• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • valjana pločevina - neželezne kovine

Rezultati za

Valjana pločevina - neželezne kovine - Uvoz izvoz

 1. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Francija

  Verified by europages badge

  ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Palice iz neželeznih kovin, Pločevina in cevi, Cevke in cevi - neželezne kovine, Inconel, Palice iz neželeznih kovin, Hastelloy, nickel alloys bars, nickel alloys, cobalt alloys. Sedež podjetja je v kraju Amblainville, Francija.

 2. A. MANNESMANN MASCHINENFABRIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  A. MANNESMANN MASCHINENFABRIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Remscheid, Nemčija.

 3. GEORG SCHRÖDER MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  GEORG SCHRÖDER MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Wickede, Nemčija.

 4. GEDE DRAHTRICHTTECHNOLOGIE GMBH

  Nemčija

  GEDE DRAHTRICHTTECHNOLOGIE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Hemer, Nemčija.

 5. RITEBO GMBH RICHTAPPARATE

  Nemčija

  RITEBO GMBH RICHTAPPARATE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Iserlohn, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. OCHOA-LÁCAR, HNOS.

  Španija

  OCHOA-LÁCAR, HNOS., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine, Jeklo in kovine, steel beams, steel tubes, steel plates. Sedež podjetja je v kraju Pamplona, Španija.

 2. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  Belgija

  STAALHANDEL STERNOTTE CH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine, Trading in steel, iron products, steel sheet. Sedež podjetja je v kraju Hasselt, Belgija.

 3. TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Nemčija

  TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah steel sheet, cold rolled sheets, galvanized sheet metal, hot-rolled sheet metal. Sedež podjetja je v kraju Konstanz, Nemčija.

 4. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Češka Republika

  PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, ki deluje v panogi Profili in palice - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Obloge - neželezne kovine, Valovita pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Obloge - neželezne kovine, Valovita pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Lipnik Nad Becvou, Češka Republika.

 5. CONDUTOS METALICOS GAMAT S.L

  Španija

  CONDUTOS METALICOS GAMAT S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Granada, Španija.

 1. EMET SP. Z O.O.

  Poljska

  EMET SP. Z O.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Gradnja industrijskih objektov, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Gradnja industrijskih objektov. Sedež podjetja je v kraju Szczecinek, Poljska.

 2. CONFORMADOS FACME SOCIEDAD ANONIMA.

  Španija

  CONFORMADOS FACME SOCIEDAD ANONIMA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plošče, lesene. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Vtisnjevanje jekla in kovin, Valjana pločevina - neželezne kovine, Vtisnjevanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Arrigorriaga, Španija.

 1. WALZEN IRLE GMBH

  Nemčija

  WALZEN IRLE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Surovo in specialno železo, Valjana pločevina - neželezne kovine, Surovo in specialno železo, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Netphen, Nemčija.

 2. CHAPAS PERONA S.L.

  Španija

  CHAPAS PERONA S.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Silla, Španija.

 3. PESSINA ACCIAI METALLURGICA SPA

  Italija

  PESSINA ACCIAI METALLURGICA SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Caronno Pertusella, Italija.

 4. SEM DIS TICARET A S

  Turčija

  SEM DIS TICARET A S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. WALZENGIESSEREI & HARTGUSSWERK QUEDLINBURG GMBH

  Nemčija

  WALZENGIESSEREI & HARTGUSSWERK QUEDLINBURG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjarne - železne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjarne - železne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Quedlinburg, Nemčija.

 6. COMERCIAL DE LAMINADOS S.A.

  Španija

  COMERCIAL DE LAMINADOS S.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 7. WILHELM BAUER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  WILHELM BAUER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Hannover, Nemčija.

 8. KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S

  Turčija

  KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 1. STAR MET S A

  Romunija

  STAR MET S A, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Rude, železove in neželezove, Valjana pločevina - neželezne kovine, Rude, železove in neželezove. Sedež podjetja je v kraju Comuna Dumbrava Rosie, Romunija.

 2. WEMOTEC - WALZEN GMBH

  Nemčija

  WEMOTEC - WALZEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjarne - železne kovine, Valjarne - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Kempen, Nemčija.

 3. EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT

  Avstrija

  EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Tenneck, Avstrija.

 4. KISS-EXCENTER LEMEZ-ES FEMMEGMUNKALO KFT

  Madžarska

  KISS-EXCENTER LEMEZ-ES FEMMEGMUNKALO KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Nagytarcsa, Madžarska.

 5. COKPARLAMIS YAPI TEKNIK

  Turčija

  COKPARLAMIS YAPI TEKNIK, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Kahramanamraş, Turčija.

 6. PMB ROLLERS GMBH

  Nemčija

  PMB ROLLERS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Goch, Nemčija.

 7. PERESTRELO & CUNHA, LDA

  Portugalska

  PERESTRELO & CUNHA, LDA, ki deluje v panogi Valjarne - železne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Guimaraes, Portugalska.

 8. FABRICA DE PERSIANAS METALICAS CIERRES DEL HOGAR SL

  Španija

 9. VETCHBERRY

  Združena Kraljevina

 10. ACERALIA TRANSFORMADOS S.A.

  Španija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno