• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • trgovina z železarskimi izdelki

Rezultati za

Trgovina z železarskimi izdelki - Uvoz izvoz

 1. TRIBEL METALS

  Belgija

  Verified by europages badge

  TRIBEL METALS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovine - zbiranje in recikliranje. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, Odpadno železo - zbiranje in recikliranje, Trgovina z železarskimi izdelki, Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, Odpadno železo - zbiranje in recikliranje, Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 2. AG METALS RECYCLING

  Belgija

  Verified by europages badge

  AG METALS RECYCLING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Trgovina z železarskimi izdelki, Kovine - zbiranje in recikliranje, Odpadno železo - zbiranje in recikliranje, purchase of iron scrap, Recovery of ferrous metal, metal collection, Recycling of electrical appliances, Trgovina z železarskimi izdelki, Kovine - zbiranje in recikliranje. Sedež podjetja je v kraju Lot, Belgija.

 3. KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Attendorn, Nemčija.

 4. VHW-METALLPRESSWERK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  VHW-METALLPRESSWERK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Spaichingen, Nemčija.

 5. HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG

  Nemčija

  HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah CNC-fräsarbeten med fem axlar, Machining of metals, metal boring, Band saws - cutting. Sedež podjetja je v kraju Schloß Holte-Stukenbrock, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI

  Turčija

  MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 2. HIRT-LINE EUROPE

  Švica

  HIRT-LINE EUROPE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Mannenbach-Salenstein, Švica.

 3. STEEL LINE HANDELSGMBH

  Avstrija

  STEEL LINE HANDELSGMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 4. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Nemčija

  STEEL SERVICE KREFELD GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Jeklo, orodjarsko, cold work steels, Quenched and tempered steels, hot work steels, Jeklo, orodjarsko. Sedež podjetja je v kraju Krefeld, Nemčija.

 5. HONG KONG SPECIAL METALS LIMITED

  Hong Kong

  HONG KONG SPECIAL METALS LIMITED, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, stainless steel, stainless steel forged parts, Stainless steel unions, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Sedež podjetja je v kraju Hong Kong, Hong Kong.

 1. STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH

  Nemčija

  STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Holzwickede, Nemčija.

 2. MEGACITY

  Ukraijna

  MEGACITY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Visable supports the Ukrainian companies, bitumen-coated roof tile, tiles, grit covered tile, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 1. ARIJ GLOBAL TRADING CO

  Oman

  ARIJ GLOBAL TRADING CO, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Muscat, Oman.

 2. EXOBUYER.COM

  Združene Države

  EXOBUYER.COM, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Steel trading, Oil & Gas procurement. Sedež podjetja je v kraju Miami, Združene Države.

 3. CAT SPÓŁKA Z O.O.

  Poljska

  CAT SPÓŁKA Z O.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Chorzów, Poljska.

 4. YILMAZ GRUP

  Turčija

  YILMAZ GRUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah kitchen equipment. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. RECYMONTANE

  Francija

  RECYMONTANE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah recycled materials. Sedež podjetja je v kraju Schiltigheim, Francija.

 6. KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Turčija

  KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevi za glavne vode, železno kovinske. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - jeklene, Trgovina z železarskimi izdelki, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Cevke in cevi - jeklene, Trgovina z železarskimi izdelki, stainless steel flanges, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. FRAME FACTORY

  Nizozemska

  FRAME FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Almere, Nizozemska.

 8. NINGBO QIYI PRECISION METALS CO.,LTD.

  Kitajska

  NINGBO QIYI PRECISION METALS CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Zhejiang, Kitajska.

 1. MARINHO STEEL TRADING

  Luksemburg

  MARINHO STEEL TRADING, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Železarstvo in kovinarstvo - uvoz-izvoz, Pločevina in obroči - jekleni, Železarstvo in kovinarstvo - uvoz-izvoz, Steel girders, Pločevina in obroči - jekleni, rolled iron sections. Sedež podjetja je v kraju Sanem, Luksemburg.

 2. PESEN GALVANIZE

  Turčija

  PESEN GALVANIZE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Žična mreža, varjena, Supplier of steel, Low-carbon annealed steel wire without coating, galvanized wire, Žična mreža, varjena. Sedež podjetja je v kraju Istanbul / Kartal, Turčija.

 3. EKIN METAL SAN VE TIC. A.S.

  Turčija

  EKIN METAL SAN VE TIC. A.S., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah steel sheet, galvanised steel, hot-rolled sheet metal, Laser cutting. Sedež podjetja je v kraju Maltepe, Turčija.

 4. DAMESA

  Španija

  DAMESA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Castellar Del Vallès, Španija.

 5. GLOCON METALS LTD.

  Združena Kraljevina

  GLOCON METALS LTD., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi, svinčeni, cast iron bars, bronze sheets in copper and brass, Pločevina in trakovi, svinčeni, Titanium bars. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 6. RESOURCEGROUP

  Ukraijna

  RESOURCEGROUP, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kemična gnojila. Deluje tudi v panogah Premog, Jeklo, Trgovina z železarskimi izdelki, Visable supports the Ukrainian companies, Fuels, Premog, Jeklo, Trgovina z železarskimi izdelki, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 7. KARMA METAL - METAL TASIMA KASASI CESITLERI IMALATI

  Turčija

  KARMA METAL - METAL TASIMA KASASI CESITLERI IMALATI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. PE SICA TATA

  Ukraijna

  PE SICA TATA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Ogljik - stranski proizvodi, Visable supports the Ukrainian companies, graphite, Ferrosilicon, Ogljik - stranski proizvodi, fireproof products, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Zaporozhye, Ukraijna.

 9. ALMAS MAGAZIJNINRICHTING

  Nizozemska

  ALMAS MAGAZIJNINRICHTING, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah storage shelves. Sedež podjetja je v kraju Terwolde, Nizozemska.

 10. HARDOXGENTR

  Turčija

  HARDOXGENTR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trgovina z železarskimi izdelki. Deluje tudi v panogah Jeklo, wear-resistant steel, Jeklo. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Trgovina z železarskimi izdelki - Uvoz izvoz

Število rezultatov

203 Podjetja