 1. BERNDORF BAND GROUP

  Avstrija

  BERNDORF BAND GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Trakovi - železni in jekleni, Trakovi - železni in jekleni, steel tape, machine building. Sedež podjetja je v kraju Berndorf, Avstrija.

 2. METALECO

  Francija

  METALECO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Trakovi - železni in jekleni, Trakovi - železni in jekleni, knick-knacks, Sheet metalwork, Stretched metal. Sedež podjetja je v kraju Riscle, Francija.

 1. FIGLI DI E. CAVALLI SPA

  Italija

  FIGLI DI E. CAVALLI SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Deluje tudi v panogah steel tape, iron and steel strips, galvanized ribbons, chrome-plated tape. Sedež podjetja je v kraju Rozzano, Italija.

 2. RETORAS

  Litva

  RETORAS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Deluje tudi v panogah Industrijski izdelki, Profilna pločevina - železno kovinska, Profili in palice - železne kovine, Industrijski izdelki, Profilna pločevina - železno kovinska, Profili in palice - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Mazeikiai, Litva.

 3. OLMAT S.R.L.

  Italija

  OLMAT S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kositer in zlitine. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine, Trakovi - železni in jekleni, Jeklo in kovine, Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Sarcedo, Italija.

 4. FLEJES VIÑAS

  Španija

  FLEJES VIÑAS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 5. TEXEL INDUSTRY

  Romunija

  TEXEL INDUSTRY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Deluje tudi v panogah round metal bars, drawn metal sheets. Sedež podjetja je v kraju Iernut, Romunija.

 6. FORELLI PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italija

  FORELLI PRESSOFUSIONI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kositer in zlitine. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine, Trakovi - železni in jekleni, Jeklo in kovine, Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Lumezzane, Italija.

 7. FONDERIE ZERBETTO S.R.L.

  Italija

  FONDERIE ZERBETTO S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Kositer in zlitine. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine, Trakovi - železni in jekleni, Jeklo in kovine, Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Lessona, Italija.

 8. GAMMA ACCIAI S.R.L.

  Italija

  GAMMA ACCIAI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Nerjaveče jeklo, Trakovi - železni in jekleni, Nerjaveče jeklo, Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Lainate, Italija.

 1. FLEJES Y ACEROS RUBIO

  Španija

  FLEJES Y ACEROS RUBIO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 2. ENGINEERING & PIPELINE SUPPLIES

  Združena Kraljevina

  ENGINEERING & PIPELINE SUPPLIES, ki deluje v panogi Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Deluje tudi v panogah Trakovi - železni in jekleni, Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Warrington, Združena Kraljevina.

 3. ANSHAN FALAN PACKING MATERIALS CO.LTD

  Kitajska

  ANSHAN FALAN PACKING MATERIALS CO.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trakovi - železni in jekleni. Deluje tudi v panogah Steel strips. Sedež podjetja je v kraju Anshan, Kitajska.

 4. INDUSTRIAL HOSE & PIPE FITTINGS LTD

  Združena Kraljevina

  INDUSTRIAL HOSE & PIPE FITTINGS LTD, ki deluje v panogi Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Deluje tudi v panogah Trakovi - železni in jekleni, Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združena Kraljevina.

 5. BSS

  Združena Kraljevina

  BSS, ki deluje v panogi Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Deluje tudi v panogah Trakovi - železni in jekleni, Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Carlisle, Združena Kraljevina.

 6. PRECISION PIPE SUPPORTS LTD

  Združena Kraljevina

  PRECISION PIPE SUPPORTS LTD, ki deluje v panogi Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Deluje tudi v panogah Trakovi - železni in jekleni, Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Bradford, Združena Kraljevina.

 7. TUFFPIPES

  Združena Kraljevina

  TUFFPIPES, ki deluje v panogi Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Deluje tudi v panogah Trakovi - železni in jekleni, Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Burnley, Združena Kraljevina.

 8. FULL SUPPLY LTD

  Združena Kraljevina

  FULL SUPPLY LTD, ki deluje v panogi Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Deluje tudi v panogah Trakovi - železni in jekleni, Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Kingswinford, Združena Kraljevina.

 9. MIDLAND FITTINGS LTD

  Združena Kraljevina

  MIDLAND FITTINGS LTD, ki deluje v panogi Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Deluje tudi v panogah Trakovi - železni in jekleni, Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Rowley Regis, Združena Kraljevina.

 10. HYDROLINE SOLUTIONS LTD

  Združena Kraljevina

  HYDROLINE SOLUTIONS LTD, ki deluje v panogi Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Deluje tudi v panogah Trakovi - železni in jekleni, Trakovi - železni in jekleni. Sedež podjetja je v kraju Martock, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno