• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • traktorji in prikolice- poljedelski

Rezultati za

Traktorji in prikolice- poljedelski - Uvoz izvoz

 1. PIAZZA F.LLI MACCHINE AGRICOLE

  Italija

  Verified by europages badge

  PIAZZA F.LLI MACCHINE AGRICOLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelski stroji. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Asola, Italija.

 2. AGROMEHANIKA D.D.

  Slovenija

  Agromehanika je vodilni proizvajalec kmetijske mehanizacije v srednji in JV Evropi. Že 50 let je Agromehanika sinonim za kakovost, zanesljivost in razvoj – lastnosti, ki jih priznavajo številni kmetje in poslovni partnerji. Podjetje se je začelo razvijati ob koncu šestdesetih let, danes pa je podjetje Agromehanika eno večjih proizvajalcev kmetijske mehanizacije v srednji in JV Evropi. Večji del proizvodov izvozijo v evropske države. V zadnjih letih se prodaja širi tudi na druge celine. Proizvodi podjetja Agromehanika se prodajajo v več kot 30-ih državah po celem svetu. Naše posrednike lahko najdete po celotni Evropi, v Aziji, Afriki in Avstraliji. Večji del proizvodnega programa predstavljajo škropilnice AGS in pršilniki AGP. Dolgoletne izkušnje in dobro poznavanje potreb uporabnikov omogočajo veliko ponudbo profesionalne škropilne tehnike ter rezervnih delov. Močan razvojni oddelek je zagotovilo za visoko kakovost, nenehen napredek in nove funkcionalnosti naših izdelkov. Drugo produktno skupino predstavljajo kompaktni traktorji AGT, izdelani posebej za strma področja, vinograde in sadovnjake. Z dodatno opremo so traktorji lahko namenjeni tudi za komunalna opravila, gozdarstvo in druga specifična dela. Agromehanika ima svojo mrežo prodajno-servisnih centrov po Sloveniji, na Hrvaškem in na Madžarskem.

 3. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Turčija

  BAYTUNA EXPORT & IMPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kmetijski stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, skivharv för jordbruk, Poljedelske naprave in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, agricultural accessories. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 4. MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT.

  Belorusija

  MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Avtobusi medkrajevni in mestni, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, trucks for special transport, Avtobusi medkrajevni in mestni. Sedež podjetja je v kraju Minsk Minsk Region, Belorusija.

 5. ISMET KAZCIOGLU OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  ISMET KAZCIOGLU OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah Sklopi, hidravlični, steering parts for motor vehicles, Sklopi, hidravlični. Sedež podjetja je v kraju Kutahya, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HITTNER D.O.O.

  Hrvaška

  HITTNER D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah tractor, forestry tractors, small tractors, forestry trailers. Sedež podjetja je v kraju Bjelovar, Hrvaška.

 2. THOME BORMANN GMBH

  Nemčija

  THOME BORMANN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Prüm, Nemčija.

 3. ZYCHAR

  Poljska

  ZYCHAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Biłgoraj, Poljska.

 4. STROBL AUSTRIA GMBH

  Avstrija

  STROBL AUSTRIA GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Waidhofen An Der Thaya, Avstrija.

 5. UNIVERSALEND OTOMOTIV TIC.LTD.STI.

  Turčija

  UNIVERSALEND OTOMOTIV TIC.LTD.STI., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah spare parts for farm tractors, Reservdelar för jordbrukstraktorer, spare parts for agricultural and gardening machines, commercial vehicle spare parts. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. MASCHINEN GAILER

  Avstrija

  MASCHINEN GAILER, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Kötschach-Mauthen, Avstrija.

 2. LAHORE AGRO FARM INDUSTRIES.

  Pakistan

  LAHORE AGRO FARM INDUSTRIES., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Lahore, Pakistan.

 1. A. LEISER AG MASCHINEN UND FAHRZEUGE

  Švica

  A. LEISER AG MASCHINEN UND FAHRZEUGE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Reiden, Švica.

 2. SDMA SAS

  Francija

  SDMA SAS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo - stroji in oprema, Poljedelski stroji, Kmetijski stroji in naprave, Drevesnice in gozdarstvo - stroji in oprema, Poljedelski stroji, Kmetijski stroji in naprave, spare parts for farm machinery. Sedež podjetja je v kraju Bannalec, Francija.

 3. MONFORT

  Belgija

  MONFORT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelski stroji. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Gradbeni stroji, Traktorji in prikolice, poljedelski, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Gradbeni stroji. Sedež podjetja je v kraju Gesves, Belgija.

 4. MODSAN MOYE MACHINERY MODEL & TRACTOR SPARE PARTS INDUSTRY

  Turčija

  MODSAN MOYE MACHINERY MODEL & TRACTOR SPARE PARTS INDUSTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - uvoz-izvoz, spare parts for farm tractors, Contract CNC manufacturing and machining, technical drawing, Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Karatay / Konya, Turčija.

 5. DORMASHEXPO

  Belorusija

  DORMASHEXPO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah semi-trailers. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 6. BARK METAL

  Turčija

  BARK METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Kayseri, Turčija.

 7. INTER WHEELS

  Belgija

  INTER WHEELS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Poljedelske naprave in oprema, Gume in jermeni za kolesa, valjčke in kolesca, Traktorji in prikolice, poljedelski, Poljedelske naprave in oprema, Gume in jermeni za kolesa, valjčke in kolesca, impellers. Sedež podjetja je v kraju Dendermonde, Belgija.

 8. AGRA CENTRALE

  Belgija

  AGRA CENTRALE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah Poljedelski stroji, used machines, Poljedelski stroji. Sedež podjetja je v kraju Geel, Belgija.

 1. BRINKMAN ALMEN

  Nizozemska

  BRINKMAN ALMEN, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Almen, Nizozemska.

 2. OMGA CABINE PER TRATTORI

  Italija

  OMGA CABINE PER TRATTORI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Brignano Gera D'adda, Italija.

 3. JOZEF POTTIE-BORRY

  Belgija

  JOZEF POTTIE-BORRY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah Poljedelski stroji, Poljedelski stroji, tractor, tractor rental, used spare parts for farm tractors. Sedež podjetja je v kraju Gullegem, Belgija.

 4. TRANSGARDEN

  Belgija

  TRANSGARDEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah clippers, tractor rental, hedge trimmers. Sedež podjetja je v kraju Quievrain, Belgija.

 5. STE D' OUTILLAGE DE MATERIEL AGRICOLE ET DE CONST SOMAC SA

  Francija

  STE D' OUTILLAGE DE MATERIEL AGRICOLE ET DE CONST SOMAC SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Reja - storitve, Poljedelski stroji, Traktorji in prikolice, poljedelski, Reja - storitve, agricultural accessories, Poljedelski stroji. Sedež podjetja je v kraju Lor, Francija.

 6. HOUSEHAM SPRAYERS LIMITED

  Združena Kraljevina

  HOUSEHAM SPRAYERS LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelske naprave in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lincoln, Združena Kraljevina.

 7. DONEUX-SAINT GERARD

  Belgija

  DONEUX-SAINT GERARD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah Poljedelski stroji, used farm machinery, roadgoing tractor, Poljedelski stroji, parts for agricultural machinery. Sedež podjetja je v kraju Saint-Gerard, Belgija.

 8. ETS LABADIE

  Francija

  ETS LABADIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Gibret, Francija.

 9. GERHARD DÜCKER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  GERHARD DÜCKER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Stadtlohn, Nemčija.

 10. CRYSTAL TRAKTOR

  Poljska

  CRYSTAL TRAKTOR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Sieradz, Poljska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Traktorji in prikolice- poljedelski - Uvoz izvoz

Število rezultatov

2.940 Podjetja