• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • trta- sadike

Rezultati za

Trta- sadike - Uvoz izvoz

 1. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenija

  Verified by europages badge

  TRSNICA VRHPOLJE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trta, sadike. Deluje tudi v panogah Vrtnarski proizvodi - uvoz-izvoz, Drevesnice in gozdarstvo, grafting work, wine grapes, grafts, grafted vine shoots, vine cuttings, vines, Vine plants. Sedež podjetja je v kraju Vipava, Slovenija.

 2. SOLODKI GRONA

  Ukraijna

  SOLODKI GRONA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trta, sadike. Deluje tudi v panogah vines, vine cuttings, grapes. Sedež podjetja je v kraju Poltava, Ukraijna.

 3. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Francija

  PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Gojene sadike, čebulice in semena, Trta, sadike, stock cuttings, white dessert grapes, Gojene sadike, čebulice in semena, Trta, sadike. Sedež podjetja je v kraju Montans, Francija.

 4. WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE

  Italija

  WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Poljedelstvo - storitve. Deluje tudi v panogah Trta, sadike, grafting work, Consulting services in vineyard creation, Vine plants, Trta, sadike. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 5. VITISERVE GMBH

  Nemčija

  VITISERVE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trta, sadike. Deluje tudi v panogah Posevki in zaščita posevkov, Posevki in zaščita posevkov. Sedež podjetja je v kraju Sommerhausen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ENRIC REGULL

  Španija

  ENRIC REGULL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadike za rastlinjake. Deluje tudi v panogah Trta, sadike, vines, Vine plants, Winery nursery, Trta, sadike. Sedež podjetja je v kraju Vilafranca Del Penedes, Španija.

 2. DRAGON FRUIT SA CUTTINGS PROPAGATION NURSERY SA

  Južna Afrika

  DRAGON FRUIT SA CUTTINGS PROPAGATION NURSERY SA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Trta, sadike. Sedež podjetja je v kraju Pretoria, Južna Afrika.

 3. CANTINA ITALIANA (LA)

  Belgija

  CANTINA ITALIANA (LA), je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Trta, sadike, alcoholic beverages, Trta, sadike, typical italian wines. Sedež podjetja je v kraju Diest, Belgija.

 4. SARDA VIGNETI S.R.L.

  Italija

  SARDA VIGNETI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Trta, sadike. Deluje tudi v panogah vineyard, vine cuttings. Sedež podjetja je v kraju Santa Giusta, Italija.

 5. JARDIVIGNE

  Francija

  JARDIVIGNE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Trta, sadike. Sedež podjetja je v kraju Sainte Livrade Sur Lot, Francija.

 1. VIVEROS PLANTVID SL

  Španija

  VIVEROS PLANTVID SL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Trta, sadike. Sedež podjetja je v kraju Aielo De Malferit, Španija.

 2. VIVEROS CORTÉS, SL

  Španija

  VIVEROS CORTÉS, SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trta, sadike. Sedež podjetja je v kraju Cheste, Španija.

 1. AMV-AGRO LTD

  Bolgarija

  AMV-AGRO LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trta, sadike. Deluje tudi v panogah Vine plants. Sedež podjetja je v kraju Plovdiv, Bolgarija.

 2. PEPINIERES GUILLAUME

  Francija

  PEPINIERES GUILLAUME, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trta, sadike. Deluje tudi v panogah Winery nursery, Vine plants. Sedež podjetja je v kraju Charcenne, Francija.

 3. PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER

  Francija

  PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trta, sadike. Sedež podjetja je v kraju Vix, Francija.

 4. BOUGES SARL

  Francija

  BOUGES SARL, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Trta, sadike, Trta, sadike. Sedež podjetja je v kraju Camiran, Francija.

 5. CESAR GILABERT SOLANES

  Španija

  CESAR GILABERT SOLANES, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Trta, sadike, Trta, sadike. Sedež podjetja je v kraju Beniarrés, Španija.

 6. PEPINIERES HEBINGER SARL

  Francija

  PEPINIERES HEBINGER SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trta, sadike. Sedež podjetja je v kraju Eguisheim, Francija.

 7. GRUPO NC

  Argentina

  GRUPO NC, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Trta, sadike. Deluje tudi v panogah marketing and export. Sedež podjetja je v kraju Salta, Argentina.

 8. NIKOLOZ & DAREJAN GVELESIANI

  Gruzija