• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • umetne rastline

Rezultati za

Umetne rastline - Uvoz izvoz

 1. SAS ELEMENT VEGETAL

  Francija

  Verified by europages badge

  SAS ELEMENT VEGETAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Umetne rastline. Deluje tudi v panogah Stabilizirane rastline, Artificial flowers, Stabilizirane rastline, artificial trees, artificial bamboo, Plant decoration, Stabilized plants, Artificial flowering tree, Artificial fruit trees. Sedež podjetja je v kraju Combaillaux, Francija.

 2. BELLA PLANTA KUNSTPFLANZEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BELLA PLANTA KUNSTPFLANZEN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju Jüchen, Nemčija.

 3. UDO FRANZEN / MEDITERRANER BAUSTOFFSERVICE UND HANDELSAGENTUR

  Nemčija

  Verified by europages badge

  UDO FRANZEN / MEDITERRANER BAUSTOFFSERVICE UND HANDELSAGENTUR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju Westerstede, Nemčija.

 4. CARLO CIVERA GIARDINI VERTICALI ARTIFICIALI, PIANTE E FIORI ARTIFICIALI, QUADRI DI LICHENI (MOSS)

  Italija

  CARLO CIVERA GIARDINI VERTICALI ARTIFICIALI, PIANTE E FIORI ARTIFICIALI, QUADRI DI LICHENI (MOSS), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne rastline. Deluje tudi v panogah Artificial flowers. Sedež podjetja je v kraju Brescia, Italija.

 5. LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO

  Italija

  LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stabilizirane rastline. Deluje tudi v panogah Umetne rastline, Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju Andria, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. COOLPLANT BV

  Nizozemska

  COOLPLANT BV, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju Joure, Nizozemska.

 2. BIFORES

  Belorusija

  BIFORES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne rastline. Deluje tudi v panogah artificial christmas tree. Sedež podjetja je v kraju Dzerzhinsk, Belorusija.

 3. ARTIPLANTES - PLANTES ARTIFICIELLES

  Francija

  ARTIPLANTES - PLANTES ARTIFICIELLES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne rastline. Deluje tudi v panogah artificial plants, Artificial flowers, artificial trees, artificial bamboo. Sedež podjetja je v kraju Cormelles-Le-Royal, Francija.

 4. GKR GERMANY GMBH

  Nemčija

  GKR GERMANY GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 5. KVAZAR LTD

  Ukraijna

  KVAZAR LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne rastline. Deluje tudi v panogah artificial christmas tree, christmas decorations. Sedež podjetja je v kraju Gorodok, Ukraijna.

 1. CASHPO DESIGN

  Nemčija

  CASHPO DESIGN, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Lončnice. Deluje tudi v panogah Umetne rastline, pots, Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju Königs Wusterhausen, Nemčija.

 2. ARTI FLEUR DECO

  Belgija

  ARTI FLEUR DECO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Rastline, Umetne rastline, floral crowns, Rastline, Umetne rastline, Floral compositions. Sedež podjetja je v kraju Oostende, Belgija.

 1. EDOFLOR NEWCO S.L.U

  Španija

  EDOFLOR NEWCO S.L.U, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju Molins De Rei, Španija.

 2. MAXIFLEUR KUNSTPFLANZEN

  Nizozemska

  MAXIFLEUR KUNSTPFLANZEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Umetne rastline. Deluje tudi v panogah artificial plants, decoration. Sedež podjetja je v kraju Aalsmeer, Nizozemska.

 3. BLUMENTHAL JARDINAGE & HYDROCULTURE

  Luksemburg

  BLUMENTHAL JARDINAGE & HYDROCULTURE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Deluje tudi v panogah Gojenje v vodi - materiali in potrebščine, Umetne rastline, Izkop zemljišča - dela, Gojenje v vodi - materiali in potrebščine, Umetne rastline, Izkop zemljišča - dela. Sedež podjetja je v kraju Hivange, Luksemburg.

 4. ESTHER DECOSTER

  Nizozemska

  ESTHER DECOSTER, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Umetne rastline. Deluje tudi v panogah artificial plants. Sedež podjetja je v kraju Ter Aar, Nizozemska.

 5. EASYPLANTS KUNSTPLANTEN

  Nizozemska

  EASYPLANTS KUNSTPLANTEN, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju Ossendrecht, Nizozemska.

 6. ZARUBA DISPLAYS AG

  Švica

  ZARUBA DISPLAYS AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju Oberbüren, Švica.

 7. PLASTPRODUCT LLC

  Ukraijna

  PLASTPRODUCT LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju Nagirna 1a, Ukraijna.

 8. BETH'S DELUXE FLOWERS, S.R.O.

  Češka Republika

  BETH'S DELUXE FLOWERS, S.R.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cvetlična umetnost (Ikebana). Deluje tudi v panogah Cvetje, Cvetje, rezano, Umetne rastline, Praznovanja - artikli in okraski, Cvetje, Cvetje, rezano, Umetne rastline, Praznovanja - artikli in okraski. Sedež podjetja je v kraju Praha, Češka Republika.

 1. DAMLA ÇIÇEKÇILIK

  Turčija

  DAMLA ÇIÇEKÇILIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. CMDECO

  Francija

  CMDECO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Umetne rastline. Deluje tudi v panogah plastic plant trays, artificial flowers and plants. Sedež podjetja je v kraju Nice, Francija.

 3. GREENVELDT LTD

  Irska

  GREENVELDT LTD, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju Carrigtwohill, Irska.

 4. LEOPOLDFLORA

  Nizozemska

  LEOPOLDFLORA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju Meteren, Nizozemska.

 5. "TULIP" HURTOWNIA KWIATÓW SZTUCZNYCH I UPOMINKÓW

  Poljska

  "TULIP" HURTOWNIA KWIATÓW SZTUCZNYCH I UPOMINKÓW, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Umetne rastline. Deluje tudi v panogah artificial flowers and plants. Sedež podjetja je v kraju Białystok, Poljska.

 6. LA FABBRICA DEL VERDE S.R.L.

  Italija

  LA FABBRICA DEL VERDE S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Darila, spominki in reklamni izdelki. Deluje tudi v panogah Umetne rastline, Cvetje, posušeno, Umetne rastline, Cvetje, posušeno. Sedež podjetja je v kraju Liscate, Italija.

 7. BEL FLOWERS S.R.L.

  Italija

  BEL FLOWERS S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Umetne rastline. Deluje tudi v panogah Cvetje, posušeno, Umetne rastline in sadje, Cvetje, posušeno, Umetne rastline in sadje. Sedež podjetja je v kraju Pontelongo, Italija.

 8. MERENDI

  Italija

  MERENDI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Umetne rastline. Deluje tudi v panogah Rastline iz rastlinjakov, Rastline, zelenolistne, Rastline iz rastlinjakov, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Trezzo Sull'adda, Italija.

 9. FLOR IDEA S.R.L.

  Italija

  FLOR IDEA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Deluje tudi v panogah Cvetje, posušeno, Umetne rastline, Cvetje, posušeno, Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju San Martino Siccomario, Italija.

 10. HURTOWNIA ZORZA

  Poljska

  HURTOWNIA ZORZA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Umetne rastline. Sedež podjetja je v kraju Rzeszów, Poljska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno