• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • traktorji in prikolice- poljedelski

Rezultati za

Traktorji in prikolice- poljedelski - Uvoz izvoz

 1. PIAZZA F.LLI MACCHINE AGRICOLE

  Italija

  Verified by europages badge

  PIAZZA F.LLI MACCHINE AGRICOLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelski stroji. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Asola, Italija.

 2. AGROMEHANIKA D.D.

  Slovenija

  Agromehanika je vodilni proizvajalec kmetijske mehanizacije v srednji in JV Evropi. Že 50 let je Agromehanika sinonim za kakovost, zanesljivost in razvoj – lastnosti, ki jih priznavajo številni kmetje in poslovni partnerji. Podjetje se je začelo razvijati ob koncu šestdesetih let, danes pa je podjetje Agromehanika eno večjih proizvajalcev kmetijske mehanizacije v srednji in JV Evropi. Večji del proizvodov izvozijo v evropske države. V zadnjih letih se prodaja širi tudi na druge celine. Proizvodi podjetja Agromehanika se prodajajo v več kot 30-ih državah po celem svetu. Naše posrednike lahko najdete po celotni Evropi, v Aziji, Afriki in Avstraliji. Večji del proizvodnega programa predstavljajo škropilnice AGS in pršilniki AGP. Dolgoletne izkušnje in dobro poznavanje potreb uporabnikov omogočajo veliko ponudbo profesionalne škropilne tehnike ter rezervnih delov. Močan razvojni oddelek je zagotovilo za visoko kakovost, nenehen napredek in nove funkcionalnosti naših izdelkov. Drugo produktno skupino predstavljajo kompaktni traktorji AGT, izdelani posebej za strma področja, vinograde in sadovnjake. Z dodatno opremo so traktorji lahko namenjeni tudi za komunalna opravila, gozdarstvo in druga specifična dela. Agromehanika ima svojo mrežo prodajno-servisnih centrov po Sloveniji, na Hrvaškem in na Madžarskem.

 3. MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT.

  Belorusija

  MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Avtobusi medkrajevni in mestni, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, trucks for special transport, Avtobusi medkrajevni in mestni. Sedež podjetja je v kraju Minsk Minsk Region, Belorusija.

 4. ISMET KAZCIOGLU OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  ISMET KAZCIOGLU OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah Sklopi, hidravlični, steering parts for motor vehicles, Sklopi, hidravlični. Sedež podjetja je v kraju Kutahya, Turčija.

 5. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Turčija

  BAYTUNA EXPORT & IMPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kmetijski stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, skivharv för jordbruk, Poljedelske naprave in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, agricultural accessories. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. UNIVERSALEND OTOMOTIV TIC.LTD.STI.

  Turčija

  UNIVERSALEND OTOMOTIV TIC.LTD.STI., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah spare parts for farm tractors, Reservdelar för jordbrukstraktorer, spare parts for agricultural and gardening machines, commercial vehicle spare parts. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. HITTNER D.O.O.

  Hrvaška

  HITTNER D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah tractor, forestry tractors, small tractors, forestry trailers. Sedež podjetja je v kraju Bjelovar, Hrvaška.

 3. STROBL AUSTRIA GMBH

  Avstrija

  STROBL AUSTRIA GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Waidhofen An Der Thaya, Avstrija.

 4. ZYCHAR

  Poljska

  ZYCHAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Biłgoraj, Poljska.

 5. THOME BORMANN GMBH

  Nemčija

  THOME BORMANN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Prüm, Nemčija.

 1. MASCHINEN GAILER

  Avstrija

  MASCHINEN GAILER, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Kötschach-Mauthen, Avstrija.

 2. LAHORE AGRO FARM INDUSTRIES.

  Pakistan

  LAHORE AGRO FARM INDUSTRIES., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Lahore, Pakistan.

 1. A. LEISER AG MASCHINEN UND FAHRZEUGE

  Švica

  A. LEISER AG MASCHINEN UND FAHRZEUGE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Reiden, Švica.

 2. SDMA SAS

  Francija

  SDMA SAS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo - stroji in oprema, Poljedelski stroji, Kmetijski stroji in naprave, Drevesnice in gozdarstvo - stroji in oprema, Poljedelski stroji, Kmetijski stroji in naprave, spare parts for farm machinery. Sedež podjetja je v kraju Bannalec, Francija.

 3. MONFORT

  Belgija

  MONFORT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelski stroji. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Gradbeni stroji, Traktorji in prikolice, poljedelski, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Gradbeni stroji. Sedež podjetja je v kraju Gesves, Belgija.

 4. MODSAN MOYE MACHINERY MODEL & TRACTOR SPARE PARTS INDUSTRY

  Turčija

  MODSAN MOYE MACHINERY MODEL & TRACTOR SPARE PARTS INDUSTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - uvoz-izvoz, spare parts for farm tractors, Contract CNC manufacturing and machining, technical drawing, Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Karatay / Konya, Turčija.

 5. DORMASHEXPO

  Belorusija

  DORMASHEXPO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah semi-trailers. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 6. BARK METAL

  Turčija

  BARK METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Kayseri, Turčija.

 7. P.W. NAGLAK WOJCIECH NAGLAK

  Poljska

  P.W. NAGLAK WOJCIECH NAGLAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah Traktorji, tovornjaki, accessories and spare parts, Traktorji, tovornjaki. Sedež podjetja je v kraju Kozmin Wielkopolski, Poljska.

 8. DUCOURET SARL

  Francija

  DUCOURET SARL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Traktorji in prikolice, poljedelski, farm machinery. Sedež podjetja je v kraju Vouharte, Francija.

 1. RAWA

  Belgija

  RAWA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah farming machinery, karts, trailers for agriculture, tractor accessories. Sedež podjetja je v kraju Alveringem, Belgija.

 2. EMPRESA MARCIN WYPIJEWSKI

  Poljska

  EMPRESA MARCIN WYPIJEWSKI, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, used farm machinery, farming machinery, Machines for the construction industry, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Kruszwica, Poljska.

 3. HOOGSTEYNS

  Belgija

  HOOGSTEYNS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah Poljedelski stroji, Poljedelski stroji, Straight trucks, parts for agricultural machinery, agricultural machinery repairs. Sedež podjetja je v kraju Voeren, Belgija.

 4. EFARM GMBH & CO. KG

  Nemčija

  EFARM GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah farm tractors, tractor. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 5. GREEN PLANET AGRISTORE SL

  Španija

  GREEN PLANET AGRISTORE SL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Peligros, Španija.

 6. TIMMERMAN

  Nizozemska

  TIMMERMAN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Pobiranje pridelkov - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Pobiranje pridelkov - stroji in oprema, farm vehicles, earthmoving machinery. Sedež podjetja je v kraju Wierden, Nizozemska.

 7. BURLET FRERES

  Belgija

  BURLET FRERES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, ploughs, harrows, Traktorji in prikolice, poljedelski, spare parts for farm tractors. Sedež podjetja je v kraju Sovet, Belgija.

 8. ILHAN TRACTOR SPARE PARTS

  Turčija

  ILHAN TRACTOR SPARE PARTS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 9. FIRMA THOMAS

  Belgija

  FIRMA THOMAS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, used farm machinery. Sedež podjetja je v kraju Merchtem, Belgija.

 10. OMGA CABINE PER TRATTORI

  Italija

  OMGA CABINE PER TRATTORI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Brignano Gera D'adda, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Traktorji in prikolice- poljedelski - Uvoz izvoz

Število rezultatov

2.943 Podjetja