• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema

Rezultati za

Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema - Uvoz izvoz

 1. IMV SPEDITION LTD

  Bolgarija

  Verified by europages badge

  IMV SPEDITION LTD is a freight forwarding company specialized in the organization of international shipments, based in Sofia, Bulgaria. We are a Service Provider operating in the Import-export - vehicles and transport equipment industry. We also operate in the International freight, Warehouses and bonded warehouses, and International forwarding industries. Our mission is to provide you our customers with reliable and secure transport. We provide different categories of service : Groupage shipments Complete shipments Oversized cargo Goods requiring temperature regime Dangerous goods (ADR) Do not hesitate do contact us !

 2. AUTO-PIECE BURGUIERE

  Francija

  Verified by europages badge

  AUTO PIECE BURGUIERE the car breakers in Aveyron, have been at your service for more than 30 years. Our team has a wide range of used mechanical components, automobile accessories on offer and/or accident-damaged vehicles sold as is. The company carries a wide selection of used spare parts: for cars, utility vehicles, small cars, 4x4 and occasionally motorbikes and farming machinery. All our salvaged parts are guaranteed for 3 months. We can deliver your spare parts to addresses in mainland France within 48–72 hours. To help give you the best response to your request, you can use a 6000 m² area to dismantle your parts. You can also go there to find our accident-damaged vehicles to be sold as they are, whole. Our various transport providers will deliver to your door usually within 8 days. The company does everything in its power to uphold environmental standards and serve you.

 3. MAYUMBE CONNECTING

  Belgija

  Verified by europages badge

  MAYUMBE CONNECTING, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Letalski tovorni prevoz. Deluje tudi v panogah Mednarodni prevoz, Kontejnerji - letalski prevoz, Morski prevoz blaga, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, Avtomobili, rabljeni, Dostavna vozila, rabljena, Uvoz-izvoz - električni in elektronski material, Uvoz-izvoz - računalništvo, Prenosni računalniki. Sedež podjetja je v kraju Liège, Belgija.

 4. BRINA CELIJA S.P.

  Slovenija

  StylishBike je navdih kolesarskega mestnega življenja. Ker se to razburljivo globalno gibanje še naprej razvija in raste, je StylishBike odločen zagotavljati strankam kakovostna kolesa, ki se odlično ujemajo z njihovo osebnostjo. StylishBike je kolesarska trgovina, ki ponuja nova Fixie koles. Primarni trg je prebivalstvo s svojim edinstvenim stilom ki je rado opaženo in izstopa iz povprečja. Nenehno se bomo trudili, da vam bomo nudili inovatinvo blago iz vsega sveta, da izpolnimo vse potrebe urbanih kolesarjev in kolesark.

 5. TRANSAUTOMOBILE SA

  Belgija

  TRANSAUTOMOBILE SA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Terenska vozila. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, Avtobusi, medkrajevni in mestni, rabljeni, used cars bought and sold, station wagons, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, Avtobusi, medkrajevni in mestni, rabljeni. Sedež podjetja je v kraju Brussels, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MHH INTERNATIONAL

  Združena Kraljevina

  MHH INTERNATIONAL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avtomobili, rabljeni. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Sedež podjetja je v kraju Cranleigh, Združena Kraljevina.

 2. OFM OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD.ŞTI.

  Turčija

  OFM OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD.ŞTI., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Deluje tudi v panogah Valves, vehicle brake calipers, abs pulse rings, bellows. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. AGATE TRASPORTI SRL

  Italija

  AGATE TRASPORTI SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni prevoz. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, national transport, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, international road haulage. Sedež podjetja je v kraju Mazara Del Vallo, Italija.

 4. KANIAGA TRANSPORTS FRANCE

  Francija

  KANIAGA TRANSPORTS FRANCE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Sedež podjetja je v kraju Garges Les Gonesse, Francija.

 5. SETTI TRASPORTI DI CARLO SETTI & C. SNC

  Italija

  SETTI TRASPORTI DI CARLO SETTI & C. SNC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Postaje za prevoz tovora. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, intermodal goods shipments and transport, ADR-transport, groupage of goods by road, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Sedež podjetja je v kraju Castelnuovo Scrivia, Italija.

 1. INSIGHT TRANS LOGISTICS LTD

  Združena Kraljevina

  INSIGHT TRANS LOGISTICS LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Deluje tudi v panogah international road haulage, road haulage. Sedež podjetja je v kraju Worcester, Združena Kraljevina.

 2. CV INTERNATIONAL TRADING LTD. CO.

  Turčija

  CV INTERNATIONAL TRADING LTD. CO., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. CARROZZERIA TONELLO DI TONELLO SAMUELE

  Italija

  CARROZZERIA TONELLO DI TONELLO SAMUELE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vozila, specialna - karoserije. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, commercial vehicle spare parts, vintage auto carburettors, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, racing parts. Sedež podjetja je v kraju Villanova Di Camposampiero, Italija.

 2. CAR EXPORT COMPANY

  Združena Kraljevina

  CAR EXPORT COMPANY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Sedež podjetja je v kraju Haydock, Združena Kraljevina.

 3. SAPPHIRE PREMIUM TECHNOLOGY CO,.LTD

  Kitajska

  SAPPHIRE PREMIUM TECHNOLOGY CO,.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Deluje tudi v panogah export, wholesale, garden equipment. Sedež podjetja je v kraju Shenzhen, Kitajska.

 4. WUNDER FILTRE A.S.

  Turčija

  WUNDER FILTRE A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Deluje tudi v panogah Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih, Car filters, Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih. Sedež podjetja je v kraju Atasehir/istanbul, Turčija.

 5. TRANS DIRECT EUROPEEN

  Francija

  TRANS DIRECT EUROPEEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mednarodna kurirska in dostavna služba. Deluje tudi v panogah Posredniki za mednarodne prevoze, Zbiranje in sestavljanje pošiljk, Skladiščne storitve, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, Posredniki za mednarodne prevoze, Zbiranje in sestavljanje pošiljk, Skladiščne storitve, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Sedež podjetja je v kraju Lille, Francija.

 6. GTEX

  Belgija

  GTEX, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Deluje tudi v panogah Machines - import-export, industrial supplies, special mechanical spare parts, spare parts for cranes. Sedež podjetja je v kraju Grez-Doiceau, Belgija.

 7. TRANSPORTS COURCELLE

  Francija

  TRANSPORTS COURCELLE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Deluje tudi v panogah exceptional freight haulage, Transport of industrial machines, Exceptional loads transport, Transport and removal of machine tools. Sedež podjetja je v kraju Saint-Sauveur, Francija.

 8. FREEDOM EU

  Združena Kraljevina

  FREEDOM EU, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Sedež podjetja je v kraju Little Haywood, Združena Kraljevina.

 1. GHASSAN ABOUD CARS

  Belgija

  GHASSAN ABOUD CARS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 2. AUTOGARDINEN

  Nemčija

  AUTOGARDINEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 3. PMS DIŞ DICARET LTD. ŞTI.

  Turčija

  PMS DIŞ DICARET LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 4. GYPI

  Belgija

  GYPI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gospodinjske naprave, električne - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Kemični izdelki - uvoz-izvoz, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, Hrana - uvoz-izvoz, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Kemični izdelki - uvoz-izvoz, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 5. APEX CARGO LTD

  Združena Kraljevina

  APEX CARGO LTD, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Mednarodna kurirska in dostavna služba. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Sedež podjetja je v kraju Leicester, Združena Kraljevina.

 6. 7URK TRADE COMPANY

  Turčija

  7URK TRADE COMPANY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 7. REX GDN LIMITED

  Združena Kraljevina

  REX GDN LIMITED, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Platišča za vozila. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, Gume (pnevmatike) in pribor, Plašči, tyre distributors, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, Gume (pnevmatike) in pribor, Plašči. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 8. BUYSE CONTAINERS

  Belgija

  BUYSE CONTAINERS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Deluje tudi v panogah Zbiranje in shranjevanje odpadkov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, Zbiranje in shranjevanje odpadkov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, containers. Sedež podjetja je v kraju Rumbeke, Belgija.

 9. KANCA OTOMOTIV VE DIŞ TIC LTD.

  Turčija

  KANCA OTOMOTIV VE DIŞ TIC LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 10. REMAX LOJISTIK

  Turčija

  REMAX LOJISTIK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Sedež podjetja je v kraju istanbul, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

524 Podjetja