• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • umetne mase - stroji za industrijo

Rezultati za

Umetne mase - stroji za industrijo - Uvoz izvoz

 1. OMIPA SPA

  Italija

  Verified by europages badge

  Full extrusion lines for plate, strip, film, alveolar profile, plastics, optical quality, universal plate. A family company employing 140 staff and set up to serve the international market with great professionalism and skill. From design to after-sales, Omipa offers its clients all over the world the technical assistance and expertise needed to provide whatever the market needs.

 2. ME.RO. SPA

  Italija

  Verified by europages badge

  Me.Ro. makes surface treatment systems (corona treatment, plasma treatment) and induction sealing systems (cap sealing). The plasma treatment system is used to make plastic film suited to printing and laminating processes. For certain materials, the plasma treatment system provides advantages over corona treatment. The cap sealing system is used in the bottling industry to seal recipients after filling.

 3. HL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Kabelsketal, Nemčija.

 4. MEISTERPLAST AG

  Švica

  Verified by europages badge

  MEISTERPLAST AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Etziken, Švica.

 5. GEOPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  GEOPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Theresienfeld, Avstrija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. VOLANTE VERKLEIDUNGSSYSTEME GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  VOLANTE VERKLEIDUNGSSYSTEME GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Windischeschenbach, Nemčija.

 2. GEISSLER GMBH & CO. KG, HERBERT

  Nemčija

  Verified by europages badge

  GEISSLER GMBH & CO. KG, HERBERT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Freudenberg, Nemčija.

 3. DROBEK AUTOVENT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DROBEK AUTOVENT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Iphofen, Nemčija.

 4. BRUNO EUGSTER AG

  Švica

  Verified by europages badge

  BRUNO EUGSTER AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Au Sg, Švica.

 5. PUHM GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  PUHM GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Drasenhofen, Avstrija.

 1. SPEZI-PACK KARL SPETHMANN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SPEZI-PACK KARL SPETHMANN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Klingenberg, Nemčija.

 2. HAMANN INDUSTRIETECHNIK-SÜD E.K.

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HAMANN INDUSTRIETECHNIK-SÜD E.K., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Kirchheim Unter Teck, Nemčija.

 1. AUGUST BENKER E.K.

  Nemčija

  Verified by europages badge

  AUGUST BENKER E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Dietenhofen, Nemčija.

 2. KNIPP GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KNIPP GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Dietzenbach, Nemčija.

 3. MEGA PLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MEGA PLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Reichshof, Nemčija.

 4. GWL-ADDITIVE INH. DANIEL GRATHWOHL

  Nemčija

  Verified by europages badge

  GWL-ADDITIVE INH. DANIEL GRATHWOHL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Neuburg An Der Kammel, Nemčija.

 5. LEHNER ELECTRONICS GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  LEHNER ELECTRONICS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Großhöflein, Avstrija.

 6. SCHUPPERT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SCHUPPERT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Offenbach/queich, Nemčija.

 7. HEINZ GERO DUHME GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HEINZ GERO DUHME GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt, Nemčija.

 8. L-TECH AG

  Švica

  Verified by europages badge

  L-TECH AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Jona, Švica.

 1. MMH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MMH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Battenberg, Nemčija.

 2. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblikovanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Umetne mase - surovine za proizvodnjo, Umetne mase - izdelki za medicino, Mehanski vezni deli, Umetne mase - stroji za industrijo, Kalupi, plastična in gumarska industrija, Umetne mase - proizvodi za industrijo vozil, Umetne mase - polizdelki, Umetne mase - surovine za proizvodnjo, Umetne mase - izdelki za medicino. Sedež podjetja je v kraju Radevormwald, Nemčija.

 3. KUNSTSTOFF PRIES GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KUNSTSTOFF PRIES GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Lübbecke, Nemčija.

 4. TTPH GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  TTPH GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Inzersdorf, Avstrija.

 5. RAMIREX - PLASTICOS DE AGUEDA, LDA.

  Portugalska

  Verified by europages badge

  RAMIREX - PLASTICOS DE AGUEDA, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - izdelki za pohištveno industrijo. Deluje tudi v panogah Umetne mase - stroji za industrijo, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Tesnila, Pisarne - potrebščine, school supplies, furniture handles, rulers, furniture accessories, assemblies of plastics. Sedež podjetja je v kraju Aguada De Cima, Portugalska.

 6. PERIFERI SAS

  Francija

  Verified by europages badge

  PERIFERI SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Varjenje plastike - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Varjenje plastike - stroji, we design finishing machines for plastic parts, blown plastic parts, finishing machines for blown parts, finishing machines for injected parts, automatisering av industrimaskiner, robot grippers. Sedež podjetja je v kraju Woustviller, Francija.

 7. FRIMO GROUP GMBH

  Nemčija

  FRIMO GROUP GMBH, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Razrezovanje gume in umetnih mas, Razrezovanje gume in umetnih mas, moulds for plastic materials, thermoformed, laminating plastic materials. Sedež podjetja je v kraju Lotte, Nemčija.

 8. INAN PLASTIK MAKINALARI

  Turčija

  INAN PLASTIK MAKINALARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Razrezovanje plastike - stroji, Razrezovanje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Tekirdag Turkey, Turčija.

 9. PLANT FRICTION MATERIALS

  Ukraijna

  PLANT FRICTION MATERIALS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah brake disks. Sedež podjetja je v kraju Bila Tserkva, Ukraijna.

 10. NIPPON ROLL MANUFACTURING CO., LTD.

  Japonska

  NIPPON ROLL MANUFACTURING CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah mixers for the chemical industry, calenders for rubber, pvc. Sedež podjetja je v kraju Tokyo, Japonska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Umetne mase - stroji za industrijo - Uvoz izvoz

Število rezultatov

2.792 Podjetja