• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • trikotaža - stroji in dodatki

Rezultati za

Trikotaža - stroji in dodatki - Uvoz izvoz

 1. BURSE TEXTILES/ SOCKS MANUFACTURER

  Turčija

  BURSE TEXTILES/ SOCKS MANUFACTURER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Deluje tudi v panogah Nogavice, Nogavice, wholesale work apparel. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. ARER TRES BRAIDING MACHINE

  Turčija

  ARER TRES BRAIDING MACHINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. COMEZ INTERNATIONAL S.R.L.

  Italija

  COMEZ INTERNATIONAL S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Cilavegna, Italija.

 4. BRIGHI GROUP

  Italija

  BRIGHI GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Deluje tudi v panogah Pletilni stroji in pribor (za industrijo), Pletilni stroji, hišni, Pletilni stroji in pribor (za industrijo), Pletilni stroji, hišni. Sedež podjetja je v kraju Forlì, Italija.

 5. HENNSEN EUROPE

  Združena Kraljevina

  HENNSEN EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Deluje tudi v panogah sock manufacturing machinery. Sedež podjetja je v kraju Edinburgh, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PUTZ TEXTIL GMBHQ

  Avstrija

  PUTZ TEXTIL GMBHQ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Deluje tudi v panogah Puloverji, Puloverji. Sedež podjetja je v kraju Ebensee, Avstrija.

 2. VAELLA MASCHINEN SRL

  Romunija

  VAELLA MASCHINEN SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah Šivalni stroji, hišni, Prirezovalni stroji, tekstil, Likalni stroji, industrijski, Trikotaža - stroji in dodatki, Šivalni stroji, hišni, Prirezovalni stroji, tekstil, Likalni stroji, industrijski, Trikotaža - stroji in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 3. PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S

  Danska

  PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Klobučarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Trikotaža - stroji in dodatki, Stroji in oprema za vezenje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Trikotaža - stroji in dodatki, Stroji in oprema za vezenje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Bredebro, Danska.

 4. NUOVA RIMATES SAS

  Italija

  NUOVA RIMATES SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Spirano, Italija.

 5. SPACE FASHION S.R.L.

  Italija

  SPACE FASHION S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačilna industrija - materiali. Deluje tudi v panogah Trikotaža - stroji in dodatki, fashion accessories, sewing articles, Trikotaža - stroji in dodatki, suppliers for tailors. Sedež podjetja je v kraju Carpi, Italija.

 1. Z.P.H.U. ROMAN GAJOWIEC

  Poljska

  Z.P.H.U. ROMAN GAJOWIEC, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Deluje tudi v panogah used machines, textile machinery. Sedež podjetja je v kraju Kampinos A, Poljska.

 2. TISMAIL

  Francija

  TISMAIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Deluje tudi v panogah shoes for children. Sedež podjetja je v kraju Troyes, Francija.

 1. FABRICACION MALLAS VICARIO SL

  Španija

  FABRICACION MALLAS VICARIO SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah Trikotaža - stroji in dodatki, Trikotaža - stroji in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Burgos, Španija.

 2. CO - MAC S.A.S.

  Italija

  CO - MAC S.A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Deluje tudi v panogah Pletilni stroji in pribor (za industrijo), Pletilni stroji, hišni, Pletilni stroji in pribor (za industrijo), Pletilni stroji, hišni. Sedež podjetja je v kraju San Prospero, Italija.

 3. INTEC MASCHINEN-EXPORT GMBH

  Nemčija

  INTEC MASCHINEN-EXPORT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Trikotaža - stroji in dodatki, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Trikotaža - stroji in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Minden, Nemčija.

 4. SERRAINO ROSALBA

  Italija

  SERRAINO ROSALBA, ki deluje v panogi Popravilo potrošniških dobrin. Deluje tudi v panogah Trikotaža - stroji in dodatki, Pletilni stroji in pribor (za industrijo), Trikotaža - stroji in dodatki, Pletilni stroji in pribor (za industrijo). Sedež podjetja je v kraju Rivarolo Canavese, Italija.

 5. SHENZHEN XINHAIY KNITWEAR CO.,LTD

  Kitajska

  SHENZHEN XINHAIY KNITWEAR CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Deluje tudi v panogah sock manufacturing machinery. Sedež podjetja je v kraju Shenzhen, Kitajska.

 6. LARSEN ITALIANA S.R.L.

  Italija

  LARSEN ITALIANA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Deluje tudi v panogah Pletilni stroji in pribor (za industrijo), Pletilni stroji, hišni, Pletilni stroji in pribor (za industrijo), Pletilni stroji, hišni. Sedež podjetja je v kraju Moglia, Italija.

 7. SHIMA - ORSI S.P.A.

  Italija

  SHIMA - ORSI S.P.A., ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Deluje tudi v panogah Pletilni stroji in pribor (za industrijo), Pletilni stroji, hišni, Pletilni stroji in pribor (za industrijo), Pletilni stroji, hišni. Sedež podjetja je v kraju Segrate, Italija.

 8. KNITOFFICE

  Belgija

  KNITOFFICE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah Trikotaža - stroji in dodatki, Trikotaža - stroji in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Zottegem, Belgija.

 1. MENET-TREND KOTOELEM KFT

  Madžarska

  MENET-TREND KOTOELEM KFT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah Trikotaža - stroji in dodatki, Pletene jope in puloverji, Trikotaža - stroji in dodatki, Pletene jope in puloverji. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 2. ENTREDEUX BVBA

  Belgija

  ENTREDEUX BVBA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Deluje tudi v panogah tricot, crochet. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 3. SHUISHAN MACHINE(JIAXING)CO.,LTD.

  Kitajska

  SHUISHAN MACHINE(JIAXING)CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Jiaxing, Kitajska.

 4. BESS SPÓLKA JAWNA WOJCIECH STEFANIAK, MIECZYSLAW SAMOL, ELZBIE

  Poljska

  BESS SPÓLKA JAWNA WOJCIECH STEFANIAK, MIECZYSLAW SAMOL, ELZBIE, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah Trikotaža - stroji in dodatki, Obleke, ženske, Trikotaža - stroji in dodatki, Obleke, ženske. Sedež podjetja je v kraju Gdynia, Poljska.

 5. DISTRIBUCIONMAQUINASMOSER

  Španija

  DISTRIBUCIONMAQUINASMOSER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Sedavi, Španija.

 6. M.D.S. DI COLELLA ALFONSO & C. S.N.C.

  Italija

  M.D.S. DI COLELLA ALFONSO & C. S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Deluje tudi v panogah Pletilni stroji in pribor (za industrijo), Pletilni stroji, hišni, Pletilni stroji in pribor (za industrijo), Pletilni stroji, hišni. Sedež podjetja je v kraju Quarrata, Italija.

 7. DOFAMA THIES SP. Z O.O.

  Poljska

  DOFAMA THIES SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Deluje tudi v panogah Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Sedež podjetja je v kraju Kamienna Gora, Poljska.

 8. NEUMAG SAURER AUSTRIA GMBH

  Avstrija

  NEUMAG SAURER AUSTRIA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trikotaža - stroji in dodatki. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Kosmičenje tekstila - stroji in snovi, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Kosmičenje tekstila - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Leonding, Avstrija.

 9. SCHLEIFSTEIN MASCHINENTECHNIK GMBH

  Nemčija

  SCHLEIFSTEIN MASCHINENTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah Trikotaža - stroji in dodatki, Trikotaža - stroji in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Siegen, Nemčija.

 10. SANTINELLI 2002 EOOD

  Bolgarija

  SANTINELLI 2002 EOOD, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah Trikotaža - stroji in dodatki, Trikotaža - stroji in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Plovdiv, Bolgarija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno