• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • traktorji- vinogradniški

Rezultati za

Traktorji- vinogradniški - Uvoz izvoz

 1. AGROMEHANIKA D.D.

  Slovenija

  Agromehanika je vodilni proizvajalec kmetijske mehanizacije v srednji in JV Evropi. Že 50 let je Agromehanika sinonim za kakovost, zanesljivost in razvoj – lastnosti, ki jih priznavajo številni kmetje in poslovni partnerji. Podjetje se je začelo razvijati ob koncu šestdesetih let, danes pa je podjetje Agromehanika eno večjih proizvajalcev kmetijske mehanizacije v srednji in JV Evropi. Večji del proizvodov izvozijo v evropske države. V zadnjih letih se prodaja širi tudi na druge celine. Proizvodi podjetja Agromehanika se prodajajo v več kot 30-ih državah po celem svetu. Naše posrednike lahko najdete po celotni Evropi, v Aziji, Afriki in Avstraliji. Večji del proizvodnega programa predstavljajo škropilnice AGS in pršilniki AGP. Dolgoletne izkušnje in dobro poznavanje potreb uporabnikov omogočajo veliko ponudbo profesionalne škropilne tehnike ter rezervnih delov. Močan razvojni oddelek je zagotovilo za visoko kakovost, nenehen napredek in nove funkcionalnosti naših izdelkov. Drugo produktno skupino predstavljajo kompaktni traktorji AGT, izdelani posebej za strma področja, vinograde in sadovnjake. Z dodatno opremo so traktorji lahko namenjeni tudi za komunalna opravila, gozdarstvo in druga specifična dela. Agromehanika ima svojo mrežo prodajno-servisnih centrov po Sloveniji, na Hrvaškem in na Madžarskem.

 2. MTD FRANCE

  Francija

  MTD FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Deluje tudi v panogah Traktorji, vinogradniški, Traktorji za vrtnarjenje, Traktorji, vinogradniški, Traktorji za vrtnarjenje, forestry tractors. Sedež podjetja je v kraju St Etienne Du Rouvray, Francija.

 3. KLG GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KLG GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Namakalne naprave. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Traktorji, vinogradniški, Stroji za čiščenje cest, Snežni plugi, Traktorji in prikolice, poljedelski, Traktorji, vinogradniški, Stroji za čiščenje cest, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Stein, Nemčija.

 4. BOURGOGNE VITI SERVICE

  Francija

  BOURGOGNE VITI SERVICE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Traktorji, vinogradniški. Deluje tudi v panogah fertilisation. Sedež podjetja je v kraju Beaune Cedex, Francija.

 5. AASE LANDBRUK AS

  Norveška

  AASE LANDBRUK AS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Traktorji na gosenicah. Deluje tudi v panogah Traktorji, vinogradniški, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji, ozkotirni, Traktorji in prikolice, poljedelski, Traktorji, vinogradniški, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji, ozkotirni, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Sandnes, Norveška.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MACCHINE AGRICOLE BIAGIO FIRULLO

  Italija

  MACCHINE AGRICOLE BIAGIO FIRULLO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Traktorji, vinogradniški. Deluje tudi v panogah export of agricultrual machinery, farm machinery repair shops. Sedež podjetja je v kraju Vittoria, Italija.

 2. MASCHINENFABRIK DEXHEIMER GMBH

  Nemčija

  MASCHINENFABRIK DEXHEIMER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji, vinogradniški. Deluje tudi v panogah Traktorji, ozkotirni, Traktorji, ozkotirni. Sedež podjetja je v kraju Wallertheim, Nemčija.

 3. BECK-BALLUM I/S V/KARL ERIK BECK O G SOREN BECK

  Danska

  BECK-BALLUM I/S V/KARL ERIK BECK O G SOREN BECK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah Traktorji, vinogradniški, Traktorji, vinogradniški. Sedež podjetja je v kraju Bredebro, Danska.

 4. AGROKER ES LOGISZTIKAI KFT

  Madžarska

  AGROKER ES LOGISZTIKAI KFT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Traktorji, vinogradniški. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Kecskemet, Madžarska.

 5. WESSENDORF VERWALTUNGS GMBH

  Nemčija

  WESSENDORF VERWALTUNGS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Traktorji, vinogradniški. Deluje tudi v panogah Traktorji in prikolice, poljedelski, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Ochtrup, Nemčija.

 1. MT - MAQUINAS E TRACTORES, S.A.

  Portugalska

 2. TRACTO MARCHE CHATELLERAUDAIS ETS BEJENNE

  Francija

Poiščite ponudbe za