• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • turbinske elektrarne - instalacije in oprema

Rezultati za

Turbinske elektrarne - instalacije in oprema - Uvoz izvoz

 1. TECHDO GMBH

  Nemčija

  TECHDO GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Turbinske elektrarne - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Herten, Nemčija.

 2. E-THERM GERMANY GMBH

  Nemčija

  E-THERM GERMANY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbinske elektrarne - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kleve, Nemčija.

 3. ESM ENERGIE- UND SCHWINGUNGSTECHNIK MITSCH GMBH

  Nemčija

  ESM ENERGIE- UND SCHWINGUNGSTECHNIK MITSCH GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbinske elektrarne - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah wind power, transmission bearings, Vibration absorbers, flexible couplings for transmissions. Sedež podjetja je v kraju Heppenheim, Nemčija.

 4. KUMA BRAKES

  Kanada

  KUMA BRAKES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbinske elektrarne - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah brake pads, brake pad replacement, sintered metal products. Sedež podjetja je v kraju Gaspe, Kanada.

 5. GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH

  Avstrija

  GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbinske elektrarne - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Hidroelektrarne - naprave in oprema, Hidravlika - regulacijske naprave in instrumenti, Hidroelektrarne - naprave in oprema, Hidravlika - regulacijske naprave in instrumenti. Sedež podjetja je v kraju Niederranna, Avstrija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. METALÚRGICA RIBA, S.L

  Španija

  METALÚRGICA RIBA, S.L, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Turbinske elektrarne - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah turbine repairs, Motor repair, cogeneration units, Combined electricity generator. Sedež podjetja je v kraju Santpedor, Španija.

 2. TURFAB HEAVY CONSTRUCTION

  Turčija

  TURFAB HEAVY CONSTRUCTION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbinske elektrarne - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Metalurgija in železarstvo - stroji in naprave, Kotli, industrijski, assembly of steel structural metalwork for construction, Metalurgija in železarstvo - stroji in naprave, Kotli, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 3. ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH

  Nemčija

  ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Merilna in regulacijska oprema in instrumenti - elektrika in druga energija. Deluje tudi v panogah Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Električna energija - zbiranje, Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Električna energija - zbiranje. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 4. KOC YIGIT UZ TEKNIK

  Turčija

  KOC YIGIT UZ TEKNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbinske elektrarne - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Duzce, Turčija.

 5. COMELF S.A.

  Romunija

  COMELF S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Varstvo okolja - stroji in oprema, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Elektrarne s črpalkami - instalacije in oprema, Varstvo okolja - stroji in oprema, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Elektrarne s črpalkami - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bistrita, Romunija.

 1. PT. ZUG INDUSTRY INDONESIA

  Indonezija

  PT. ZUG INDUSTRY INDONESIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbinske elektrarne - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Jakarta, Indonezija.

 2. TURBINE S.A.S.

  Italija

  TURBINE S.A.S., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Como, Italija.

 1. VA TECH ESCHER WYSS S.R.L.

  Italija

  VA TECH ESCHER WYSS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Schio, Italija.

 2. C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A.

  Italija

  C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Maniago, Italija.

 3. VENDEE FLUIDES ENERGIES

  Francija

  VENDEE FLUIDES ENERGIES, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Kabli, visokonapetostni, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Kabli, visokonapetostni. Sedež podjetja je v kraju Dompierre Sur Yon, Francija.

 4. STP2R

  Francija

  STP2R, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Kabli, visokonapetostni, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Kabli, visokonapetostni. Sedež podjetja je v kraju Meximieux, Francija.

 5. ENTREPRISE GOJON SILETRA

  Francija

  ENTREPRISE GOJON SILETRA, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Kabli, visokonapetostni, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Kabli, visokonapetostni. Sedež podjetja je v kraju Tournon Sur Rhone, Francija.

 6. CAR & MORE S.R.L.

  Italija

  CAR & MORE S.R.L., ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Kompresorji za napajanje, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Kompresorji za napajanje. Sedež podjetja je v kraju Varese, Italija.

 7. ROPATEC S.R.L.

  Italija

  ROPATEC S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Bolzano, Italija.

 8. SDEL CABLES ET AUTOROUTES

  Francija

  SDEL CABLES ET AUTOROUTES, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Kabli, visokonapetostni, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Kabli, visokonapetostni. Sedež podjetja je v kraju Estrablin, Francija.

 1. O.T.M.

  Italija

  O.T.M., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Turbine, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Turbine, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Villanova Mondovi', Italija.

 2. SORA' S.R.L.

  Italija

  SORA' S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Chienes, Italija.

 3. NEW TURBO SISTEM DI CASSINELLI BRUNO

  Italija

  NEW TURBO SISTEM DI CASSINELLI BRUNO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Turbo-kompresorji, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Turbo-kompresorji, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Monticello D'alba, Italija.

 4. SA CHATEL GUY

  Francija

  SA CHATEL GUY, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Kabli, visokonapetostni, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Kabli, visokonapetostni. Sedež podjetja je v kraju Ayse, Francija.

 5. EEE ALPES DAUPHINE

  Francija

  EEE ALPES DAUPHINE, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Kabli, visokonapetostni, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Kabli, visokonapetostni. Sedež podjetja je v kraju St Egreve, Francija.

 6. CHANGZHOU CHENOH DIRVELINE TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kitajska

  CHANGZHOU CHENOH DIRVELINE TECHNOLOGY CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbinske elektrarne - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju ChangZhou, Kitajska.

 7. HONGYA POWER GENERATING EQUIPMENT TO UTILITIES LIMITED

  Kitajska

  HONGYA POWER GENERATING EQUIPMENT TO UTILITIES LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbinske elektrarne - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Meishan, Kitajska.

 8. SORA SRL

  Italija

  SORA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbinske elektrarne - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Chienes, Italija.

 9. ETP

  Francija

  ETP, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Energija - naprave in oprema za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Montgeron, Francija.

 10. LRTP

  Francija

  LRTP, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Kabli, visokonapetostni, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Kabli, visokonapetostni. Sedež podjetja je v kraju St Ouen L Aumone, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno