• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • trgovina z železarskimi izdelki

Rezultati za

Trgovina z železarskimi izdelki - Uvoz izvoz

 1. TRIBEL METALS

  Belgija

  Verified by europages badge

  TRIBEL METALS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovine - zbiranje in recikliranje. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, Odpadno železo - zbiranje in recikliranje, Trgovina z železarskimi izdelki, Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, Odpadno železo - zbiranje in recikliranje, Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 2. AG METALS RECYCLING

  Belgija

  Verified by europages badge

  AG METALS RECYCLING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Trgovina z železarskimi izdelki, Kovine - zbiranje in recikliranje, Odpadno železo - zbiranje in recikliranje, purchase of iron scrap, Recovery of ferrous metal, metal collection, Recycling of electrical appliances, Trgovina z železarskimi izdelki, Kovine - zbiranje in recikliranje. Sedež podjetja je v kraju Lot, Belgija.

 3. KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Attendorn, Nemčija.

 4. VHW-METALLPRESSWERK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  VHW-METALLPRESSWERK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Spaichingen, Nemčija.

 5. MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI

  Turčija

  MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG

  Nemčija

  HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah CNC-fräsarbeten med fem axlar, Machining of metals, metal boring, Band saws - cutting. Sedež podjetja je v kraju Schloß Holte-Stukenbrock, Nemčija.

 2. HIRT-LINE EUROPE

  Švica

  HIRT-LINE EUROPE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Mannenbach-Salenstein, Švica.

 3. STEEL LINE HANDELSGMBH

  Avstrija

  STEEL LINE HANDELSGMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 4. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Nemčija

  STEEL SERVICE KREFELD GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Jeklo, orodjarsko, cold work steels, Quenched and tempered steels, hot work steels, Jeklo, orodjarsko. Sedež podjetja je v kraju Krefeld, Nemčija.

 5. MEGACITY

  Ukraijna

  MEGACITY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah bitumen-coated roof tile, tiles, grit covered tile. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 1. STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH

  Nemčija

  STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Holzwickede, Nemčija.

 2. CAT SPÓŁKA Z O.O.

  Poljska

  CAT SPÓŁKA Z O.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Chorzów, Poljska.

 1. STAHLKONTOR GMBH

  Nemčija

  STAHLKONTOR GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Bad Oeynhausen, Nemčija.

 2. KARMA METAL - METAL TASIMA KASASI CESITLERI IMALATI

  Turčija

  KARMA METAL - METAL TASIMA KASASI CESITLERI IMALATI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. YILMAZ GRUP

  Turčija

  YILMAZ GRUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah kitchen equipment. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. KEFELIOGLU DEMIR CELIK TICARET VE SANAYI LTD STI.

  Turčija

  KEFELIOGLU DEMIR CELIK TICARET VE SANAYI LTD STI., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Razmaščevanje jekla in kovin, iron materials, galvanized sheet metal, Razmaščevanje jekla in kovin, pipe profiling. Sedež podjetja je v kraju Zonguldak, Turčija.

 5. PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT

  Belorusija

  PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT, ki deluje v panogi Rezervoarji, kovinski. Deluje tudi v panogah Kontejnerji, kovinski, Trgovina z železarskimi izdelki, Uvoz - izvoz - medicinski in kirurški material, conveyor belts, Kontejnerji, kovinski, Trgovina z železarskimi izdelki, Uvoz - izvoz - medicinski in kirurški material. Sedež podjetja je v kraju MINSK, Belorusija.

 6. MAVSAN ENDÜSTRI MALZEMELERI PAZARLAMA VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  MAVSAN ENDÜSTRI MALZEMELERI PAZARLAMA VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah collars. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. ALMAS MAGAZIJNINRICHTING

  Nizozemska

  ALMAS MAGAZIJNINRICHTING, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah storage shelves. Sedež podjetja je v kraju Terwolde, Nizozemska.

 8. AUGUST KLOPHAUS GMBH

  Nemčija

  AUGUST KLOPHAUS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 1. MARINHO STEEL TRADING

  Luksemburg

  MARINHO STEEL TRADING, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Železarstvo in kovinarstvo - uvoz-izvoz, Pločevina in obroči - jekleni, Železarstvo in kovinarstvo - uvoz-izvoz, Steel girders, Pločevina in obroči - jekleni, rolled iron sections. Sedež podjetja je v kraju Sanem, Luksemburg.

 2. KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Turčija

  KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevi za glavne vode, železno kovinske. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - jeklene, Trgovina z železarskimi izdelki, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Cevke in cevi - jeklene, Trgovina z železarskimi izdelki, stainless steel flanges, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. DEKUR AE

  Grčija

  DEKUR AE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah pig iron, alumina. Sedež podjetja je v kraju Peiraias, Grčija.

 4. PE SICA TATA

  Ukraijna

  PE SICA TATA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Ogljik - stranski proizvodi, graphite, Ferrosilicon, Ogljik - stranski proizvodi, fireproof products. Sedež podjetja je v kraju Zaporozhye, Ukraijna.

 5. EKIN METAL SAN VE TIC. A.S.

  Turčija

  EKIN METAL SAN VE TIC. A.S., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah steel sheet, galvanised steel, hot-rolled sheet metal, Laser cutting. Sedež podjetja je v kraju Maltepe, Turčija.

 6. GLOCON METALS LTD.

  Združena Kraljevina

  GLOCON METALS LTD., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi, svinčeni, cast iron bars, bronze sheets in copper and brass, Pločevina in trakovi, svinčeni, Titanium bars. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 7. INFINITE STEELS & ALLOYS

  Luksemburg

  INFINITE STEELS & ALLOYS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah welded pipes, seamless pipes. Sedež podjetja je v kraju Luxembourg, Luksemburg.

 8. ÇEZIKLER KESKINLER METAL

  Turčija

  ÇEZIKLER KESKINLER METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah drawn metal sheets, iron processing, metal sheets, metall. Sedež podjetja je v kraju Osmaniye, Turčija.

 9. GIC PORT GMBH

  Nemčija

  GIC PORT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Bonn, Nemčija.

 10. HARDOXGENTR

  Turčija

  HARDOXGENTR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Jeklo, wear-resistant steel, Jeklo. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno