• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • uvoz - izvoz - jeklo in kovine

Rezultati za

Uvoz - izvoz - jeklo in kovine - Uvoz izvoz

 1. BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER

  Turčija

  Verified by europages badge

  BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Laser - stroji za varjenje in rezanje, Jeklo in kovine, industrial metal work, sheet metal, metal, galvanized sheet bending, laser systems and machinery for cutting metals, metal bending, sheet metal - trade. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 2. NPI INTERNATIONAL

  Francija

  Verified by europages badge

  NPI INTERNATIONAL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Sedež podjetja je v kraju Avignon, Francija.

 3. MARCEGAGLIA BALTICS

  Latvija

  Verified by europages badge

  MARCEGAGLIA BALTICS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Pločevina in obroči - jekleni, Supplier of steel, steel processing, steel strips in stock, multimodal transport, Pločevina in obroči - jekleni, cold-rolled steel strips, hot-rolled steel strips, Slitting to strips service. Sedež podjetja je v kraju Riga, Latvija.

 4. TRIBEL METALS

  Belgija

  Verified by europages badge

  TRIBEL METALS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovine - zbiranje in recikliranje. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, Odpadno železo - zbiranje in recikliranje, Trgovina z železarskimi izdelki, Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, Odpadno železo - zbiranje in recikliranje, Trgovina z železarskimi izdelki. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 5. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgija

  Verified by europages badge

  STAPPERT INTRAMET SA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Nerjaveče jeklo, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, Posebno jeklo, stainless steel caskets, stainless steel flanges, stainless-steel pipes, steel flanges, stainless steel sheets. Sedež podjetja je v kraju Engis, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD

  Kitajska

  Verified by europages badge

  XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladno valjani jekleni obroči. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, tungsten carbide, carbon steel, aluminium bronze, Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, Aluminum Manganese, Aluminum Zinc, Aluminum Copper, Brass Bar Tube Tape. Sedež podjetja je v kraju Xiamen, Kitajska.

 2. AG METALS RECYCLING

  Belgija

  Verified by europages badge

  AG METALS RECYCLING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Trgovina z železarskimi izdelki, Kovine - zbiranje in recikliranje, Odpadno železo - zbiranje in recikliranje, purchase of iron scrap, Recovery of ferrous metal, metal collection, Recycling of electrical appliances, Trgovina z železarskimi izdelki, Kovine - zbiranje in recikliranje. Sedež podjetja je v kraju Lot, Belgija.

 3. EXTRA FORGE D.O.O.

  Slovenija

  Verified by europages badge

  EXTRA FORGE D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje na jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Aluminij in zlitine, Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, Baker in zlitine, Gradnja industrijskih objektov, Medenina, Termična obdelava jekla in kovin, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Končni kovinski izdelki, Aluminij in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Maribor, Slovenija.

 4. GEMINI BILJE D.O.O.

  Slovenija

  Since 1991, we have been engaged in the implementation of compleate logistics solutions, currently covering with our two branches port of Koper and port of Rijeka, and soon we will also be present in Trieste, and with an international agent network we cover the whole world. We are primarily specialize in the following areas: • customs brokerage for all types of procedures for all types of goods • warehouse manipulation of project loads and transshipment of goods between different transport units • rail and road transport, ordinary trains, block trains, railway agency, transport of containers, full loads and collectors • sea transportation - FCL, LCL, RO-RO, BBK, CONVENTIONAL • air transport

 5. STEEL GATE

  Romunija

  STEEL GATE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cevke in cevi - jeklene. Deluje tudi v panogah Cevi za glavne vode, železno kovinske, Cevi (brezšivne) - železne kovine, Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, Cevi za glavne vode, železno kovinske, Cevi (brezšivne) - železne kovine, Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 1. HIDROPART OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  HIDROPART OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah body shop spare parts, Gearbox, brakes and clutches, fordonsdelar. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 2. HIRSHMANN

  Turčija

  HIRSHMANN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. WELMAN METAAL

  Nizozemska

  WELMAN METAAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah steel beams, Steel trading, steel constructions, steel sheet. Sedež podjetja je v kraju Weerselo, Nizozemska.

 2. MOISÉS & JESUS SA

  Portugalska

  MOISÉS & JESUS SA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah sheet shearing and pressing. Sedež podjetja je v kraju Alenquer, Portugalska.

 3. STAINLESS WIRE SUPPLIES LTD

  Združena Kraljevina

  STAINLESS WIRE SUPPLIES LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah stainless steel wire, stainless steel pipes, Stainless steel tubing. Sedež podjetja je v kraju Ludlow, Združena Kraljevina.

 4. SHAHAB PROJECTS

  Turčija

  SHAHAB PROJECTS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - tekstil in oblačila, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Uvoz - izvoz - pohištvena oprava, Uvoz - izvoz - tekstil in oblačila, petrochemical products, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Uvoz - izvoz - pohištvena oprava. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. FACTORY1950

  Švica

  FACTORY1950, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Pohištvo za delavnice, Uvoz - izvoz - pohištvena oprava, Uvoz-izvoz - zastopniki, cutting tools, Pohištvo za delavnice, Uvoz - izvoz - pohištvena oprava, Uvoz-izvoz - zastopniki. Sedež podjetja je v kraju Sion, Švica.

 6. VM STEEL 904L

  Belgija

  VM STEEL 904L, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Sedež podjetja je v kraju Wavre, Belgija.

 7. OLIVINI GROUP

  Italija

  OLIVINI GROUP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah customised tube cutting, rolled steels, beams, stainless steel. Sedež podjetja je v kraju Flero, Italija.

 8. CARBOFERR COMMODITIES LTD

  Madžarska

  CARBOFERR COMMODITIES LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Polietilen, commercial financing, Polietilen, black light tubes. Sedež podjetja je v kraju Újlengyel, Madžarska.

 1. ALUTECHNIC BELGIUM

  Belgija

  ALUTECHNIC BELGIUM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Konstrukcije, aluminijaste, Konstrukcije, aluminijaste, Structural sections for construction, window manufacturing plant, veranda. Sedež podjetja je v kraju Oostkamp, Belgija.

 2. AGORA TECHNIQUE

  Francija

  AGORA TECHNIQUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Mechanical components, automotive struts. Sedež podjetja je v kraju Alfortville, Francija.

 3. CILTUG ISI SANAYI VE TICARET A.S.

  Turčija

  CILTUG ISI SANAYI VE TICARET A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Montaža in demontaža industrijskih objektov, Energijski viri - obnovljivi, Energija - naprave in oprema za proizvodnjo, Turbine, Montaža in demontaža industrijskih objektov, Energijski viri - obnovljivi, Energija - naprave in oprema za proizvodnjo, Turbine. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 4. NICOMET TRADING B.V.

  Nizozemska

  NICOMET TRADING B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Posebno jeklo, Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, common steels ( basic ), Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Posebno jeklo. Sedež podjetja je v kraju Oostvoorne, Nizozemska.

 5. CHEDDITE FRANCE

  Francija

  CHEDDITE FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah lamp-holders, cartridge, rifle bullet. Sedež podjetja je v kraju Bourg-Les-Valence, Francija.

 6. ARC ELEKTRO LASTECHNIEK

  Nizozemska

  ARC ELEKTRO LASTECHNIEK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Varjenje, električno - stroji in potrebščine, supplies for systems and electronic machinery for welding metals, elctrowelders, Varjenje, električno - stroji in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Culemborg, Nizozemska.

 7. CONMETALL

  Belgija

  CONMETALL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Ročna obrt, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Ročna obrt, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, do-it-yourself items, do it yourself tools. Sedež podjetja je v kraju Mechelen, Belgija.

 8. EUROMETAL BULGARIA LTD

  Bolgarija

  EUROMETAL BULGARIA LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Sedež podjetja je v kraju Varna, Bolgarija.

 9. DUARTE NEVES LDA.

  Portugalska

  DUARTE NEVES LDA., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Uvoz-izvoz - električni in elektronski material, Ročno orodje za elektrotehniko, brez motorja, Uvoz-izvoz - električni in elektronski material, human presence detectors, Ročno orodje za elektrotehniko, brez motorja. Sedež podjetja je v kraju Venda Do Pinheiro, Portugalska.

 10. STEELFORCE NV

  Belgija

  STEELFORCE NV, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, beams, iron products, Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, sections. Sedež podjetja je v kraju ANTWERPEN, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno